🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 465
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Много ми се вижда изчерпан нашия ерген. И на мен ми стана мъчно за Вики. Тя наистина е малка, в  сравнение с него и някои други кикимори, но той като че ли искаше да го забавлява тя. Задава едни скучновати въпроси, почти лексиконски , и чака момичето да започне да разказва , за да има сеир в предаването. Ами като си толкова ербап, и си се ангажирал , и получаваш пари за тази работа, ами подготви се, консултирай се, бъди различен с всяко момиче....Той се помпи амбициозно, ама амбициите му стигат само за мускулите. И знанията, уменията му- само до врата. Нагоре нищо не се качило. Ама че "ергенин" !

# 781
Малката Вики не я обвинявам. Виктор не я предразполагаше изобщо, а я караше да се чувства още по-стеснителна и неуверена като през цялото време й повтаряше колко е тиха и я гледаше с безизразно лице. Мисля, че ако беше друг мъж с по-екстровертен и добронамерен характер щеше да я предразположи да приказва повече. Можеше да я пита за това какво учи,  нещо за балета, за спорт… а я питаше глупави въпроси без отговор. Какво значи “как да те спечеля”? Кой ще отговори на това?

Може и да е сбъркал Виктор, а може и да не е. Някой хора просто не са на една вълна и трудно намират допирна точка или начин за общуване. Тя комуникацията е двустранен процес. Той не е "достигнал" до нея, но и тя не му дава нещо, за което да се хване, че да напредне.

Дописвам. Какво значи малка била на 20? Ми не е малка. Може да говори за толкова много неща и все няма да и се навлиза грубо в личното пространство. Теми като това, което я вълнува, това с което се занимава/занимавала или ѝ е страст, това, което иска да постигне. Все ще се тръгне от някъде. Да го пита него въпроси, които нея я вълнуват. Да поприказват за съчките около одеялото, на което седят колко са еко, листата на дърветата колко са зелени. Всякакви глупости можеха да си говорят и нямаше да е такъв провал тази среща.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:57 от geri1919

# 782
Ако взимаме думите на Виктор като 100% чиста монета (а аз мисля, че специално за това няма защо да лъже) той търси партньор до себе си. Да се надграждат взаимно.
Аз му вярвам на 100%, но и вярвам, че се е съгласил да участва с ясното съзнание, че такъв партньор нито ще търси там, нито ще намери! Просто приет работен ангажимент, който потенциално ще доведе до нови.. Нищо друго! Но това никога няма да признае, защото договорът му няма да го позволява.

Също и платените участия на Дениз, Виктория К., Зорница и др.

Много ми се вижда изчерпан нашия ерген. ..... Ами като си толкова ербап, и си се ангажирал , и получаваш пари за тази работа, ами подготви се, консултирай се, бъди различен с всяко момиче....Той се помпи амбициозно, ама амбициите му стигат само за мускулите. И знанията, уменията му- само до врата. Нагоре нищо не се качило. Ама че "ергенин" !
Не съм съгласна. Защо да се хаби? Прави каквото се иска от него. Гради репутация сега, държи се прилично, не става за смях.. това е достатъчно!

# 783
  • Terra incognita
Аз за Викторче нищо не разбрах, освен, че бившата му разбила сърцето. Почти всяко от момичетата разкрива част от себе си, а наш ергенин само се усмихва театрално, тук- там пуска някой тъп бъзик и отронва мазно "много мило".
Или не знае как се свалят жени и е свикнал него да свалят, или се прикрива твърде много.
Мътен ми е, не мога да го преценя, а уж е главният герой 🤔

# 784
Да,съгласна съм за Деница,показа снощи,че малко сме я надценили. Но много ми се иска да има поне една по-задълбочена жена.
Оф,хайде да не вменяваме вина на Виктор за провалената среща с малката,какво да направи още горкия за да я предразположи.Опта на няколко пъти но освен тъповато хилене и втренчени погледи нищо не получи,па и той има право да не му се занимава. Да си заминава малката,нито шоу прави,нито му е интересна.
А историята на Зорито за пожара е вярна почти толкова колкото са истински ревютата за роклите,които продава. Пример за това,че когато човек няма вярна преценка за себе си,ако ще и сто дипломи да нареди и двеста курса за личностно развитие да изкара,все тая..
Другата с невярна преценка за себе си е Людмила,извинете,но това момиче има ли огледало вкъщи? Поне да компенсираше с добро сърце и възпитание,ми то …
Гери1919,права си за Марта,но поне е хубава и обрана на фона на другите 🙈

# 785
  • софия
Момичетааа, всички ли си имате розЕ Smile
Ох, извинявайте, обаче тази реплика на Сид постоянно се върти в тик ток и ми се наби в главата.

Таа искам да ви питам ползвате ли телеграм? Там се криел ключа на загадката кой какъв е и колко струва.
Моя информатор не пожела да ми издаде много. То в тия кръгове всичко се знаело и се предавало от уста на уста.
От 150 евро/час тръгват цените. Не че ви интересува, ама да си кажа Smile

# 786
  • Terra incognita
Какво е телеграм?

# 787
  • софия
Приложение от типа на месинджър.

# 788
Идеята на предаването не е ергенът да “сваля” 20 годишно момиче , което не знае защо е там . Симпатично младо момиче , но не ми хареса поведението и . Излъга за извинението , а преди това твърдо го отказа . А най-елементарното нещо е , когато настъпиш , удариш , бутнеш някой без да искаш , да кажеш - извинете . Не ми е ок и държанието и на срещата . Освен дълбоко преглъщане и странен поглед , друго не ми направи впечатление , а знае къде и защо е влезнала . Не всеки е подходящ за подобни участия .
За Деница , определено съм съгласна , че ако изглеждаше по-млада , щяха да си подхождат .
А на тихите води - Радостина , Теодора , Ния Косара и вече забравих кой още , изобщо няма да усетим липсата .

# 789
Ох, извинявайте, обаче тази реплика на Сид постоянно се върти в тик ток и ми се наби в главата.

Таа искам да ви питам ползвате ли телеграм? Там се криел ключа на загадката кой какъв е и колко струва.
Моя информатор не пожела да ми издаде много. То в тия кръгове всичко се знаело и се предавало от уста на уста.
Аз имам телеграм,преди го ползвах за работа. Как да търся групата за предаването обаче не ми е ясно

# 790
Аз за Викторче нищо не разбрах, освен, че бившата му разбила сърцето. Почти всяко от момичетата разкрива част от себе си, а наш ергенин само се усмихва театрално, тук- там пуска някой тъп бъзик и отронва мазно "много мило".
Или не знае как се свалят жени и е свикнал него да свалят, или се прикрива твърде много.
Мътен ми е, не мога да го преценя, а уж е главният герой 🤔

И на мен ми липсва тази част. Разбираемо е, че той е под най-голямото напрежение как да угоди на всичките 20 мОми, как да не се изложи пред камерите и как да спази инструкциите на продукцията. Разбираемо е, че той трябва да прави подбора коя да получи намачката червена роза и затова му трябва повече информация за тях, но дори и при индивидуалните срещи или скрити там в храстите с някоя, не споделя нищо. Единствено спечен "С тази кво беше? На каква вълна беше? И как да реагирам сега?" А е логично да има и ответни отговори на някои въпроси. Само Капитонка го провокира от време на време с разни въпросчета, ама те пък такива въпросчета, че го карат да се затвори още повече вместо да бъде по-открит. ( Имаш ли си топ 3? Айде да познаеш всяка на колко години е? Защо отиваш с тази, а не с онази? А защо целуна нея?)

Тъп бъзик, тъп бъзик, но беше много добра и бърза реакцията спрямо въпроса на Габриела . Онова "А ти що не вземеш един валериан и да си лягаш?" не му беше прошепнато в слушалката и му се получи добре. Но си остана капка в морето. 

Извод: Прекалено много са 20 девойки. Да ги редуцира рязко с поне 10. Хем ще има по-малко, за които да тревожи дали се чувстват добре, хем ще имаме по качествени срещи - и общите и индивидуалните.

# 791
Тази се хилеше повече и от Сашето. То направо сравнено между двете, поведението на Сашка  много обрано откъм хилеж ми се струва..... аааааахааааха....как не глътна някоя муха това момиче, не знам...голямо смешно.
Хихихихи...не знам..хихихиии....не знам....ако мога да обобщя срещата.

Довечера пак ли в 9ч....?

# 792

Имам телеграм, но тези групи не са ли затворени и достъпа е някой линк - покана?

# 793
  • софия
Viliiv не знам да има група на предаването там.
Аз по-скоро намекнах, че там има групи с каталози и хонорари на разни хора. Нищо не казвам...  Smile

Да именно, затворени са :/
Бях ви обещала да разбера евентуално за Виторио. За сега нищо конкретно.

# 794
Капитонова пък какво изпада в нервни кризи?!

Общи условия

Активация на акаунт