🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 306
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 675
Леле, хора, това предаване е скандално. Ни един нормален няма там, а Виктор хич да не ми го хвалят. Много му било трудно, голям джентълмен бил. Женкар, който искрено се кефи на цялото внимание, комплименти и целувки. Кеф му Александра, кеф му Ева, всички му се въртят на пета, ама иначе много му е гадно. Жив да го ожали човек.

# 676
Само на мен ли малката Вики не ми е красива? Изглежда ми адски скучна и долавям скрита злоба. Александра много напряга в последно време, за щяло и нещяло се реве! И тя уж добрата душица в началото, сега почна да показва рогца. Елвира ми е супер смешна, не със девствеността си, а с парадирането на този факт. И аз очаквах повече от днешния епизод. Благовеста е глупавичка, но пък изглежда добра и май искрено се зарадва за Вики, или пък го играе добре.

# 677
Наистина, слаб епизод до момента. С това бельо прекалиха вече- цяла седмица го гледаме Astonished Признавам си обаче, Зорница ме впечатли. От нея лъха женственост, класа над другите е.

# 678
  • Sunshine state
Да си напиша, пък после ще ви чета.
Много задръстена Виктория и изтормозена среща.. Жива мъка бе да ги гледам. То бива свенливост, бива, ама чак пък толкова.. И какво прави там, ако не може един разговор каро хората да завърже?? Учудващо, ама Благовеста взе да ми става симпатична.. или може би по-малко неприятна от масата там. Много злоба и отрова се лее, еййй.. А Алекс с това циврене от умиление ми идва в повече и смятам, че фалшивее.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 05:46 от Pupitka

# 679
Малкото Вики се държи така сякаш никога не е имала приятел. И си мисля, че точно това е причината, просто не я обявява в ефир за разлика от Елвира. Вероятно не си е и общувала с момчета/мъже особено и си няма дори бегла идея, че срещата мина зле. Показателно е, че каза, че искала още една среща, но вероятно пак не знае какво ще говори и ще й дойде ли изобщо музата да говори Rolling Eyes

# 680
Няма как  20годишно дете да се държи като опитна зряла кака!
Та тя е млада и неопитна, спрямо онези хишни хиени, дето ще  разкъсат горкия Ерги!
Смятам, че се държи като типично двайсет годишно момиче! Даже, мястото и изобщо не и е там!

# 681
Изчетох ви. Гледам напрегнАли сте се снощи от епизода - сега как сте? Искам да се успокоите..ако има нещо, не се стеснявайте да ми пишете да ви помогна, нали? Добре ли сте вече? Joy

Изтървах началото, средата и края Grinning
Хванах само срещата.
На Викито й липсва житейски опит мисля. Не опит с мъжете само, а цялостно опит. И аз на младини съм имала моменти, в които да не знам какво да говоря. После се учиш, че като няма какво да кажеш, винаги може да говориш за времето да речем. Викито можеше да заговори за океана, гроздето на одеялото..кво да е, колкото да няма неловко мълчание. Винаги като те е срам, може да попиташ нещо събеседника, той ще отговори, мълчанието ще се разкъса, ти ще се включиш с допълнителен въпрос, ще споделиш и ти нещо...
Но това се учи с времето и годините. Да кажем отдаваме това неадекватно поведение на неопитността и младостта.

Обаче, да ти зададат въпрос, и ти пак да не отговориш..ми е вече невъзпитано и тъпо. Сякаш имаш беден речников запас и не можеш да сглобиш едно изречение..

Можела е също така предварително да помисли какво би могла да го пита, да си набележи въпроси или тема...и така...

То тупнато там като чувал с картофи, сякаш насила заведена там.

20г...млада е, вярно е.
Но Виктор определено загуби първо търпение, второ-интерес към нея.

Много конфузна среща. Много. Беше ми неудобно да гледам.

Друго не гледах...Nerd

# 682
Ергенът ме дразни като определя почти всяка като много крехка, нежна и статуетка. Особено голямото пиле - Вики. Само ханша й като погледна и ме страх, че може да премаже Виктор.
От екрана не ми изглеждат такива кандидат - момите, ама знае ли човек на живо как са.

# 683
Викито не знаела да говори. Ергена какво смислено каза, че да тръгне разговора? Като се предполага, че има богат опит. Не се притеснявай, защо се притесняваш, ама ти май се притесняваш... Ами и на мен да ми дудне някой тези фрази като на хипнотичен сеанс и аз ще блокирам. Той защо не спря да повтаря едно и също и да пробва с теми, които биха и били интересни.
Вярно, че е малка и не е за формата. Ама Ергена май чакаше кога тя ще му даде повод да я държи за ръка и кога ще му обяви, че иска целувка. И нищо друго не му идваше на ум. Държеше се сякаш Виктория трябва да измисля темите, които да го забавляват.
Струва ми се, че в сценария вече настъпва момента в който ще показват защо НЕ може да бъде с тази или онази мома.
Виктория ми направи впечатление на приятно младо момиче и да не забравяме, че стеснителността не е порок.

# 684
Много се напрегнах от вчерашния епизод. Убедена съм, че ергенина вече съжалява че се е записал.
Малката Вики се държи така, заради преживяната травма. Не знаем подробности, но си мисля че заради това се е затворила в себе си и изобщо не е излизала и общувала. Тука обаче идва въпроса какво по дяволите прави в това предаване? Защо се е записала? Някой друг ли я е записал? Нямам идея, но Тя и девственицата искам да си ходят по- скоро.

# 685
Блага няма да сваля гащи, най-вероятно тази рокля е от тия, дето имат няколко поли - къса и дълга. Само ни пускат кьорфишеци, защото аудиторията рязко ще намалее.
На мен ми писнаха и коктейлите - сгъчкани на едно диванче, пред празна маса, с чаши в ръка, нелепи девойки в бални рокли от 90те очакват излъскан ерген да им каже “леле” за добър вечер. След това започват да се водят в храстите да си говорят, като четвъртокласници приседнали на пейка. Щеше да е по-яко да говори с всички, сред тях, да спорят, да дават различни гледни точки ако ще за времето, за готварски рецепти, за това къде са пътували и какво ги е впечатлило. То стерилна работа - много сте красиви, хайде с някой на пейката да си кажем колко се вълнуваме. Една истинска вечеря на дълга маса да им спретнат по-добре.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 10:22 от Iseis

# 686
dariVale и аз съм на това мнение. Момичето мълчало. Ами да не е клоун? Мъжът като не може да я предразположи, да поведе разговор... Все ние, жените, се бутаме да водим парада. Най - вероятно и с Марта е било същото. Тя също не е ит кудкудякащите. Мълчал е или я питал нещо за детето, тя е отговорила и монтажа готов.
Iseis как ще дебатират всички? Ти представяш ли си какво кудкудякане ще е?

# 687
ОК..да приемем, че младостта е причина за това държание.
Но на мъж на 30г такова държание не смятам че би било интересно. Той сам си го каза - детинско му е това поведение.

А и мина доста време, вървим към финал..кога ще се разгръща тя? И колко време й е нужно - година, две. Може  и никога да не се разгърне...

Травмата каква е за която говорите? Изпуснала съм...

# 688
На мен срещата с  Вики ми се стори яко монтирана. И то така, че да излезе, че двамата нямат какво да си кажат, тоест на зрителите да стане ясно, че тази не е кандидатката за Виктор.
Не че нещо, но и той самият седеше като пън, защо не започна някакъв читав разговор, а зададе само 1 път въпрос и повтаряше "ама ти се притесняваш"? Явно все пак харесва жените, които сами му се слагат, защото не даде на Вики роза, за да а поощри да му се слага повече Joy
Измъчена среща, факт, но според мен главно по сценарий.

# 689
  • София
И той се държи като аморфна форма - едни и същи клишета “много мило, много нежно, и аз се радвам, оценявам го”. Дори изкуственият интелект в японските роботчета са с по-богат и интуитивен репертоар при комуникацията.

Общи условия

Активация на акаунт