Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 16 298
  • 474
  •   1
Отговори
# 105
  • Great Britain
Също така женствена е онази жена която е обичана от партньора си и която обича себе си.Тя разпръсква любов и нежност.Какво по женствено от това?

# 106
Абе не знам колко женствена би била една жена, ако ходи като разплетена дамаджана. Има много сива зона между нулево поддържане и пластмасовите кукли.

# 107
Интересно в мъжки форум обсъждат ли как да са по-мъжествени и как да го постигнат? Мисля, че не.

# 108
  • София
Айде, айде. И мъжете са суетни. Дрехи, брада, това-онова.

# 109
Доста по-малко размишления и пари хвърлят обаче...

# 110
  • София
Добрата подръжка е тази, която те прави да изглеждаш много добре, но да не личи, че полагаш усилия да се подържащ. Няма общо с безличността.

# 111
  • София
Доста по-малко размишления и пари хвърлят обаче...

За някои определено ще е добре да хвърлят повече в тая посока Joy Особено онези, на които все жените са им виновни, че не са харесвани. Та не е да не го мислят, но на много им се ще да не зависи от тях. А има и не малко, които си полагат нужните усилия. Фитнесите не съществуват случайно.

# 112
На мен не ми харесват фитнес телата. Да си активен и във форма, защото се движиш, спортуваш и не злоупотребяваш с храна и алкохол е едно, да ходиш по един час дневно на фитнес като хамстер във въртележка друго, и телата изглеждат различно. Не ми харесват и мъже, които се въртят пред огледалото, решат си брадите и си купуват помади. Laughing

# 113
  • София
И пак някакви крайности. А мъж, който ходи на народни танци, има брада и не си купува помади?
Малко поддръжка не е навредила на никого, даже напротив.
Между другото, много жени над 40 тотално вдигат ръце от външния си вид. Поне един крем за лице и една боя не могат ли да сложат, не знам!

# 114
  • София
Наивница, има спортове, които изграждат и подържат тялото, без да водят до фитнес тяло.
Плуване, тенис, танци, планинарство и мн.др. Включително такива, които прекрасно може да се практикуват семейно.

# 115
Между другото, много жени над 40 тотално вдигат ръце от външния си вид. Поне един крем за лице и една боя не могат ли да сложат, не знам!

Тъй като в момента съм така - не, не можем, не искаме или си имаме други грижи на главата... И животът продължава.

Fever Ray, така е, аз съм писала спорт, фитнесът не е спорт за мен. Танци, плуване, планини, колело - супер, особено ако се практикува на чист въздух. Heart

# 116
  • София
Наивница, има спортове, които изграждат и подържат тялото, без да водят до фитнес тяло.
Плуване, тенис, танци, планинарство и мн.др. Включително такива, които прекрасно може да се практикуват семейно.

Абсолютно, има безброй много спортове за поддържане на хубаво тяло. А дори във фитнеса повечето мъже имат хубави тела с умерен релеф, не са боди билдъри.

# 117
  • София
Между другото, има мъже, които ходят на фитнес, за да станат по-едри. Има един типаж, към 170-178 см, слабички и много добре им седи малко фитнес тяло.

# 118
Само да е с мярка, че рискуват ефект "глава като топлийка"... Малка глава, несъответстващо тяло надолу, несъразмерност някаква.
Младеят ми такива по-слаби мъже, често са и силни и жилави.

# 119
  • Great Britain
Оставям ви да се подържате аз след фантастична нощ си направих сутрешния душ,кафеее пих в леглото,ударих умопомрачителния си парфюм --обожавам парфюми ,слагам дънки и маратонки и заминавам на многоо дълга пролетна разходка по южния бряг на Темза,която естествено ще прерасне с неделен ресторант за вечеря.Слънцето вън е умопомрачаващо и флиртуващо с мен.Ще му се отдам на пълно.А вие умната с по дръжката.

Общи условия

Активация на акаунт