🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 278
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 645
Щом и лисаната Капитонова се разрева, значи нещата в шоуто не вървят на добре.

А с Блага според мен ситуацията е следната - бельото й се виждаше от тюления гръб на роклята. Вероятно посяга, за да си смъкне гащите малко по-нодолу. Но нали всичко трябва да се прави за рейтинг, ще го показват 100 пъти в детайли.

# 646
Абе, Александра обратна ли е? Какви са тия гушканици, ревове и драми нон стоп?! Отначало с Блага, сега с Елвира.

# 647
  • София
Това съм го пропуснала - защо рева Капитонова?

# 648
И аз съм го изпуснала...

# 649
Александра:
Никога няма да спра да ви се обяснявам в любов! Joy

Блага говори като малко момиченце с руски акцент.

Жал ми е за Виктор.

# 650
  • гр.София
Капитонова рече,че й е скучно без ергена. Да стоял при тях.

# 651
Защото коктейлът бил, за да говорят с Виктор, а постоянно някоя го отмъква, него го няма и е скучно.

# 652
Защото не й обърна внимание. Grinning Бяха я наобиколили няколко и я питаха защо се е разстроила.

Утре епизодът ще кърти.
Скрит текст:
Изражението на Виктор говори повече от хиляди думи. Joy

# 653
Александра-отначалото ми харесваше. Вече ме напряга.
Виктория-хитра. Не е грозна, но с тези физиономии сама се прави противна.
Люси-яко злобна и не ми е ясно от къде идва това самочувствие.
Вики-хубаво, младо момиче, но не е за там. Срещата беше толкова мъчителна, че чак мен ме болеше.
Радостина-мислех я за голяма кифла, но ме изненада приятно. Може би защото още не е имала поле за изява.
Елвира- О, Боже....
Бонбонената- тази девойка на 3 ли е? Познавам деца на по 6 години, които се държат по-нормално от нея.
Марта- хубава, но до там. Явно доста време си е стояла вкъщи и някак си е спряла. На моменти дори не успява да се изкаже.
Габриела и Дениз- като злобни комшиики са.
Зорница-НЛО.
Деница- Да, държи поведение, спокойна е уж, но не е за него. Даже визуално не си отиват. Тя изглежда по-възрастна от това, което е посочила като възраст.
Гергана- много ми е чалга. Да пробва там.
Добре, че е Венетка иначе скука. Не, че ми харесва поведението и, но вече ми се струва, че по-скоро за шегите се излага така. Да забавлява компанията.
Другите ги забравих вече.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 23:20 от Part_Of_Me

# 654
Людмила е много не красива без грим.
Вики и Ния Косара приличат на 15 годишни.
Вики наистина прилича на кон, има огромни уши.

# 655
Утре епизодът ще кърти.
Скрит текст:

Хахахаха, ох, милия! Досега не ми беше жал за него, но ето сега вече да. 🤣🤣🤣

Изражението на Виктор говори повече от хиляди думи. Joy

# 656
Умрях от скука на срещата на Виктор с Вики. Добре, че не ѝ даде роза. Толкова пък да не може един разговор да проведе...

Къде може да се гледа днешният епизод? За един приятел питам буквално ;D

# 657
Това девойче Вики, до сега не съм го чула да говори и сега се уверих, че няма дар слово. Дали това, че е с украински произход й пречи да говори на български или просто си е тъпичка. Да, хубава е, но до там. Ще си ходи съвсем скоро. Определено не знае защо е там. Другото 20-годишно също не е за там. Габито като й поспадна шаранестата джука вече изглежда по-нормално. Много тъп сценарии с Елвирка и с Александра. Гледах епизодът от време на време и изобщо не ми хареса. Предаването зацикли и като чели няма какво повече да ни покажат. Като закудкудякат една през друга ми приличат на сестрите на Пепеляшка от скеча на Комиците.

# 658
Блага говори ужасно провлачено, заспало и лигаво направо. Дразни ме. Уж кокетничи, но много несполучливо.

# 659
Викито е много красиво момиче, но поведението й е като на 3- годишна.
- Извини се, Вики, на какичката!
- Не, няма пък да се извиня!
- А ще ми кажеш ли как да те спечеля? ( то пък вярно, че ега си и въпроса)
- Няма да кажа!...Не знам...

Не мога още да преценя от стеснителност ли е това или поради липса на умствен багаж. Или пък заради преживяната травма, но е доста неадекватна за момиче само набутало се в такъв формат.
И не е тя единствената с поведение на дете. Блага и тя в комплект с Елвирка и кака им Алекс. Голямо прехласване и рев за една девственост. Ами чудо голямо. Така се е случило или всъщност не се е случило. Чак пък повод за гордост и драма. Хайде холан.
Зорница също е много вдетинена. Отлиничката на класа, която се мазни на другаркта - така я виждам. Виктор е другарката Joy

Общи условия

Активация на акаунт