🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 383
  • 1 577
  •   2
Отговори
# 465
На мен не ми допада грам, но за това всички са различни. Зорница ми е сто пъти по-симпатична, нищо, че е същински гаргамел горката. Но е симпатяга въпреки това.
Тя ако си редактира носа, може би ще е най-красивата там. Малко устни да боцне, едни хубави цицки да заобли и ще е чудна. И не на последно място, да белне зъбите.
Това, което предлагаш, е пълна промяна. След нея ще имаме друга жена, а не Зорница.

# 466
Блага е доста обикновена, но явно това, че изглежда дашна, я прави хубава за мъжете. Не мога да си я представя като половинка на ценител на красотата, до художник, артист, музикант... по-скоро я виждам до чичка или до някой търгаш.
ММ каза, че движела с разни футболистчета.

# 467
Явно предаването стана добър трамплин за ергенчето!
Момчето ще сменя попрището. Исках да ви кача статия по този въпрос, но нещо мамата не ми дава. Който иска може да я прочете в Лайф на dir.bg

# 468
Може просто да копираш текста:

Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа. Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този момент не съм споделил с вас. Вече стъпихме здраво на краката си с моите партньори и обещавам, скоро да ви дам повече подробности", заяви Виктор, позирайки с костюм и вратовръзка в залата.

# 469
Зорница няма да и стигнат устни и гърди … има нужда от пълна промяна … от -до . Да не говорим , че е пълно ку-ку … Изобщо не знам какво търси там .
Като изключим лицето на Габриела , другите изглеждат добре . И , ако всичко е ок при “малкия Викторчо” , изобщо не би трябвяло някоя от тях да има проблем да го събуди . И не говорим да я хареса , а да си бъдат взаимно полезни . При други обстоятелства , нека Гергана му лиже уше , да видим дали реакцията ще е “ да отидем при другите “ . Тук по-скоро може да има и принципи , но хипотетично погледнато , е така .

# 470
Виктория К. какво искаше от Виктор за 8 март?

За снимката - според мен третият е Виктор. Абсолютно същото лице е. Първият ми прилича на победителят в Игри на волята - Андрей Grinning

# 471
На мен не ми допада грам, но за това всички са различни. Зорница ми е сто пъти по-симпатична, нищо, че е същински гаргамел горката. Но е симпатяга въпреки това.
Тя ако си редактира носа, може би ще е най-красивата там. Малко устни да боцне, едни хубави цицки да заобли и ще е чудна. И не на последно място, да белне зъбите.

Зорница първо трябва да си коригира малкото чело, ниските вежди и масивната издадена брада, защото ѝ придават доста мъжко излъчване, но не съм сигурна колко лесни са точно тези корекции. Носът и устните по-добре да ги оправи след това, за да се хармонизират тогава с останалите черти.

Иначе и на мен ми е интересна и симпатична и мисля, че е много добро попадение за продукцията. На нея и на Венета трябва да им дадат специален хонорар за внасяне на цвят в шоуто.

# 472

Стриптийз до колкото разбрах 😀 Май не съм гледала Magic Mike

# 473
Като изключим лицето на Габриела , другите изглеждат добре . И , ако всичко е ок при “малкия Викторчо” , изобщо не би трябвяло някоя от тях да има проблем да го събуди . И не говорим да я хареса , а да си бъдат взаимно полезни . При други обстоятелства , нека Гергана му лиже уше , да видим дали реакцията ще е “ да отидем при другите “ . Тук по-скоро може да има и принципи , но хипотетично погледнато , е така .

Напълно съгласна! При други обстоятелства адашката да му личе ушенцето, всички сме наясно как ще свърши работата. И в тези други обстоятелства, той е проиграл сценария за милисекунда в главата си и я оставил да го налази още преди да стигне до ухото му.
А тук обстоятелствата са, че е твърде рано, за да са забравили, че толкова камери ги снимат, а и да не забравяме, че момите той не ги е избирал. Избирали са му ги. А и всички виждаме от ясно по-ясно как се насилва да бъде галантен, внимателен и да не пренебрегва никоя от херема, който му е събран.

Искаше персонален танц, доколкото разбрах в стилистиката на меджик Майк.
Скрит текст:

# 474
Нищо не е свалила, а са монтирали нарочно за кукичка.

И аз така си мисля.Но все нещо е извадила изпод таз рокличка. Може и тя някакво хайку да се пробвала да спретне и листчето да го е закрепила там някъде покрай микрофони и разни други.Satisfied

# 475
Не се знае Викторчо, защо рипна да бЕга при останалите , дали Гергана му беше неприятна, или се запритесни да не изтърве контролОт пред камерите Laughing
Това с гащичките си е фетиш на много мъжи , интересно ми е как ще бъде отигран , чакам да си чуя Много милото и да си лягам

# 476
Ако тази си свали гащите,няма да има-“много мило”най-вероятно ще е репликата му когато е шокиран-“Леле!”
Виктория пък иска да ѝ танцува,то само стриптизьор не са го нарекли момчето. Какъв ли не го изкараха.😁

# 477
Аз си мисля относно гащите Wink довечера.Дали пък това не е някой много нагоре сложен жартиер-с намек за бъдеща сватба Simple Smile) .Много пошло и вулгарно ми се вижда да му даде носени гащи.И да поясня -нямам абсолютно нищо против подобни палави закачки ,но между двама /разбирай само те да си знаят/ и партньори,а не в ефир по телевизията и на непознат пред камери...

# 478
Няма да са гащята със сигурност.

# 479
И аз мисля че няма да са. Те все така завъртат нещата все едно са УАУ. Като скандалите - уж са някави грандиозни, а те си разменят по 2-3 реплики.
Но може и да е жартиер, по-смислено ми изглежда от носени гащи.

Общи условия

Активация на акаунт