🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 147
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 360
Нелепо изглеждат тия млади мъже с голи глезени.Да не говорим,че и насред зима се разхождат така.
Иначе,за бг ширините са рядкост мъже като Виктор.На мен лично ми харесва и като външен вид,и като държание.Прекалено много станаха напомпаните млади мъже,с прическа 1 номер и е добре,когато видиш атлетичен и елегантен симпатяга.Да,малко се държи като кифла все още,но той е на 31 само,та е разбираемо.
Мацките обаче са зле подбрани и това,според мен ще доведе до ниска гледаемост на това предаване.Но би било интересно подобно шоу в обратен вариант.Само да не го кръщават "Момата"Simple Smile

# 361
По-интересно ще е да са по равно мъже и жени и вече който се хареса. Ако е само един мъж/жена и много от другите "да се борят" за внимание, си е резил.

# 362
Преди да почне предаването, се връткаше една реклама - помните, един безбрежен океан, който после видяхме и в предаването Joy,  корабче ли яхта ли беше, и един мъж врътка руля. Чудех се реклама на какво е-на паста за зъби, или на прах за пране да ти стане бяла ризката, кат ти я вее фриволно вЕтърът така....и тогава не разбрах, че това е ергенинот. Мислех, че този мъж е просто манекен, а не истинския ерген..много така нереален ми се виждаше, как да го кажа че да ме разберете - като порцеланова фигурка, като от списанията...

Благодаря ви, много мило че ме изчетохте Satisfied

Изчетохме те. Ама чакаме обещаното по-обширно включване в четвъртък. Материал ще се даде, както показват рекламите.

Снощи си мислех, като го гледах горкото момче как го мъчат да пее..Ще  експлоатират интереса към него и визията де къде се сетят от БТВто. Не му се пееше, а още повече не може горкият, ......ама влязъл ли  си веднъж в клетката на хамстера ще се въртиш до откат в нея, като искаш да те застопорят нейде на постоянна позиция.
Разни Зейнеби, бивши синоптички и една кохорта скучаещи домакини ги приютяваше нежно центрофугата на шоу бизнеса, докато им намерят точно местенце да са на постоянен показ.
А във Виктор има хляб- умерен, възпитан, интелигентно поднасяне на конструкта, който изискват от него, харесва  се, ще се харчи. Хиляди пъти го предпочитам пред разни Крисковци или звезди, които с мъка едно изречение връзват.

Стайлингът му с тия окъсели гащи снощи не ми хареса никак. Насред зима си заголил пищялите баш в центъра на отоплителната безперспективност.
Иначе много харесвам мъжки дълги крака с възкъс панталон и меки мокасини, ама на фона на Ница/ все Ривиера ми е пред очите да му се не види/, на вечерна променада  покрай безбрежен ОКЕАН /айде и море може/, ама ей така да ми изскокне след 22 часа във вечерно шоу...Колкото сатенените пижами от санаториума ми се сториха на място/по-специално панталона с ластик в кръста/, толкова и снощната му нагласа.
Аз го харесвам всъщност Виктор, ама тези задкулисните, на които се плаща да ни го презентират в  нелепи форми ме дразнят.

# 363
По същата причина, пък аз мислих, че е реклама за парфюм. И накрая си казвах, ама абсолютно всеки път - " А, то токшоуто". До следващият път, когато чуя музиката и видя листенцата от роза - "О, нов мъжки парфюм, кой ли е? О, ама то токшоуто 😂".

Явно подобни асоциации са се създали в повечето.
И аз се чудех какъв е парфюма, докато не идваше края на промото и беше ясно, че е "ША му търсим жена" .
Много съм далеч от образа на девойче влюбено в ергена, но елегантните мъже са ми слабост. А Виктор се справя никак нелошо със стайлинга, ако изключим голите глезени в аутфит с костюм. Но не мога и напълно да го виня - странни моди напоследък. Особено мъжките. При женската мода сякаш почти всяко извращение вече не може да ни изненада.  И мъже с хубава коса също са ми слабост.
На някой му изглеждаше Виктор състарен. Това го отдавам на прекалено изчистеното му от мазнини тяло и лице. Такива хора се сбръчкват повече по лицето, а с тези 24-каратови усмики, които раздава (някои казват : хили се като зелка) лицето неминуемо се напръчква при въпросните мимики.

Снощи си мислех, като го гледах горкото момче как го мъчат да пее..Ще  експлоатират интереса към него и визията де къде се сетят от БТВто. Не му се пееше, а още повече не може горкият, ......ама влязъл ли  си веднъж в клетката на хамстера ще се въртиш до откат в нея, като искаш да те застопорят нейде на постоянна позиция.

Човекът и без това си е признавал, че най-много мрази да го карат да пее ТРЕЗВЕН.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 10:50 от geri1919

# 364
Ако беше със силно момчешко излъчване , би загубил една голяма аудитория - дамите около 40 те . Така както е подбран обхваща много голям възрастов диапазон от зрителки

# 365
Айде, сега и ти! Дамите след 40те, мислиш, не харесваме агнешко ли?! Въпрос на допадане е - възрастта не е условие за това.
Дамяно Давид, тоя клечав младеж от Манескин, знаеш ли колко много ми харесва, хич не му гледам годините. Това сладурче колко потенциал има като мъж, ама малко да узрее още и да спре да ми се увива с розовите парцали.
Важно е какво послание отправя един мъж към публиката, фертилните все още жени над 40  са твърде чувствителни към един приятно опакован тестостерон.

# 366

Стайлингът му с тия окъсели гащи снощи не ми хареса никак. Насред зима си заголил пищялите баш в центъра на отоплителната безперспективност.

Иначе много харесвам мъжки дълги крака с възкъс панталон и меки мокасини, ама на фона на Ница/ все Ривиера ми е пред очите да му се не види/, на вечерна променада  покрай безбрежен ОКЕАН /айде и море може/, ама ей така да ми изскокне след 22 часа във вечерно шоу...Колкото сатенените пижами от санаториума ми се сториха на място/по-специално панталона с ластик в кръста/, толкова и снощната му нагласа.
Аз го харесвам всъщност Виктор, ама тези задкулисните, на които се плаща да ни го презентират в  нелепи форми ме дразнят.
+1000 Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 367
Случайно ми излезе инстаграмът на Капитонова. Промотира си обеците - само 650 лв. Има промокод, ако решите да си ги поръчате Grinning  И май е написала книга за привличане на парите..... и тя на Примоция.... Потресена съм! Днес й е последния ден в Йордания.... След 9 часа си тръгвала. Милата....

# 368

"Като две капки вода" ... Smirk

# 369
Това реален артист ли е вляво?

# 370
Да, на Халит брат му...Satisfied

Нищихме ги в началото на темата още. Приликата е голяма наистина...

# 371

"Като две капки вода" ... Smirk

Приликата с Челиккол наистина е поразителна в определени статични кадри, но като енергия са съвсем различни.

# 372
Ох, много тесни и издължени лица. Simple Smile Това не ми харесва и в двамата.
Наистина сега Виктор ще го разкарват като панаирджийска мечка по всички предавания. И сигурно няма право да откаже. Така е, не е малка цената на славата. Вчера ми попадна в инста някакъв(сигурно влогър или инфлуенсър) как са в някакъв ресторант и видиш ли кой ще ни покаже.. Виктор. И какво ще коментират, някаква пържола...Rolling EyesНяма ли интересни теми по които да разговарят!

# 373
Вчера ми попадна в инста някакъв(сигурно влогър или инфлуенсър) как са в някакъв ресторант и видиш ли кой ще ни покаже.. Виктор. И какво ще коментират, някаква пържола...Rolling EyesНяма ли интересни теми по които да разговарят!

Въпросното момче е кулинарен влогър, нормално е да говорят за храна, за да е по темата на канала му.

# 374
О, сори.😁Ами не ги следя тези влогъри.

Общи условия

Активация на акаунт