🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 273
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 750
Все си мисля, че работата му във фитнеса добре го е подготвила как да бъде мил с луди маниачки.😂

# 751
Не е особено над нивото на участничките, така че далеч не е някакъв мъченик.

Аз пък мисля, че е много над тяхното ниво. Те затова не знаят как да се държат с него и как да привлекат вниманието му. Свинкали са или да се предлагат на разни богати батки, дето се впечатляват от огромни джуки, ц.ци, силикон и пълна липса на мозък в главата, или на разни богати старчоци, дето са постоянно в полезрението на агресивни меркантилни млади мацки, готови на всичко, за да поживеят в лукс поне за малко.
Вижда се, че нито една от тях не е свикнала да бъде ухажвана, обгрижвана, да получава внимание, да разговаря на интересни теми. Всичките му срещи са, като интервю при Мария Цънцарова - той пита, те отговарят.
В интерес на истината малката Вики беше единствената, която го попита нещо него. Явно тя предпочиташе да е в ролята на слушател. Затова не им се получи срещата.
Дописвам - Зори може би е единствената, която може да разговаря на много и интересни теми. Ама пък с тази плашеща визия.......
Затова и си мисля, че до някаква степен е привлечен от Деница и може би от Александра. Защото са нормални и приятни за разговор.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:42 от Lady Cassiopeia Duval

# 752
Те на Зорито разговорите повече на монолог приличат.
Онзи ден на 8ми март бяхме на ресторант с по две вилици, два ножа и три чаши на всеки. Та се зачудих - де е Зори да ме светне на етикет и дали в шестмесечния курс са стигнали до такова сложно сервиране ...Unamused
И от личен опит да споделя - колкото по-гладко и многословно се изразяваш, толкова повече празни приказки успяваш да изприказваш Laughing

# 753
Зависи. Има хора на които мисълта им тече гладко, кратко и ясно.

# 754
Като се има предвид как излъчват избирателно , е напълно възможно да не виждаме всички участнички в истинската им светлина . Личи коя каква жена е , но като цяло си има роли .
Не знам дали е привлечен от Деница … мисля , че много му допада хрисимия и характер , но може би не я харесва външно . Не знам защо останах с впечатление , че не е чак така добродушна и скромна напоследък . За Александра , вероятно е така .
Зорница само като я чуеш как твърди , че там няма конкуренция и ти става ясно , че нещо с нея не е наред , въпреки понякога смислените и монолози както вече писахте .
И определено не са на едно ниво с него , защото някои дори нямат ниво .
Благовеста е като ат клипчето с Ана-Мария за Айфона - “ Сички искат Айфон , за ко им е тоз Айфон , фукат се с него … Ти с какъв си ? … Ееее , ами и аз съм с Айфон” 🤦♀

# 755
Само Деница му е на нивото,и ако не беше толкова съсухрена и имаше малко повече живец щеше да е точно за него. Капитонова пък ако не беше такъв катеричок и толкова меркантилна също щеше да му подхожда.
Марта,малко по-млада и без дете също.
Всичко друго е 1,2,3 нива под него.
( не мога да дам мнение за Радостина,Карина и Теодора,защото нищо не съм видяла от тях,но на пръв поглед и трите са твърдо НЬе

# 756
И Зори не е от тях. Историята с пожара можеше да се представи като екшън трилър с романтични елементи, тя как я опропасти..във вечерните новини щяха да я разкажат по-интригуващо

# 757
И Зори не е от тях. Историята с пожара можеше да се представи като екшън трилър с романтични елементи, тя как я опропасти..във вечерните новини щяха да я разкажат по-интригуващо

Не съм споменала че такива хора има във формата... Simple Smile
Извън, извън....

# 758
Само Деница му е на нивото,и ако не беше толкова съсухрена и имаше малко повече живец щеше да е точно за него. Капитонова пък ако не беше такъв катеричок и толкова меркантилна също щеше да му подхожда.
Марта,малко по-млада и без дете също.
Всичко друго е 1,2,3 нива под него.
( не мога да дам мнение за Радостина,Карина и Теодора,защото нищо не съм видяла от тях,но на пръв поглед и трите са твърдо НЬе

На Марта и други работи са ѝ проблем, не детето. Упс, извинявам се. Щерката. Марта трудно намира някакви теми , в които изобщо да се включи. Или поне ние не сме видели. Нищо особено не споделя освен за щерката и мрънкането, че са ѝ отишли младите години по градини. Дори и никакво включване в разговори за ежедневните им случки там не сме видели. Може и от монтажа да е.
Ако взимаме думите на Виктор като 100% чиста монета (а аз мисля, че специално за това няма защо да лъже) той търси партньор до себе си. Да се надграждат взаимно. Марта показва желание да си поживее докато още може, а не да се развива в нещо.

# 759
  • Terra incognita
Изледах епизода по диагонал, признавам си 😬
Идвам да дам и аз моите 5 стинки по темата.
Гледах го, да видя благините гащЕ, уви, тая вечер ше ги гледам.
Инак, голяма скука, девойкиии. Особено спортната среща, направо я превъртях.
Абе, на това момче, Наум. Баща му, или там който го учи на актьорстваане, не са ли му казвали, че не се казва "уъ", вместо "л"? Недопустимо за актьор и въобще човек, който се показва по телевизора.
Зори Джи, тя си живее в неин свят. Някои прекаляват с корекциите, други с наркотиците, трети с алкохола, а Зори Джи с практиките за личностно израстване. Толкова й е порастнала личността, че конкуренция не вижда.
Блага, пък, много се гордее с девата. Wtf? Майка й да се гордее, разбирам. Ама таз каква й е?
Развратница се възхищава на девица. И таквоз чудо не бях виждала.
Девицата пак излезе с някакви парфюмирани стихове, момичето още е в осми клас.
На Викотрчо много му личи, когато е отегчен или крайно незаинтересован от някоя девойка.
Пуска клишета и тъпи усмивки в изобилие.
Срещата с малката Вики я превъртях, стори ми се скука.

# 760
Той Викторчо и като е заинтересован пак си пуска клишета.

# 761
За мен Зори е далеч от интелигентна, може да има много дипломи и да знае наизуст етикета, но когато нямаш по-реална самооценка за себе си, когато не желаеш да направиш елементарни неща за визията си /поне едно избелване на зъбите и да се обличаш по адекватно/, когато искаш хората да ти плащат да ги консултираш, а се излагаш с тъпи песни и клипове, няма как да си интелигентен. За мен е като един зубър, който е наизустил едни неща и ги декламира, не влага грам мисъл и чувство за хумор. Ако беше интелигентна жена щеше да води приятен разговор, а не само да се изтъква какво знае и може и съвети да дава. Деница може и да е интелигентна жена, но е толкова скучновата, че отегчението от нея не би ме накарало да й дам шанс да я опозная, ако съм мъж.

# 762
Абе точно "бележкарка" е Зорница. Колекционира си дипломи, които повечето сигурно няма да й влязат в употреба. Мисля, че много добре осъзнава, че не е от типа на Виктор и че няма да е тя избраницата. След като все се предлага за довереница, съветничка и пр.
Просто се прави на интересна, както се и очаква от нея по сценарий.
А за записаните песни....Ами и аз имам записани няколко песни: Зайченцето бяло, когато съм била на 3 годинки, и Тихо се сипе първия сняг -една година по-късно. Представям си и нейните като нещо такова Simple Smile)))

# 763
Може би ще видим в края на месец Март какво ѝ е излишно на Блага. До тогава ще държат напрежението около това 😃
Много ужасно истерична и противопоказна на зрителите игра беше това. Нервните им кризи ми увредиха слуха!

# 764
Деница хич не е скучновата, ами се стиска (държи се на положение един вид), че като се върне в Козлодуй леле мале ..., това не е София - две спирки с трамвая и никой не те знае.

Общи условия

Активация на акаунт