🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 80 882
  • 1 577
  •   1
Отговори
  • SF
Моля всички, които имат информация за финала
и знаят коя е победителката,
ДА НЕ ГИ коментират в тази тема.
Не издавайте финала!
Благодаря ви, че ще се съобразите с темата!

Епизод 1 (визитки)
Скрит текст:

и още един

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Сезон 1, тема 1
https://www.bg-mamma.com/?topic=1397607.msg44336871#new

Сезон 1, тема 2
https://www.bg-mamma.com/?topic=1413535.msg44365131#new

Сезон 1, тема 3
https://www.bg-mamma.com/?topic=1415684

Mari_Mar, чудесна си! Благодарим ти за помощта! Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 19:34 от Tatti

# 1
Цитат
Цитат на: teta75 в нд, 06 мар 2022, 12:17
Цитат
Как е излъгала Г.за годините?
Лична карта, документи, договор се подписва...сценаристите/организаториге да не са малоумни и да не могат да смятат ?
Ако някой е послъгал, са те.
Участник няма как да излъже първо тях..
За мен е нагласено  , част от сценария е...
Защо...те си знаят.
Като нямат какво да представят за някоя участничка, скалъпват някакъв конфликт, драма, измама, нещо, което смятат за “пикантно” според нивото на публиката.
В случая тя наистина няма как да излъже, ако не е одобрено по сценарий.

Изобщо, учудва ме, че някой изобщо поставя въпроса за харесване във формата. Очевидно е, че липсва всякаква химия между участниците и всичко е тип треторазрядна сапунка.
А и защо да се харесват?! Изиграват си ролите, той си взема хонорара, те си вярват, че са се рекламирали, ще ги канят за кратко по разни предавания заради договора, ще ги говорят на ниво “бабите пред блока”, някоя може да спечели рекламен договор за скромна сума, “Ергенът” ще се показва известно време с “избраницата” и по живо, по здраво. Може да има максимум още един-два сезона, но ми се струва, че популярността рязко спадна след втората серия, когато всички се убедиха, че няма нищо спонтанно в тоя цирк.

# 2
Каква жена е Христина Парова? Питам от чисто любопитство, наиситна. Защото освен очевидно супер доброто и тренирано тяло, тази жена не е красавица със сигурност, явно има други достойнства?
Гледала съм я в предаването Пресечна точка по Нова и на външен вид ми се стори готина. Да, не е типичната захаросана красавица, но е много поддържана във всяко отношение - коса, тяло, дрехи, грим. Абе, със сигурност прави впечатление. Има класа.
В предаването се обсъждат сериозни теми и не помня да ми е направила впечатление на някоя крайно неразбираща, тоест може би едно средно към добро ниво на обща култура да има.

# 3
Разбира се, че Гергана се е споразумяла с продуцентите, а не е излъгала и тях. Възможно е и идеята да не идва от нея, а да са казали "Имаме твърде много участнички 25+, искаш ли да те представим като по-малка?" и да се е съгласила. Не е изключено да е и грешка във визитката.
Според мен си идва от нея, но няма как да знаем.

Трети вариант е да е излъгала в "Плеймейт", но на мен си ми изглежда по-скоро на 29, отколкото на 24.

# 4
Хич не ми прилича на 29 годишна Герганка, особено с това неадекватно държание..

# 5
И според мен разминаването в годините на Гергана е следствие, от некоректно заявена възраст в предишното предване /Плеймейт или каквото там беше/. Може да е била прекалено малка за да участва или нещо подобно.
Поведението й е под всякаква критика за всяка възраст, де, както и на други участнички... за жалост!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 13:06 от Ra_dost

# 6
  • София
И според мен Гери не е на 24. Кой и защо я е подмладил няма значение - тя няма шанс да спечели според мен.

Виктор в интервюто казва също, че иска жената до него да е спортистка/ с тренирано тяло. На него си му личи, че описва бившата си приятелка, която явно много харесва.

Виктория в дългото словоизлияние в канала си казва, че е останала най-добра приятелка с ... Дениз, Людмила и Венета.

Весела в нейното интервю каза, че единствено с Александра е имала конфликт и само с нея не е в добри отношения, но не каза какъв е конфликта, то не я и питаха де.

# 7
Аз по-скоро съм склонна да вярвам, че Гергана е на 29-30, отколкото на 24.

# 8
Още, като я видях Гергана е оприличих ва 29_30 г.
На 24 си още хубаво момиче, а тя си е голяма жена...
Лъжат доста за годините, ама Ние не сме вчерашни  😁😁😁
И аз гледах клипчето на Рускинята
Изглежда доста оправно момиче и наперено.
Не е мързелана и лигла, външния й вид също го паказва
Естествена е, но Да и хитрушка 😁
Хареса ми видеото й как описва с какви пари и как си е купила жилище
Беше непринудено, без стойки
Малко жилище, но си е нейно
Браво

# 9
Съмнявам се от Плейбой да са си сложили такъв таралеж в гащите и да допуснат непълнолетно момиче да участва в конкурсът им, най-малкото са щяли да им вземат патента.
А и къде е логиката Гергана да е излъгала тогава, че е на 24, като е можела просто да излъже, че е на 18 или 19?

# 10
✨Ето зодиите на някои от момичетата:✨
Марта - Везни♎
Виктория К. - Скорпион♏
Людмила - Телец♉
Елвира - Везни♎
Весела - Водолей♒
Дениз - Лъв♌
Ева - Близнаци♊
Гергана - Скорпион♏
Венета - Близнаци♊
Александра - Везни♎
Радостина - Рак♋
Карина - Рак♋
Благовеста - Овен♈
Зорница - Везни♎

# 11

Какво може още да се каже .. ?

# 12
И на мен би ми било интересно да разбера нещо "от кухнята", не държа на спойлер за победителката, но винаги ми е интересно какво остава скрито от нас.

# 13
Благодаря, че си ме разбрала и ще самоцензурираш мненията си!
Така темата ще е едно приятно място, в което ще се съобразяваме един с друг.
Винаги може да се направи и една по-фриволна тема, с други условия.

Тъкмо Brielle е публикувала зодиите на участничките. Който иска, може да се включи в обсъждането им. Simple Smile
Благодаря, Brielle!

На кого отговаряш - малко като Зори…… Никой не те е разбрал и не е съгласен, или поне не и голямата част.
Ооо може да осбъждаме зодиите хаха доообре, че каза.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 14:11 от Linda*kiss

# 14
И на мен би ми било интересно да разбера нещо "от кухнята", не държа на спойлер за победителката, но винаги ми е интересно какво остава скрито от нас.
Сори, не може.
Всичко, различно от зодиите, девствеността и хубава ли е бившата на Виктор, е забранено и се заплашва с гонене в друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт