🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 170
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 350
Пияни пирани маскирани като шарани, Виктор си е за  съжаление.

Коя да "спечели" и какво печели?
Повечето ще са разпознаваеми обекти, които ще се ползват за продан на някакъв продукт. Дано нямам необходимост да си купя от него.
Имам чувството, че вкъщи го гледаме единствено с цел "веселба", което по-скоро е прикрита подигравка Wink

Тук, вас  да чета (което успея, че ние не се спираме) ми е супер забавно. Wine Glass

# 1 351
Не два, ами пет чифта фино дамско бельо (S'il vous plaît) да имала, все тая. Жестът си е жест. И значи само едно нещо-привикваш този до теб за палави изживявания. Нищо повече. Показваш готовност за интимната част и туй то.
На някои им е скандално, на други им е нормално. За някои е пошло, за други е фетиш. Не е лошо обаче поне малко да познаваш човека, че да "погъделичкаш" фетиша му и да знаеш, че всъщност има подобен фетиш.

Да говориш преди 2 мин. колко никоя не искала да го опознае Виктор като човек, като същност, а просто го гледат като награда, да се възмущаваш как днешното време е много грозно, защото всичко е леснодостъпно и хората не оценят истински важните неща. И след 2 мин. ти да си това леснодостъпното и предлагащо се просто ей така....... навява на някакви шизофренни проблеми или чисто лицемерие, или много лош сценарии, или безрайно недомислен монтаж.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 20:06 от geri1919

# 1 352
Моят мъж каза вчера, "на почти непознат мъж да дадеш носени гащи е като той да го размаха пред теб небрежно".

# 1 353
И само по една ли ще гонят всяка вечер, няма ли по две, по три, ужас то ще се точи два месеца това … хм, шоу.

# 1 354
И само по една ли ще гонят всяка вечер, няма ли по две, по три, ужас то ще се точи два месеца това … хм, шоу.

Ако са 26 епизода и ние сме на 7ми, то ни остават още 19еп. Грубо 10 седмици.

Дописвам въпрос. На финала колко момичета остават? 3?5?
Сега щом са 17 момичета, все трябва да има момент, в който ще вади повече от една наведнъж.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 20:13 от geri1919

# 1 355
Не знам дали сте слушали песента на Зори Г в Дубай, но според мен момичето има някакви психични отклонения (казано не с омраза). Не може да прави/снима/говори такива неща и да не забелязва, че не е окей. А хилядите сертификати и обучения… и аз правя едни и си ги споделям в ЛинкедИН ама…

# 1 356
  • София
И аз го предположих това с двата чифта по-назад в темата. Идеята е ясна, не оправдава постъпката, но поне елемента с чистотата става по-поносим.
Ако го даваха всяка вечер щеше да е по-добре. Защо така са го разтегнали, месеци ще се проточи.

# 1 357
  • Sofia
Зори пя ли на Виктор ? 😁

# 1 358
Зори пя ли на Виктор ? 😁
Все още на това не ме му го причиниха Виктор. Само му каза, че имала няколко записани песни. И уточни, че не били професионални като на други момичета там.

# 1 359
Не ми е по вкуса, но го мернах във ФБ:

Баба Пена

Тръгнала е баба Пена
да се жени за Ергенът,
по телевизията го видяла
и направо той дъхът и спрял

Па си мисли баба Пена
като гледа отдалеч
тая паплач разпиляна
ли е днешната младеж?

Разни ходят полуголи
- Мале тая къв е кон.
А пък тази е маймуна
скачаща на своя клон.

И се чуди баба Пена
,,Леле бедното момче
как със тези шаврантии
на глава беля си взе''

Като скочи баба Пена
и тояга развъртя
па откраднала Ергенът
и го взела у дома!

Daniela Danailova

# 1 360
Днес говорих с майка ми и я питах дали е гледала Ергенлъка, каза ми ''да, от  тук от там ''
Обаче това с гащите  не го беше.И й казвам, че Блага си свалила пликчетата и ги дала на Ергенът, а мама най учудено ми каза :
'' И за какво му са на него ?''
хаххахаха, не очаквах такъв отговор, но многооооооо се смях, многооооооо....

# 1 361
Днес говорих с майка ми и я питах дали е гледала Ергенлъка, каза ми ''да, от  тук от там ''
Обаче това с гащите  не го беше.И й казвам, че Блага си свалила пликчетата и ги дала на Ергенът, а мама най учудено ми каза :
'' И за какво му са на него ?''
хаххахаха, не очаквах такъв отговор, но многооооооо се смях, многооооооо....
Благито даде гащите на Ергена, но на него не му стана(ха). Wink

# 1 362
Най-накрая наваксвам с предаването (благодарности на Мари Мар за линковете).

По времето, когато бях млад, из София имаше лаф - жените като сядат в трамвая си вдигат поличките, защото полата е по-скъпа от пусито (ще ме извините за вулгарния израз). Толкоз по темата. Joy

# 1 363
  • Берлин
Аз не разбирам коментарите за гащите. Събрани са от кол и въже карикатури и всяка "се бори за любовта на живота си" както може: коя дава гащи, коя диплома, коя осмуква уши, прави шпагати, развяват се девственост, ценности, пълни чаши.  Писах още в тема 1 за Гащурева, няма да се повтарям. Не разбирам и коментарите за подрастващите, примера и тн. дрън-дрън. Това не е образователно предаване, а долнопробна продукция с всеизвестни с качествата си продуценти. Не си представям семейната вечер с подрастващите и гледане точно на това шоу. Аз лично не съм имала очаквания и нищо в продукцията не ме разочарова или провокира.
Мисля още, че Александра се опитва да манипулира, но не й достига интелект. Гергана и Благовеста се опитват да провокират, но не им достига и усет, и интелект. Радостина, Карина, Теодора и сие - очакват да бъдат забелязани в масовката и изглеждат ужасно апатични. Зорница ми е приятно ку-ку. Венета мисля, че сама се вкара в ролята на каруцарка и няма как да излезе оттам. А единствено у нея виждам чиста доброта, първична, но соброта. Наблюдавах и как пие уискито си на басейна. Едва близваше, мисля, че и пиенето й е силно преекспонирано.Не знам дали чувството ми за естетика се опитва да придаде на л@йното по-лицеприятен вид или наистина беше така, но мисля, че Венета се опита да спре Благовеста и да я предпази от тотална излагация. Не се получи, а и като цяло монтажът не е силна страна на продукцията. Денис, Виктория К и Габриела са точно това, което се очаква от тях. Единствено от всичките рускинята има усет и способност да спечели - знае как и как да си гони целите. Людмила е лицето на лошотията. Рядко се случва такова припокриване на характер и външност. Вика не е такава от неопитност, просто е тъпа. Ния-Косара и Елвира не са за тази сбирка. Деница е като реклама на хербарий, суха, скучна и тъжна. Май си казах мнението за всички.
Ергенът трудно прикрива емоциите си вече. Обигран е и знае какво да прави, но си следва сценария.
Благодаря за търпението ви да ми прочетете поста. Рози нямам и не обичам. Черпя ви по едно уиски, защото сте... много мили

# 1 364
Просто ги е яд, мадамите, че не са се сетили по-рано, да се изявяват и те така, като една фатална жена. Темата, която бива изтривана, отнасяща се за дамите ни е ясна - свалянето на гащи по ТВ може да се оправдае като шоу - същото в живота, по дискотеки и по тоалетни - не.

Общи условия

Активация на акаунт