Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 803
  • 474
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не е грозна в никакъв случай. Но поведението й ми е анти-женствено. И тая прекалена строгост и арогантност също не ми харесва. Женствена ми е Ариана Гранде, примерно.

# 271
  • София
За мен еманация на женствеността е Моника Белучи с всичките й превъплъщения в "Малена". Самата героиня е цветът на женствеността в представите ми.

# 272
  • София
За Белучи няма две мнения. Вечната Жена.

# 273
  • София
Моника е женственост + сексапил. Ариана е по-скоро детска. Като чуя нежност и женственост, пък винаги се сещам с тангото от усещане за жена.

# 274
  • София
За Ариана се сетих като певица - антипод на Адел.
От актрисите - Моника, Анджелина (преди истеричния й период) и Мерил Стрийп (най-вече в "Дяволът носи Прада" - в ролята на "модерната" женственост).

# 275
  • По света и у нас
Знаеш ли какво - аз познавам едно доста грозновато момиче, и мъжът и даже си я вижда че не е красавица, но тя е готин човек и се грижи за себе си. Охажори има и желаещи да се женят за нея има. Маникюри, бижута и подобни неща много помагат. Важно е как се чувстваш и какво ти е излъчването - а колко си хубава е просто бонус. Може да си супер скучен човек а пък много красив… това не мисля че е по-добрия вариант.
Мъжете имат доста по ниски критерии за красота от жените към жените.
Най-важното е да се харесваш сама себе си, и да флиртуваш за да се зареждаш.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 17:15 от PriMadonna

# 276
  • София
Оня ден видях един такъв сладур. С нежно лице, прилепнали дънки и дълги изкуствени розови нокти (да си призная и мен като жена скоро не ме е хващал мерака да си правя такива). На щанда за фресчета в Парадайз. Но пък вежлив, с приятно поведение. И си казах за пореден път, че не е проблем и някой да е гей, и да има проблеми с половата си идентичност. Проблем е когато не е в хармония със себе си и агресията блика свободно. Когато някой се приема такъв, какъвто е, и Вселената му отвръща с изпращане на приятелско поведение и усмивки Wink

# 277
Здравейте.Не мога да ви изчета днес😜
Днес се видяхме с моята дружка и тя ми разправя,че нашето момиче сериозно си се е вкарало във филма.Нови дрехи,гримове,диети,фитнеси.Направо останах😲Той мъжа й горкия се чудел от къде дошло това нещо и моята дружка му казала за нашия разговор и той останал без думи.Казал,че никога не е искал нищо да променя в нея,харесвал си я такава.Той е скромен човек,тих.Сигурно никога не му е идвало на ума да я зареже и да отиде при друга,а пък нашата фръцла какви ги мисли.

# 278
  • София
Абе, да не подценяваме женската интуиция. Няма дим без огън.
Нарциса, за мен най-добрите шивачи, моделиери, гримьори и фризьори от мъжки пол са гейове. Просто някак са по-близо до женската душа. Колкото до неосъзнатите, те са в тотална заблуда и вечни съмнения. Но за да помогнеш на човек, първо той трябва да си помогне и осъзнае кой е и какво е.

# 279
Тази митична дружка за мъжа си ли се гласи, че започвам леко да се съмнявам вече?

# 280
  • Варна
Здравейте.Не мога да ви изчета днес😜
Днес се видяхме с моята дружка и тя ми разправя,че нашето момиче сериозно си се е вкарало във филма.Нови дрехи,гримове,диети,фитнеси.Направо останах😲Той мъжа й горкия се чудел от къде дошло това нещо и моята дружка му казала за нашия разговор и той останал без думи.Казал,че никога не е искал нищо да променя в нея,харесвал си я такава.Той е скромен човек,тих.Сигурно никога не му е идвало на ума да я зареже и да отиде при друга,а пък нашата фръцла какви ги мисли.

Аз продължавам да бъда в чуденка твоята приятелка къде е живяла цели 40 години. Не ме разбирайте погрешно, но една сутрин да станеш и да се сетиш, че си жена и досега нищо женско като поддръжка ти е било чуждо... Не знам. Странно ми е.

# 281
Тази митична дружка за мъжа си ли се гласи, че започвам леко да се съмнявам вече?
Тази митична дружка е по- вероятно засегната жена Simple Smile. Нали знаеш питам за един приятел … Simple Smile.

# 282
  • София
А според мен е напълно измислен образ. Приятелката на приятелката на приятелката.

# 283
А според мен е напълно измислен образ. Приятелката на приятелката на приятелката.

Е,за какво ми е да се занимавам да си измислям образи.То ако ще бъде нещо измислено,по добре да взема да напиша книга или нещо такова,поне ще има смисъл.На приятелката,приятелката си е напълно реална,по скоро въпроса не е в приятелката,а в"Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем".Това е въпроса😏Хубав ден на всички,аз отивам на работа 👋

# 284
  • София
Първият пост така, втория онака и изведнъж - обрат за седмица! Като в романче с шарена корица.

Аз примерно никога няма да вляза във фитнес. Човек на 40 има някакви навици, които не се променят за седмица.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 09:49 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт