🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 043
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 345
Забавно беше, добре се измайтапиха с шоуто Joy

Допълнение - и пя! Малко е слабичко гласчето, но най-сетне го видяхме естествен. Готин е.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:03 от Donna Paulsen

# 346
# 347
Добре! Едно е ясно. За каквото и телевизионно представяне да го гласят, Виторио няма да участва в "Гласът на България". No! No! No! Но иначе да оценим усилието.

Относно майтапа.... Прави впечатление на човек с много добро чувство за хумор и поема доста самоирония.
И се чувствам длъжна да отбележа много добрия вкус за музика на ергенин наш, показван в личния му профил а и тази вечер.

# 348
  • In The Middle Of Nowhere
Много е хубав, само да не ходи с такива панталони до глезена.

# 349
Не знам само на мен ли ми се стори, но изглежда по-състарен (не е правилната дума) спрямо кадрите от лятото. Не, че го виня след тези тайфуни с нежни имена, които обсъждаме тук.

# 350
Симпатяга е,но с тия чепици и голи глезени...Simple SmileПочвам да се чудя, откога и дали, жените,  харесвате мъжки глезени.В едни отдавна отминали векове ,да видиш глезените на една жена под дългата и рокля ,наистина е било уау...за мъжете.Сега.. докъде я докарахме:)

# 351
аз не разбрах за какво е там Витко,
хванах го накрая стоеше и се хилеше, като закриваха предаването
Ама явно не съм изпуснала разговор, защото е нямало такъв...

Песничката я гледах сега на видеото

# 352
Симпатяга е,но с тия чепици и голи глезени...Simple SmileПочвам да се чудя, откога и дали, жените,  харесвате мъжки глезени.В едни отдавна отминали векове ,да видиш глезените на една жена под дългата и рокля ,наистина е било уау...за мъжете.Сега.. докъде я докарахме:)

Ами даже грам не ги забелязваме , всеки гледа където му е интересно. Ергенот е хубавичък мъж , добре си играе ролята. Жени му се натискат и правят комплименти , дори да е досадно не е чак неприятно. И да се дразни от това , не показва , което го прави до някъде кавалер.Заради сценария ми е стерилен и неинтересен като мъж , бих го оценявала по- правилно в предаване тип ББ , където да е изваден от зоната си на комфорт и поставен в евентуална враждебна обстановка.Тогава ще мога да преценя харесва ли ми или не 
Едва ли ще го видя повече , т.к. не гледам много телевизия ,учатия и прочие изяви на героите , не ме интересува и на грам личния им живот .
В това предаване го искам кавалер , с която роля човекът се справя. Колкото и неприятно да се държат "ухажорките" , ако изгони някоя грубо или я обиди , ще ми падне в очите

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 08:18 от AuroraBB

# 353
  • Sunshine state
Ох, хич не го намирам за хубав този ергенин. Един конвенционален, лъснат и прекалено "метро" ми е.  Нищо не трепва в мен като го гледам, а кандидатките направо припадат по него. И там е яко театър, та кой ги знае колко са захласнати.. 🤣

# 354
И на мен ‘ич нищо не ми трепва. Изкуствен Кен. Но признавам, че има чувство за хумор и, най-важното самоирония.

# 355
  • SF
Е... "ич нищо не ми трепва и на мене". И аз не съм влюбена, не го следвам в инстаграм, но точно такива мъже много харесвам. Поведение и манталитет не коментирам, защото не го познавам. Телевизионното му поведение ми е окей. В предаването не ми е много интересен, но там е режисиран.
Трендът е да са без чорапи. Панталонът трябваше да е малко по-скъсен, за да е бос, но това са тенденциите в последните години.
За смокинг обаче, чорапите (жартиерите) са задължителни. Но стига за модата, че ще ме изтрият. Simple Smile Все пак е свързано с аутфита на Виктор, който е героят на темата.

# 356
Преди да почне предаването, се връткаше една реклама - помните, един безбрежен океан, който после видяхме и в предаването Joy,  корабче ли яхта ли беше, и един мъж врътка руля. Чудех се реклама на какво е-на паста за зъби, или на прах за пране да ти стане бяла ризката, кат ти я вее фриволно вЕтърът така....и тогава не разбрах, че това е ергенинот. Мислех, че този мъж е просто манекен, а не истинския ерген..много така нереален ми се виждаше, как да го кажа че да ме разберете - като порцеланова фигурка, като от списанията...

Благодаря ви, много мило че ме изчетохте Satisfied

# 357
  • SF
Simple Smile Teta, как си? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ще те изчетем, що да не те изчетем! Ти си забавна.

# 358
Сън не спах че мислих дъл Цитиридис ще приеме розата, ил не...
Виторио каза ли нещо за новите си планове, повдигна ли крайченцето на завесата...така да се каже, или?

# 359
Преди да почне предаването, се връткаше една реклама - помните, един безбрежен океан, който после видяхме и в предаването Joy,  корабче ли яхта ли беше, и един мъж врътка руля. Чудех се реклама на какво е-на паста за зъби, или на прах за пране да ти стане бяла ризката, кат ти я вее фриволно вЕтърът така....и тогава не разбрах, че това е ергенинот. Мислех, че този мъж е просто манекен, а не истинския ерген..много така нереален ми се виждаше, как да го кажа че да ме разберете - като порцеланова фигурка, като от списанията...

Благодаря ви, много мило че ме изчетохте Satisfied
По същата причина, пък аз мислих, че е реклама за парфюм. И накрая си казвах, ама абсолютно всеки път - " А, то токшоуто". До следващият път, когато чуя музиката и видя листенцата от роза - "О, нов мъжки парфюм, кой ли е? О, ама то токшоуто 😂".
Но пък виждах рекламата два пъти в седмицата, защото принципно гледам на запис или в Еон, където рекламите могат да се избегнат...
А за глезените - аз като млада дама, едва малко над 30, мога да кажа, че не харесвам модата да се виждат глезените.
Аз лично имам чувството, че през студените сезони от глезените събирам студ....
През лятото по-разбирам поли, панталонки... Но 3/4 панталони също не хресвам,  наред с тези до глезена...
А и не харесвам мъже с къси панталони или 3/4 нито през лятото, нито през което и да е време на годината. 😃
ММ в началото на връзката, първите две години за да ме впечатли се обличаше в пловдивските жеги с дълъг панталон.
След като ме бракува, милият захвърли всякакви опити да ме впечатлява...🤪
Ама аз си карам с дългите и през лятото...
Поне някой друг готин да се влюби в мен 😂🤪😃

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 09:54 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт