Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 786
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм висока, но обиколките ми са за М към S. С размера проблеми никога не съм имала, ама с ръкави и крачоли - винаги. Айде ръкави навивам и не изглеждат къси, но крачолите няма как.
П.п. тези бикини, дето сте ги постнали, са с различна кройка за пълни и слаби Simple Smile

# 361
Аууу Нарциса уцели ми болното място😖много ме дразни момента с късите ръкави и крачоли и поради тази причина понякога вземам по- голям размер. Вярно, че все пак всичко е конфекция, но ако ти е дълго имаш вариант да го го отрежеш😉 Много ми харесва , че някои  дънки имат посочена мярка за височина.

# 362
Друг чалъм намерих - спрях да нося дънки и панталони Simple Smile По-големи размери при тях стоят ужасно, а и шивачите не се навиват да ги свиват.

# 363
За това проблем нямам - аз съм малко пишман шивачка- справям се, ама времето ми е кът.

# 364
Всеки с проблемите си, аз съм 162 см и всичко ми е дълго, клиновете 7/8 ми стоят тамън като дълъг клин, все се чудех защо тез клинове са широки около глезена, то 7/8 бил Grinning Има толкова жени по- ниски от мен, представям си на тях какво им е.

# 365
  • По света и у нас
Я споделете още български марки като галинел, че съм ги ми забравила, а искам да си напазарувам нещо българско.

Нещо което има магазин в София или онлайн. Мерси.

# 366
Реших да ви сложа няколко снимки на една инстаграм звезда, която следя. Според мен е много женствена. Жената е хубава, но не е просто това, а цялостното ѝ излъчване. Целенасочено не съм качила разни снимки с вечерни рокли, а каквото според мен са тип дрехи, които могат да се намерят независимо от финансовите възможности и по-всекидневни за градски условия. Изглежда чисто, семпло и елегантно. Може би ми допада, защото аз самата така се нося (за което отнасям критика от половинката, че съм била изглеждала понякога пенсионерски). Забележете, че гримът също е ненатрапчив. Като цяло нищо нестандартно, просто без много шарении, пастелни цветове, приятни материи.

Скрит текст:

Да уточня, че наистина ми харесва стилът ѝ на обличане, в канала дрънка някакви глупости и оправдава поведението на всяка средностатистическа голддигърка със самочувствие без покритие,което не ми е по вкуса, но аз за парцалите и съветите в тая насока я гледам.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:59 от Анонимен

# 367
  • Бургас
Я споделете още български марки като галинел, че съм ги ми забравила, а искам да си напазарувам нещо българско.

Нещо което има магазин в София или онлайн. Мерси.

Ето, цяла теми има Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1237665

Наистина преди нямаше дрехи в началото на века.Когато родих вместо да отслабна като останалите хора аз надебелях и станах колкото отидох да раждам.Нямаше молове и марки, само грозни дрехи.Спаси ме един магазин Бианка, немски дрехи, в който впрочем имаше и по-малките размери, но струваха майка си и баща си тогава.Бяха по-специфични кройки, за по-нестандартни тела, макар и модерни като модели.Мисля, че купувах 38-40 от там, което май е малко по-голямо от сегашното.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:51 от Галчудо

# 368
  • София
https://www.ivet.bg/category/857/rokli.html
И малко по-шик и претенциозно:
https://www.junona.bg/

# 369
Забележителна трансформация има Анна, точно по темата. Преди изобщо не е изглеждала така, абсолютно "чалга" визия. Говори много открито за това какво е направила за да се промени.

# 370
  • някъде под слънцето...
Като  ви чета как не е имало дрехи в началото на века, се чудя от къде ли сме си купували дрехи   в края на миналия  , докато все още живеех в  България .
Когато в началото на века  тук обсъждахме дрехите на Zara(когато все още бяха сравнително качеатвени),  всички казваха че са парцали.Сега когато качеството им драстично падна Сара(Zara)  има много почитатели.
Иди, че разбери логиката.

# 371
  • Бургас
Става въпрос за дрехи за по-пълни, даже и не толкова пълни, но и като цяло си нямаше голям избор от дрехи както сега, нямаше и размери.

Ивет са много странни, един път поръчах и дойде след 30-40 дена като от тях абсолютно никакъв отговор не получих през това време от тях.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 17:55 от Галчудо

# 372
  • Пловдив
Вие виждали ли сте нормален качествен сутиен китайски или турски?
Да. В Алиекспрес например има избор на свестни китайски сутиени големи размери - и спортни, и всекидневни. Не огромен избор за чашка G или по-голяма, но има. За чашка Е е по-голям. Защо реши, че никой не е виждал?

# 373
Аз пък съм в голяма степен съгласна с идеите, които споделя Анна. Тези, които не я одобряват, винаги натъртват, че се мъчи да възпитава златотърсачки, като пропускат удобно съветите ù за поведението на жените и изискванията им към мъжа.

# 374
  • Пловдив
Анна Бей ми прилича на въздухарка на мен лично. От ютюб я знам. Нещо като световноизвестна версия на Кобилкина, само че с фокус не само секс, а живот висше качество.
Мисля, че тя самата не е това, за което се представя, а се опитва за се прави на доста по-"хай", отколкото е. Търсене в Гугъл (на английски, не в нашия нет) ми намери подобни мнения и на други хора, което ми е достатъчно. Wink
Ясно, че всяко мнение ще намери други като него, разбира се.
Външният и вид и цялостното и излъчване също леко - съвсем леко наистина, не много - бие на чалгария, макар и не вулгарна, а ССФ често презира чалгарския вкус на българките, обаче ако е Анна от Инстаграм, друго е. Wink

Но пък поне известност и публика има.

Общи условия

Активация на акаунт