Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 16 312
  • 474
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За мен женствеността не си противоречи с удобството, защото тя е отвътре, а не в клишетата.
Най-прекрасната жена, която съм познавала някога, беше едната от бабите ми. Дребна, фина и елегантна жена, която и на 85 не си позволяваше да излезе от дома си без боядисана коса, подходящо червило, семпли бижута, лак на ноктите и изгладени подходящи за достолепието й дрехи дрехи. Понеже беше останала рано вдовица, през последните 30 г. от живота си получи 4 предложения за брак от нейни набори. А беше скромна жена, много ведра, усмихната и тиха. Абсолютната женственост без възраст.
Не разбирам жените, които се поддържат за другите. Които носят неудобни дрехи и обувки, защото те не ги правят красиви, когато очевидно са дискомфортни. Килограми, обездвижване, саморазсипия е това.

# 136
Такова тежко женско битие никога не съм живяла.
Последно жените притиснато контещи се ли са, или отчаяно запуснати?

# 137
  • София
Имах пред вид “топ мацката” със самоувереност, наконтила се за кеф, дали с малката черна рокля, стилен кок и женствено палтенце или нещо друго, което й прави кеф, все тая. Жена, която се чувства добре в кожата си и излъчва заразяващо самочувствие. Simple Smile Всяка жена понякога или често се превръща в такава жена. Но често зад нея има един истински мъж, който я уважава, обича и дори боготвори.
Като не е нужно да са топ (наистина, какво ще рече топ-жена?) - какво точно ги притеснява тогава?

# 138
Аз Наивница питах, защото тя говори за една група жени, все едно невинни на екзекуция са ги повели.

# 139
  • София
Винаги има за кого да се наглася и винаги ми е удоволствие, а не усилие.

# 140
  • Great Britain
Оставям ви да се подържате аз след фантастична нощ си направих сутрешния душ,кафеее пих в леглото,ударих умопомрачителния си парфюм --обожавам парфюми ,слагам дънки и маратонки и заминавам на многоо дълга пролетна разходка по южния бряг на Темза,която естествено ще прерасне с неделен ресторант за вечеря.Слънцето вън е умопомрачаващо и флиртуващо с мен.Ще му се отдам на пълно.А вие умната с по дръжката.
Неописуемо незряло. Да не кажа друга дума.
Ти в качеството си на каква определи моята незрялост? Свободна си да използваш каквито думи искаш.Самочувствието ми е бетон.

# 141
За човек със самочувствие-бетон доста неувереност и конфликтност демонстрираш.

# 142
Този пасивно-агресивен коментар не беше ли премахнат? Аз нищо женствено не долавям от подобни изказвания. Само злобичка.

# 143
Такова тежко женско битие никога не съм живяла.
Последно жените притиснато контещи се ли са, или отчаяно запуснати?

На всеки животът се стича по различен начин, има от всички видове. Simple Smile

# 144
Имах пред вид “топ мацката” със самоувереност, наконтила се за кеф, дали с малката черна рокля, стилен кок и женствено палтенце или нещо друго, което й прави кеф, все тая. Жена, която се чувства добре в кожата си и излъчва заразяващо самочувствие. Simple Smile Всяка жена понякога или често се превръща в такава жена. Но често зад нея има един истински мъж, който я уважава, обича и дори боготвори.
Като не е нужно да са топ (наистина, какво ще рече топ-жена?) - какво точно ги притеснява тогава?

О, Боже. Не се заяждам, но жената, която е била най-боготворена пред мен (директен свидетел бях), е толкова далеч от този идеализиран образ на "топ жената", че направо ми става нереално. Тя, освен на сватбата си, грим и рокля не е носила, с къса подстрижка е, но това не й пречи да бъде нежна, красива и женствена. Стереотипи са това.

А и аз бих поспорила кой притежава истинска самоувереност - жената, на която й е нужно да се наконти, облече подобаващо, за да се чувства добре в кожата си и да има самочувствие, или тази, на която й е все тая как ще я видят.

# 145
Ключово е да се чувства добре в кожата си. Да не ù пука е съвсем друго и всъщност не е много хубаво.

# 146
  • София
Определено не говорим за типа: Знам, че не приличам ни на жена, ни на човек, ама не ми пука.

# 147
  • Great Britain
Посрещнах пролетта с цялата си моя прелест,като пролетна фея.

# 148
А да се гласи човек половин час преди да хвърли боклука от грижа да не би някой да го види в натура просто крещи самоувереност. 

# 149
Темата не е за самоувереност и самовлюбеност, а за женственост.

Общи условия

Активация на акаунт