🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 183
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз пък не разбирам това натъртване на 'мръсните' гащи.
Ако те са мръсни, какво остава за това под тях, в което се очаква да се пъхне ергенът...

# 1 366
'ма чули-недочули изразът МРЪСНИ ГАЩИ и решили да го използват, не на място. То за това е нужно да имаш акъл, като се появяваш по телевизията - иначе ставаш за смях и майка ти после ходи из фейсбука да се кара на хората как не те оценяват.

Гащите дали са мръсни/зацапани или миришат на лавандула може да каже само човекът, който ги прибра в джобчето.

# 1 367
Жестът с кюлотките не беше толкова фрапантен, колкото смехотворен, Виктор още от самото начало показа че харесва по-консервативно насрещно поведение и му харесва той да води хорото. Плеймейтката много добре използва таланта си, но не отчете че в професионалното й ежедневие тези неща водят до еднократно привличане, а Ергенът търси нещо дълготрайно.

# 1 368
Ергенът според мен не търси нищо и показва колко незаинтересован е. По физиономиите му си личи, че се чуди колко са зле тези мацки и как не се усещат накъде духа вятъра. Вместо да седят с Венетка покрай басейна, да пият винце и да стискат палци да не им се провали санаториума фор фрий, те се напъват за... едното нищо.

# 1 369
  • София
Поне да го беше изиграла съблазняващо, щеше да е интересно. Тя го направи тъпо. Преди това на дивана се стовари в скута му и си пролича, че той не иска. Много глупава жена.

# 1 370
Кой знае каква норма за сеири и панаири са им заложили в договорите...

# 1 371
Поне да го беше изиграла съблазняващо с гащите, щеше да е интересно. Тя го направи тъпо. Преди това на дивана се стовари с дкъра му и си пролича, че той не иска. Мното глупава жена.

'ма и аз туй викам - да беше седнала срещу него, да се беше разкрачила, па и погалила... Ако е консервативна, след като се събу, да беше си тръгнала, да скочи в басейна до тях, да си понамокри рокличката... А тооооооо - много сухо.Акълът толкова - желанието го има, ама като не може да формулира сценария...

Людмила с физиономията на доматоберачка и дразнещият глас разбра ли се колко точно дама и успешна е, че онлайн търговци се водят и мацките по кам сайтовете, които срещу доларче си играят с играчки за възрастни.

# 1 372
  • SF
а Ергенът търси нещо дълготрайно.

Търси той....

# 1 373
  • Terra incognita
Не знам кое ми е по- трудно да изтърпя в това предаване- пошлите и пиянски изцепки на някои участнички, поезията на девицата, или включванията на Наум 🙄

# 1 374
Аз искам да попитам кои от вас обявиха Наум Шопов за секс символ, че ни го набутаха за водещ. Много нелепо изглежда това момче, не знам как е в инстаграм.  Joy

# 1 375
Людмила с физиономията на доматоберачка и дразнещият глас разбра ли се колко точно дама и успешна е, че онлайн търговци се водят и мацките по кам сайтовете, които срещу доларче си играят с играчки за възрастни.

Ето и на Людмила парцалките, т.е онлайн бутика
https://www.instagram.com/factory2123/

# 1 376
Не знам кое ми е по- трудно да изтърпя в това предаване- пошлите и пиянски изцепки на някои участнички, поезията на девицата, или включванията на Наум 🙄
То не беше мило! 😂

# 1 377
# 1 378

Ето и на Людмила парцалките, т.е онлайн бутика
https://www.instagram.com/factory2123/

О, йе! Бутик 2123, без сайт, без телефон за контакт, без цени... ПИШЕТЕ НА ЛИЧНО. Самият бутик следва 7 хиляди души, а платените ѝ последователи си личат след 20 скролвания надолу в списъка на 5те хиляди, заинтересовани от 2123. Арабеси и руснаци един след друг е ясно кви са... Кво беше - 60 евро 1000 абоната.

# 1 379
  • Далечният изток
Наумчо повече дразни и от претендентките...
Изобщо не знам с каква идея го пускат да се появява от време на време...

Искам Теодора или малката Вики да си ходят следващия път, ако може и двете. А, допълвам - и Людмила, и трите.

Общи условия

Активация на акаунт