🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 144
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 335
Ергенът, ако не знае какво да прави, да кара по сценария, да ги кани на най-разични места, да харчи пари за тях и да ги опознава.
Ъъъ.. харчи мозъчни клетки само.

# 1 336
Ергенът, ако не знае какво да прави, да кара по сценария, да ги кани на най-разични места, да харчи пари за тях и да ги опознава.
Ъъъ.. харчи мозъчни клетки само.

А не бе. От епизод на епизод ми изглежда по тъповато. Като някаква зараза.

# 1 337
  • Вестерос
Зори Джи не е от простите, но има някакви дефицити определено. Ако нямаше, нямаше да е с такова самочувствие. Но поне е учтива, леко тип зубрачка им изнася речи кое, как.

# 1 338
Ох, ето какво забравих! Като гледах първия епизод и си викам тва момиче Ева ми е много познато отнякъде… брех…ровя тоз мозък и чааааааак на четвъртия зацепвам. Преди много време тя беше с голяма фен маса сред тийнове и деца, имаше песни и май някакви дуети с по-известни музиканти. И се развяваше с двама блогъри Тонкиса и Кристиян, не знам дали въобще ги знаете. Та единия ми беше показвал и разказвал… Но! Държа да отбележа, че в нея има градация откъм поведение.

# 1 339
Хайде, една задачка-закачка за наблюдателните.. една кандидатка се появява.. Simple Smile

# 1 340
Зори Джи има клип в Ютюб канала си от Малдивите на Св Валентин. Като влезе в хотелската стая имаше букет червени рози на леглото. Но честно казано аз останах с впечатлението че е сама там. Никога не бих отишла на Малдивите сама особено на Св Валентин.

Капитанова май си е сложила силикон.

# 1 341
Много ми хареса хода на ергена или сценаристите (все тая кой го е поискал) да ги накарат мОмите да извършват някакви активности и да се покажат като взаимодействие със свой и друг отбор и като цяло как отреагират в ситуации. А в същото време ергенът да е нищо повече от кол по средата на игрището, но всичко да се развива пред очите му и те да се представят в някаква светлина различна от това да му лижат егото, ушето или каквото там решат за уместно.
За калабалъка и ръгби мача няма какво толкова да се каже. То се видя пределно ясно от всички. Всичките са "криви". Едните като не могат със спортменска игра да спечелят се нахъсват да се мятат като мечки върху момичето и го правеха . И го намират за нормално. Обаче като изядат някой лакът - голям рев и нравоучения. Другата пък (заедно с капитанката ѝ) ще и се разложи устата или победата ѝ ще е по-малка, ако отрони "Извинявай! Не беше нарочно. Как си?". Искала, не искала да го направи, няма значение. Не са там да се изтрепват. Елементарно възпитание. Дори и да не ти харесва човекът срещу теб. (И тук да отбележа, че Людмила не мога да я гледам и смятам, че силно преигра, нищо че действително си изяде удара).
Голям хъс спортен има Викито, подхранен още повече след като видя, че останалите нямат истински шанс срещу нея. (Тя не беше ли освен балерина и волейболистка?) И голям мерак да отидела на среща. Е хубаво. И като е искала, как си е представяла да протече тя? Тъпа работа. Срещата- тотал щета. Не мога да виня особено Виктор. След като не иска да отговаря, пробва на няколко пъти да я накара тя да му задава въпроси - и това греда. Девойчето не знае и какво да го пита. Нищо ли не я интересува? Кво прави в предаването наистина не знам. Тя дори и не може да осребри участието си с последователи, реклами или някой "мечо" отвън.
Мислех си дали не е и тя в групата на Елвира и интимности с мъж да не е имала. (Онова с опита за изнасилване го изключвам).
В индивидуалните срещи винаги ми липсва нещо. Все той пита за тяхните интереси и минало. Да, той  е този, който трябва да избира, но все пак, за да се получи нещо (поне спрямо сценария, с който ни лъжат че търсят да го уредят с връзка), момичетата също трябва да разбират разни неща за него. Двупосочен е пътя. А сега всичките по подразбиране "влюбени до уши в него" без да го знаят повече от името му и прилагат всякакви похвати да го "омаят". Ай сиктир! Нещо много куца този сценарии. Поне в това отношение срещата с малкото Вики имаше потенциал, но тя го пропиля. Още от визитката го знаем това с родителите му и какъв "товар" му е .

Капитонка не я харесвам, но снощи беше права. Тези коктейли са много смотани и кратки за сценария, който ни се предлага. Той е там с едничката цел някоя да го привиква. Не могат ли нещо групово да си спретнат и някоя да изпъкне в груповите разговори пък после насаме?

След този дълъг коментар се чувствам длъжна да благодаря на тези, които имаха търпението да го прочетат. Оценявам го! Подарявам ви по една Flowers Rose .

П.С. Азалия, бързо оздравяване! Така и не ни светна в лодката с гребците, кой е той.

Много мило;)

# 1 342
  • Terra incognita
Гери
Хайде, една задачка-закачка за наблюдателните.. една кандидатка се появява.. Simple Smile

# 1 343
Харесвам Зорито, пак ще го кажа. Рядко се срещат такива неконфликтни хора. На два пъти видях как потуши провокации съвсем виртуозно и естествено, peacemaker, харесвам такива хора. Не ме интересуват външните и недостатъци. Ако бях на нейните години щеше да ми е приятно да ми е сред приятелите.

# 1 344
Момите развенчаха успешно мита за красотата на българката.
  Не-грозни, ревливи ( извинете
"емоционални" ), злобни, с много дефицити прикрити с ботокс, фитнес и мания за величие.
Много ме е яд, че Виктор е толкова любезен, можеше да е по-пиперлив.

# 1 345
Видя се, че под роклята няма други гащи Бонбонова. Наистина ли мислите, че може да е обула два чифта, тя е плеймейт?

# 1 346
  • SF
Много е лесно и да се потушават чужди конфликти, когато си страничен наблюдател.
Най-безопасно е да се повтарят клишета. Нищо не постигаш, но правиш добро впечатление.
Зори си има собствени конфликти. След нейните отмъквания на Виктор, сигурно има много смях в гримьорните. Странна птица е Зори. Лесно се разпознава, че играе ролята на фрийка в предаването.

# 1 347
Нали в чужд формат ергенът се оказал гей, тук при нас може някои от момите да не са съвсем хетеро и Блага както е без гащи...

# 1 348
Видя се, че под роклята няма други гащи Бонбонова. Наистина ли мислите, че може да е обула два чифта, тя е плеймейт?

Нали? Целия Гугъл е пълен с нейни голи снимки, ама за предаването два чифта е сложила. Брей колко е съобразителна Joy

# 1 349

Тя сама каза, като я питаха, че няма повече гащи за сваляне.

Общи условия

Активация на акаунт