🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 292
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 660
Сега видях рекламата за утрешния епизод и кадърът, който някоя от вас сподели по-рано, не може да обхване интензитета, с който "дамата" нападна Виктор. Направо е на ниво сексуален тормоз, толкова неприятно.

# 661
Аз, ако съм един ерген, ще си взема Блага, ще си я глезя да е щастлива и ще я карам да разсъждава на глас всеки ден, няма такова забавление.😂😂😂
 Все по-скучни стават. Марта верно ли нямаше реплика в тоя епизод? Не, че някоя друга се отличи с реплики, де.
Ако не изрита утре цяла група, спирам да гледам, пък!

# 662
Бях го позарязала предаването, а и ми е трудно да ви изчитам, ама днеска викам си ще гледам в реално време. Мега тъпотия. Направо ми е неудобно да гледам...

1. И на Ергенът му е неудобно и неловко да ги гледа и да е там. Тялото и физиономията му крещят, че иска да е на стотици километри от тези нахални крокодили
2. Крокодилите... ма как може да са толкова грозни без грим. Плашещо е! Тая Дениз, великата хубавица, ако тръгне без грим по улицата, даже и девствените пубери няма да я загледат...
3. И Людмилка, другата хубавица... Все си мислех, че Сид е най-грозна, но дори и тя е по-симпатична
4. Мисля, че накрая Алекс и Елвира ще се вземат, ем ще е модерно и в крак с времето...
5. Малкото Вики въобще защо се е записало... Какво търси там, не разбирам. Ужасно измъчена среща...
6. И Блага: „някои момичета се чудят с какво да блеснат и да привлекат внимание”. И после Блага си сваля гащите. Ех, любов, любов Joy

П.С. искам да пуснат на запис на всички как Виктор и Деница се целуват, ще умрат някои от шок просто Joy

# 663
Ако това да сглобили...много жалко. Очаквах повече от шоуто. Наистина много много глупаво. Някои са откровено прости и зли, но други имат потенциал да сътворят някакви приемливи за гледане кадри. Но не.

# 664
А сега си представете, че предаването е Ергенката и тези кокошки са петли, и така си свалят гащите по пейките 🤔🤔
E то пуснаха и такова, по HBO Max на 8 март, "Островът на измамниците". Ама там е с 24-ма мъже и 3 жени. Половината от мъжете са женкари и бройкаджии под прикритие.

# 665
Къде е Азалия? Нали тя го познаваше по-отблизо (или по-отдавна - не съм сигурна кое беше), че да ни осветли.
Тука съм, бера душа с 38° и ви чета, на 33 страница съм, имам още 16 🥵 спрете да пишете, че нямам сила вече!
Нищо няма да кажа повече. 😁 Много обичам да чета до къде може да се разпростре человеческото въображение... Към края на това творение на съвременната телевизия, няма да се изненадам, ако стигнете до заключението, че всъщност Виктор се е излюпил от яйце. 😆
Боже, на 37,7° почти се живее, но на 38,1° колкото беше цяла вечер, направо едва мърда човек, та не можах и много да се смея на всички дивотии, които прочетох.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 00:25 от Анонимен

# 666
Аз си мисля, че всичко е сценарий с девствеността на това девойче.Точно 20+ девствена девойка ще се запише в такова предаване да търси любовта и ще съобщи на цяла България, че не е правила още секс.Нещо изобщо не ми се връзват нещата.

# 667
Азалия, веднага се оправяй,какви са тия своеволия! Идвай тука на клюка и питие Hug не те искам болна

# 668
Зорница че не е в ред е ясно, но и Елвира...

И двете не са. Simple Smile Даже се чудя коя е по-зле?

Стига с това, че била дете Вики...Някой на 20 деца раждат. Просто е скучна, заспала и борсук.

Коментарите на Дениз днес бяха право в целта. Наистина Аец-а прилича на лелка.

Александра почва и мен да ме дразни с тия ревове.

# 669
Азалке, да оздравяваш. И аз бях така с делта варианта преди година. Нито гледах  ТВ, нито отварях лаптопа, нито поглеждах телефона 10 дни.  Дано не си коронясана...

Колкото до "Ергенът",  каквато ще да е украинката, чест й прави, че не му се предлага, не му се слага, не нахалства и чака той да поеме инициативата. И затова най-много ми допада тя, също Елвира, Ния и АЕЦ-а.  Такива с поведението на Гергана и Благовеста са просто ... жалка работа. А Венета, Мис Джуки и Дениз... тотално дъно!

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 00:20 от diziler

# 670
Азалия, веднага се оправяй,какви са тия своеволия! Идвай тука на клюка и питие Hug не те искам болна
Ми то и аз не искам, ама... Иначе питието е тук - кеф ти чай, кеф ти сироп за кашлица... Та така. Надявам се за утрешния епизод да отвърна. Не знам дали ще го гледам, че сме с приятели извън София, ма ако и те се загледат, може да се посмеем и обсъдим заедно този умопомрачителен формат.

diziler, не прилича на корона. Карах я, знам, че повтаря, ама пък и съм ваксинирана, та както и да е, надявам се скоро да се маха. Мм го донесе, но той за три дни се освести, сега е мой ред.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 00:36 от Анонимен

# 671
Някой друг да има проблеми с Playtube? Не мога да пусна епизода.

# 672
Някой друг да има проблеми с Playtube? Не мога да пусна епизода.
Понякога го залагат предварително, още преди да е качен като файл. Така правят с нещата, които свалят от Войо. Рефрешвай страницата чат пат и ще дойде момент, в който ще има вече опция PLAY и ще тръгне.

# 673
  • София

,
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Линкът може да се пусне и във VLC или Pot player

# 674
Успях да пусна най-накрая.

Това малкото толкова ли е невъзпитано,за да продължи да смята,че ако удариш някой дори и без да искаш не се извиняваш Flushed
Редно е да се извини наистина, но в случая се бяха качили четири върху нея, и никой от тях също не се извини.

Общи условия

Активация на акаунт