Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 770
  • 474
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ооо, германци...виждали сме им изпълненията и по Слънчев бряг, и на Златните и навсякъде по света, където отидат на почивка. Ядене нон стоп, бири, простотии и някоя  п...тутка ги ограбила накрая. Явно на работа е един човек, на почивка - друго прасе.

# 451
  • По света и у нас
не е лесно да приемеш чуждия манталитет, не се учудвам, че бг-тата си обичат и търсят бг-та. Те от Америка се връщат до бг да си доведат булка... пък няма от Германия да се върнат.

# 452
Да, вече за 2-ри чувам, който планира да се връща, и за да си търси късмета в БГ. Любовта си е любов и не пита за националност, но определено комбинацията българка-чужденец сме по-често срещани от българин-германка. В нашето обкръжение само един такъв познаваме, но иначе са много добре интегрирани, да кажеш. Българка-германец или българка-чужденец сме много.

# 453
  • Наблизо
Българка чужденец сме много,но българин-чужденка..много малко.Мисля,че е манталитет и това,че българите не изглеждат сигурни.Не са малко тези с добра работа и тн,но много по-голяма част работят нещо (както о бългярките разбира се ) и чужденките искат повече сигурност от неимотен там чужденец.
Интересното е ,че имам не малко познати на по 30-40-50,които са плод на любовта на българин-източногерманка,унгарка,чехкиня,сръбкиня-нещо,което сега е много по-рядко.

# 454
Или това.
Не ги знам много. Познати на приятели са. На пръв поглед добра партия, 30-32г., но от българките по-хубави и по-разбрани нямало Simple Smile
Не че по- хубави няма, а другите няма да им търпят номерата Simple Smile. Мислиш ли че някоя германка ще се навие да му прави салата и сипва ракията ?

# 455
Българин - източногерманка, чехкиня, полякиня  разбирам Simple Smile все с източноевропейски манталитет.
Мисля си, че се дължи на факта, че ние, българките, а и източнооевропейките като цяло, сме свикнали да се грижим за мъжете си (нямам предвив домакинство, той помага наравно в това), да ги подкрепяме, да поставяме семейството на първо място или на много важно място. Германките не са така. По-независими, по-дистанцирани, по-егоистични. И затова българите имат повече проблеми в една връзка с тях.

Да ти кажа, не са хич неимотни тези двамата, за които говоря - единият е лекар, другият е архитект. Не са и грозни или психопати. Не е само до имоти, а до манталитет. Те са си имали гаджета българки преди това, с които не са се получили нещата, и сега са single.

G. Savova Ми не знам дали ще се навие. Simple Smile Те и германките много пият, бири, коктейли и какво ли не.

# 456
Българин - източногерманка, чехкиня, полякиня  разбирам Simple Smile все с източноевропейски манталитет.

Момент, разликата в бита, културата и народопсихологията Чехия-България са огромни.
Лесно е да направиш гаф и лошо впечатление, дори да си добре образован и говориш 3 езика.
Показността, говоренето на "ти" към обслужващ персонал и други възрастни, чалгата, ракията и отношението към алкохола изобщо са  отблъскващи. Последното важи за пиещи без мяра от всички нации. Като споменатото е само върхът на айсберга.

Пиенето при жените се обуславя И от социума. Чехкинята може и да изпие една бира годишно, но по-скоро ще държи чаша с вино. Свекърва ми бира не докосваше, но си беше жена от сой, и внучка на генерал.

Неимотността също е от значение, предполагам. Цените на имотите в централна Европа не са като в София. Да не говорим, ако са в столица.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 08:10 от Dez

# 457
Ние сме близки с народите от Балканския  полуостров, дори понякога все още ме изненадва колко много сме близки. С поляци, словаци и особено чехи нямаме нищо общо.

# 458
БММ (чех, Пражак амнайсто поколение) работи с немци от много години, и винаги е твърдял, че чехите са нещо като славянски немци. Satisfied Не вижда разлика в главните точки при общуване.
Докато на българите ни е славянски само езика.
Все се каня да пусна едни генетични изследвания, за да видя що за генетичен микс съм. В Гърция виждам много жени с моя тип фигура. А майка ми дори там беше намерила моя двойница, голям куриоз беше това. Имам и близка приятелка гъркиня, умираме от смях понякога когато сравняваме бит и обичаи.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 11:41 от Dez

# 459
  • Бургас
Има много преселници,  по нашия край се "гърчеят", особено преди години, имало е възрастни хора, които са говорели на гръцки, има доста гръцки имена.Не знам за вас, но на мен гръцка музика ми харесва, както и някои ориенталски ритми и мисля, че е нещо генетично заложено, защото от единия ни род са преселници.

# 460
В Бг всички имаме и гръцки гени. Аз съм си пускала генетичен тест и резултатите ми са 45% Бг, 35% Гърция и останалото е Русия.

# 461
  • По света и у нас
Тези тестове да пълна глупост - виж в интернет клиповете където 2 близнаци (еднояйчен и) се тестват едновременно и получават различни резултати… което е абсурдно, защото ДНК то им е едно и също.

# 462
А как мислиш, че установяват бащинството, или и това е глупост? Simple Smile

# 463
  • По света и у нас
Те не ти казват от къде си, а дали си свързан с еди кой си. Те сравняват 2 резултата и гледат за прилики.

Това с националността е дива статистика. От къде знаеш от къде им е статистиката и колко им е голяма базата за сравнение?

# 464
Няма как двама човека, било то близнаци да имат еднакво ДНК Simple Smile.
Както и да е…

Общи условия

Активация на акаунт