🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 218
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Terra incognita
В hm сигурно има по- интересни парцалки от тези на Людмила. Нищо особено.

# 1 381
Хаха радвам се че няма Козирог 🥳😇😇😇

Да и аз не харесвам Теодора малко ми е груба по гласа ли нз или татусите ...
Наум изобщо не става за водещ там .....

# 1 382
В hm сигурно има по- интересни парцалки от тези на Людмила. Нищо особено.

То и в китайските сайтове има по-интересни, ама явно жената зарежда според бюджета. Който не е много голям, след като няма 300лв за сайт.

# 1 383
Да, на Виториньо му личи по лицето кое/коя не го кефи...вчера го забелязах.
В началото беше неразгадаем. Сега вече не.

# 1 384
В бг мама Наум няма много почитателки(доколкото знам) , тъй че не е наша вината за водещият-дърво. По него припадат тийнките в инста.Как се е напомпал и главата му стои като топлийка.

# 1 385
  • Terra incognita
Наум става само за bestie на жена си. Какво да му се сърдим? Жена му, дъщеря му, балдъзата, майка им....от толкова жени покрай себе си е цяло чудо, че не говори на фалцет.
Четох някъде, че по време на снимките всички се помъкнали към Турция при него и го подлудили от капризи и прищевки.

# 1 386
Кой пък го харесва Наум...Аз тук само предложения с Виктор да се вземат съм виждала /което е за предпочитане пред зверилника/:)))))

# 1 387
  • София
На Наум баща му е друга бира, дори и на тия години.

# 1 388
Балдъзата му на Наум /Ая/ защо не я вкараха да участва? Тя май е свободна. Стройна е, има силикон, но не знам колко е умна. Шеше да се покаже по телевизията и да стане известна.

# 1 389
Ето и на Людмила парцалките, т.е онлайн бутика
https://www.instagram.com/factory2123/

Стига, де! Кажи честно!

И това се води онлайн магазин????? Хич даже няма и да споменавам, че идиотски го пишела и бутик. И тая се хвали, че работела и се присмива на Бонбонова, че не била работела?!? По-аматьорска работа от това скоро не бях виждала. Да не говорим, че и с липсата на всякакви данни за търговец, цени и адрес, контакти си е направо в сивата икономика.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 23:17 от geri1919

# 1 390
  • Terra incognita
Балдъзата му на Наум /Ая/ защо не я вкараха да участва? Тя май е свободна. Стройна е, има силикон, но не знам колко е умна. Шеше да се покаже по телевизията и да стане известна.
Биха ги обвинили в шуробаджанащина, сигурно затова Grinning

# 1 391
Ергенът търси нещо дълготрайно
Е тук вече се спуках от смях . Ма баш дълготрайно нещо търси , да се жени деца ала бала , в предаване , с триста камери завряни в лицето.Защото в реалния живот , къде да срещне мацки, зает и отруден е човека , време няма , та добре , че е предаването , да му намери мома.
Скромноте жени обичал, да ама за приятелки само . Трофейно гадже си търси човека, такова за пред хората. Да му цъкат на него , колко е  мускулест и красив , че и приятен джентълмен и каква красавица върви до него . Позьорство в чист вид
За цялото предаване , нищо не е показал от себе си - само роля и заучени фрази. Е иди опознай такова чудо .
Бих казала - горките момичета , къде се пънат , само къде на челни стойки не застават . Та какъвто ергенина такива и момите . Дано ме опровергае , и вземе та се съживи и излезе от ступора , иначе ще трябва да признавам,че и аз съм изгледала 1 брой турски сериал
За Александара - чашата и преля от вечно съскащите враждебни кокошки там . Има една приказка , която много ценя - Приятел е този , който те подкрепя и когато не си прав (публично), когато си прав , на всеки му е лесно да те подкрепи .
Белята беше станала , и да правилно се ориентира Пурпурно Мехурче , че и Венета се завтече да изкара Блага от тъпата ситуация . Венета - дива каруцарка, но е пич също, така, че за Алекс , остана единствено да я подкрепи .
Блага не е търсила одобрение , не очкваше, че всички като лалугери само седят и зяпат кой, какво що . За нея си беше личен акт , без да им иска оценката.

# 1 392
Както в Биг брадър ги насъскваха да измислят всякакви дивотии, и тук така. Вдига се гледаемостта.
Май трябва да извикат Кобилкина да им направи едно семинарче как се сваля мъж или жена.

# 1 393
Както в Биг брадър ги насъскваха да измислят всякакви дивотии, и тук така. Вдига се гледаемостта.
Май трябва да извикат Кобилкина да им направи едно семинарче как се сваля мъж или жена.

Да ме викнат мен. И аз искам, както Венета казва, на санаториум с безплатни вино и храна. И диджействам, и чистя, и готвя...

# 1 394
  • Terra incognita
Абе, Зиги. Ти си си цЕл ергенин! Аз гласувам да те поканят за втория сезон. Ей тогаз да видят шоО Joy

Общи условия

Активация на акаунт