🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 035
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит празник!

# 271
  • SF
Благодаря, kamen! Simple Smile Приятно ни изненадваш като единствен мъж в темата.

# 272
Есме, направо се нареждам да ми напишеш и на мен едно таквоз. Еййй, изпреварихте ме с много милото, затова аз ще използвам другия редовен лаф колко сладкооооооооо.

# 273
😂😂 много се смея като се сетя интонацията,  с която ги казва

# 274
Сега последно- гей или ескорт е Ергенинът?
Или и двете?

# 275
Сега последно- гей или ескорт е Ергенинът? Или и двете?
Всестранно развита личност Satisfied Няма значение какъв, важното е чии е.

# 276
Как така гей?!
Това пък откъде изскочи...
Ей, значи да не легна да поспя....Събудя се и нова информация... При това за личност, която в момента има само една изява....т.е. не се очаква някакво развитие...поне не и преди четвъртък...

# 277
Най- напред да кажа на всички дами :
Честит осми март, момичета! Бъдете здрави, обичани и обичащи, оценящи и оценяни, вдъхновени и даряващи вдъхновение!

Esmee, много благодаря за обширния коментар и отделеното време за него!

Vickey_P, това с гея изскочи преди седмици от разни жълтарски статии.
Скрит текст:
Имаше някакви спекулации, че даже бил насилен от разни гардове в съблекалнята на фитнеса. После пък го спретнаха с бисексуални предпочитания.
Според мен просто някой се е упражнявал да пише разни неща, като са вложили по-малко усилие в написването им  от коментар на всеки тук.  
Как така да нямат новините развитие? Снощи човекът хвърли инфото, че се впуска в нов бизнес (който бил разразботвал от две години инкогнито). Дали са му дошли в повече женките (че и мъжките с тези жълтарски подмятания за Би) във фитнеса, а и не само, та е решил да си плюе на петите някъде?! Или пък може би и да е истина. Нали уж много се колебаел дали да влезе във формата, защото му предстоял някакъв нов проект, но хората, с които е в проекта проявили разбиране и забавили нещата за няколко месеца. Ще видим.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 10:32 от geri1919

# 278
Какъвто и да е, най-желания е 😃

# 279
  • София
Честит празник, Дами!
У нас сложиха вето над предаването, та вие сте моите уши и очи. 🤣
Завалията не е мой тип, но е най-сгодния там. Не мисля, че е гей.
Вчера за пръв път гледах влог на Виктория рускинята, някой беше пуснал линк тук, та, изненадващо за мен, момичето ми хареса, а до момента не я одобрявах.
Kamen, съгласна за жените и дължината на косите, НО да бъде хубава, здрава, поддържана коса с подходяща дължина за възрастта и лицето. Пет изгорели, мазни косъма не са красиви, дори и да са дълги. Аз нямам хубава коса, съответно винаги съм с къса прическа. Не ми пречи на добрия живот. 😃

# 280
На коя страница беше клипа, все ми бяга..

# 281
Аз, смея да твърдя, имам хубава коса, но изобщо не смятам, че дължината на косата е това, което привлича. Прическата - да, но броя сантиметри сам по себе си - тц.
На повечето дължината на косите компенсира късия мозък, но какво ли разбирам аз…

# 282
Как така гей?!
Това пък откъде изскочи...
Ей, значи да не легна да поспя....Събудя се и нова информация... При това за личност, която в момента има само една изява....т.е. не се очаква някакво развитие...поне не и преди четвъртък...
Е сега иди доказвай,че нямаш сестра. Гей,ескорт,тъп, златотърсач,какъв ли не го изкараха,завалията.
Моите допирни точки с астрологията се изчерпват с четене на хороскоп 2-3 пъти годишно. Но ми е много интересно да чета постовете на Есме. Давай още,момиче!

# 283
Честит празник 🌷
Само аз ли не съм разбрала тарифите на дамите вътре? А уж чета редовно. Я споделете, моля.

# 284
Не може, трият се. Тарифите.

Сега да се наглася за общото парти у четвъртък, да се издукисам, натокам и т.н...та в навалицата даН ме пропусне Сюлейман великолепниЙ...
Да видим как ще протече това парти. Ще има ли куупооооннн...

Общи условия

Активация на акаунт