🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 358
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 480
Коментирали ли сте клипа към песен, в който е участвала Благовеста :Д

# 481
Коментирали ли сте клипа към песен, в който е участвала Благовеста :Д
Някоя чалгия ли е?

# 482
На Слави Трифонов и Криско Grinning

# 483
Ъъъъъъ, не съм я забелязала (джан-джун)

# 484
И аз мисля че няма да са. Те все така завъртат нещата все едно са УАУ. Като скандалите - уж са някави грандиозни, а те си разменят по 2-3 реплики.
Но може и да е жартиер, по-смислено ми изглежда от носени гащи.
Определено няма да са и кюлоти с ластици на крачолите над коляното. Сякаш не се вижда подобен артикул.
Друго би било да изгледаме поне един търкал със скубане на екстеншъни, ама кой да пра`йш - циЛиВиЛизаСион сме, нЕ ли? Wink

# 485
Я помагайте! Уж съм добре с очите пък не мога да позная кой е той.
От архива 2007г. - Пекин, Китай. Наш Виктор на 17г.

Аз пък мисля, че може да е този с очилата. И косата е започнала да оредява.. Но да, по-вероятно първият.
Категорично - първият, дето пуфти е той.
Ама какви фенки сте вие, значи?! Не можете да си познаете любимеца. Аз и на снимка като бебе ако го видя, пак ще го позная.

# 486
Ама какви фенки сте вие, значи?! Не можете да си познаете любимеца. Аз и на снимка като бебе ако го видя, пак ще го позная.
Как какви фенки? Ей такива! Аз- отвеяна, ама не по Викинцето. Другите да кажат за себе си.
Този пръвият с много светла коса ми се вижда, ама пък с Викторовия хъс. Третият много вял изглежда, ама пък има има очи подобни на неговите.
Накрая ще вземем да го питаме кой е, пък той може и да ни отговори.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 16:29 от geri1919

# 487
Оффф..въртя тук едни спагети с кайма, и се чудя в кой от стоте си сайта и блога и онлайн магазина да ги кача, като станат Joy
Първо ще си напиша една диплома че мога да готвя болонезе де...после качването.

Аз Виториньо не го познах там в лодката е. Има ли верен отговор да не се мъчим.
Я го питайте в инста...че аз съм заета в мУмента леко..Satisfied

# 488
Брадата и мустакът му са още русоляви. Присадената коса тъмнее и сега заблуждава. Първият младеж в лодката разбира се.
В гримаса на спортна злоба.

# 489
Къде е Азалия? Нали тя го познаваше по-отблизо (или по-отдавна - не съм сигурна кое беше), че да ни осветли.

# 490
Да ви подгрея за довечера Grinning

- Факти за предаването
https://www.vbox7.com/article:0c0b12642a

-и с Гергана май се знаят от преди
https://www.vbox7.com/article:b85f479ab5

Вторият линк да не се чете от хора, които не искат да знаят финала, че нещо загатват.

# 491
Да ви подгрея за довечера Grinning

- Факти за предаването
https://www.vbox7.com/article:0c0b12642a

-и с Гергана май се знаят от преди
https://www.vbox7.com/article:b85f479ab5

Вторият линк да не се чете от хора, които не искат да знаят финала, че нещо загатват.

Габриела е симпатична преди това, което си е причинила на устата. Дори не се набива толкова на очи носа, който тя определя като характерна своя черта. За останалото си е същата. Само не ми е ясно, който и да е партньорът ѝ, как понася тоя писклив тембър.  Не, че е виновно момичето, че така се е родило и все пак...

# 492
Все едно една от трите близначки каканиже.

# 493
Как какви фенки? Ей такива! Аз- отвеяна, ама не по Викинцето. Другите да кажат за себе си.
Този пръвият с много светла коса ми се вижда, ама пък с Викторовия хъс. Третият много вял изглежда, ама пък има има очи подобни на неговите.
Накрая ще вземем да го питаме кой е, пък той може и да ни отговори.
Ами изсветляла му е от слънцето косата. Или му е потъмняла с възрастта. Моята така от русолява стана кестенява.

# 494
Ей, тази Александра много ръбата.

Общи условия

Активация на акаунт