🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 106
  • 647
  •   1
Отговори
# 165
  • В центъра на тайфуна
Върти ми се една мисъл- Е ли възможно Ивайло да е син на Ивана?

# 166
  • Пловдив
Ако го е родила на 15 Trollface

# 167
Хахаха, гадже и е бил, не син.

И мен ме дразни публиката на острова. И че все едни и същи пращат за преговори.
И че един куп дрехи имат, одеалца.

# 168
  • софия
Не, 15 години им е разликата. Пък и нали са двойка, как така ще му е майка Smile

# 169

Няма невъзможни неща. Но точно това е много малко вероятно.

Иначе е доста луксозен "съврайвър" - храна, дрехи, удобства. Даже дюшеци и мрежи против комари...
Ми да им предложат и масажи от професионалист/ки. Нищо "оцеляващо" не намирам.

# 170
Аз следвам Ванко в Инстаграм от преди и разликата във външния му вид (килограмите) като се върна беше огромна.
13 kg

# 171
И на мен не ми харесват срещи, арбитри, спасители и клюкари.

# 172
  • Другата България
Май и на мен не ми харесват арбитрите.
Така всеки знае кой с кого играе, с кого е в коалиция, кога какво се е случило в другото племе......но пък от друга страна дава възможност да се премислят /всеки сам за себе си/ стратегии за един бъдещ етап от играта, защото не се знае дали в един момент пак няма да ги "разформироват".
А и е важно с кого от "своите" ще влезеш в обединеното племе.
Освен това е важно в кой какво впечатление ще оставиш за финалното гласуване за краен победител.

Но наистина не спирам да се изненадвам колко хора, включително и от участниците не са наясно, не са били наясно, че физическите данни изобщо не са водещи точно в този формат. Напротив, това, което имаш на етаж втори може да те доведе много напред, а и защо не до финала. Като трябва да внимаваш и за социалната си игра.
Затова до момента Куку и Пипи са еталон, поне за мен, как се играе в Сървайвър.

# 173
Тия арбитри и мен не ми харесват, нещо ново е за мен, досега не съм го виждала в Американския сървайвър. Имало е, но като награда, еднократно от спечелена игра.

Тези, които смятат, че тук е важана физическата сила, явно не са гледали Сървайвър (други издания), тук изобщо не е като в ИВ, не знам защо постоянно се сравнява с това предаване, единственото общо, което виждам е, че второто доста е взаимствало от първото.

Да не говорим, че обикновенно след обединението, физически силните играчи, са първите, които "изхвърчат".

Не мога и аз да не се включа за Кокран, това е един от знаменитите според мен играчи за Сървайвър. Просто страхотна игра!

Май и на мен не ми харесват арбитрите.
Така всеки знае кой с кого играе, с кого е в коалиция, кога какво се е случило в другото племе......но пък от друга страна дава възможност да се премислят /всеки сам за себе си/ стратегии за един бъдещ етап от играта, защото не се знае дали в един момент пак няма да ги "разформироват".
А и е важно с кого от "своите" ще влезеш в обединеното племе.
Освен това е важно в кой какво впечатление ще оставиш за финалното гласуване за краен победител.

Но наистина не спирам да се изненадвам колко хора, включително и от участниците не са наясно, не са били наясно, че физическите данни изобщо не са водещи точно в този формат. Напротив, това, което имаш на етаж втори може да те доведе много напред, а и защо не до финала. Като трябва да внимаваш и за социалната си игра.
Затова до момента Куку и Пипи са еталон, поне за мен, как се играе в Сървайвър.

# 174
На мен арбитрите на съвет на другото племе ми харесват. Правят играта много по-малко линейна, дават огромни лостове както и за персоналната игра на арбитъра, така и за племенна стратегия на спечелилото  племе. Идол и арбитър са перфектни в този сезон, острова и дуелите там са ми в повече. Отшелника ми е в повече, защото реално е до голяма степен контра и на арбитъра, и на идола.

# 175
  • София
То трябва да ги има героите, за да си има противопоставянето и да има стратезите кого да въртят на пръста. Добър е балансът между стратези и тези, които не са наясно с играта съвсем.

И все пак и игрите са важни, за да ни е интересно на нас, а с тези награди през ден от арбитрите, обезсмислят леко игрите, както и могат да спасяват допълнително. Аз си обичам да играят с хъс в игрите, може да не са най-добрите, някакви тип Маргарита да ги размятат из терена, но да имат желание.

Харесвам Йо и Бо, но не ми допада, че като някой няма да играе, са първите вдигнали ръка. Хайде Бо няма физически качества, но на Йо нищо няма й да стане малко да се понапрегне и да поожули краката и ръцете.

# 176
  • София
Изгледах и аз епизода.
Това е първия епизод от началото на сезона, който не ми хареса. И двете игри бяха тъпи, особено тази на острова. Играта между племената беше хубава, но трябваше да се изредят поне трима човека по трасето, за да има интрига. Така само с едно минаване е много важно кой ще спечели старта и до там. Мила иначе блесна, беше като котка на въжената стълба, където за малко да падне и после айде от начало. Как само се задържа и преметна, хехе. Яко. Играта за елиминация пък беше някаква пародия. Маргарита за пореден път доказа, че няма никой на горния етаж. На два пъти можеше да спечели играта, защото Ивана не можеше чисто физически да се набира, но Марга действаше много импулсивно и без мисъл. Така че в крайна сметка по-съобразителния и адаптивен състезател спечели. Ще трябва да я търпим още една седмица.
Не ми хареса и че на 11-ия ден им дадоха легла и люлки. Такива награди се дават чак към края, ако изобщо ги има.
Доста ги глезят участниците този сезон. Единствената трудност която имат са натуралните условия във Филипините. В старите наши сървайвъри не беше така.

Радвам се, че идола отиде в умните играчи и дано да го използват както трябва. Защото лесно могат да се наиграят. Много е тънка границата.

Относно игрите. Не знам колко пъти трябва да се обясни, че в Сървайвър игрите никога не са били сложни и многокомпонентни, а в тези за директна елиминация в повечето случаи са статични. Това не е ИВ и няма как да бъде. А ИВ на 90% преписват именно от Сървайвър. И едното предаване нямаше да го има без другото, защото колумбийския оригинал си е своеобразен спин-оф вариант на оригиналния Сървайвър.

Маргарита в Преди обед

Маргарита Чанева: От "Survivor" научих, че не трябва да съм толкова избухлива

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 14:47 от Diavolo

# 177
  • Другата България
Тия арбитри и мен не ми харесват, нещо ново е за мен, досега не съм го виждала в Американския сървайвър. Имало е, но като награда, еднократно от спечелена игра.

Тези, които смятат, че тук е важана физическата сила, явно не са гледали Сървайвър (други издания), тук изобщо не е като в ИВ, не знам защо постоянно се сравнява с това предаване, единственото общо, което виждам е, че второто доста е взаимствало от първото.

Да не говорим, че обикновенно след обединението, физически силните играчи, са първите, които "изхвърчат".

Не мога и аз да не се включа за Кокран, това е един от знаменитите според мен играчи за Сървайвър. Просто страхотна игра!
Кокран е класика, да.

Ами според мен поне, паузата и "сушата" в Сървайвър доведоха до появата на формати като ИВ, които естествено, са заимствали от Сървайвър не само игри, а и правила, или част от тях. Зрителят свикна да гледа яки нацепени батки, силиконки с джуки, без джуки, с , с две мозъчни клетки....а социалната игра винаги е важна, или поне следва да бъде.
Няма да изпадам в подробности за първия сезон на ИВ, единствения, който съм гледала именно защото очаквах нещо подобно на Сървайвър, и след финала на който си обещах, че повече . Онова фиаско още ми държи "ситка", видяхме как там именно участникът, който беше най-добре подготвен физически, но с не добра социална игра, загуби именно заради масовата нагласа на публиката, че "така не се играе". И естествено, манипулация на продукцията, която доколкото разбирам после в последващи сезони е доразвила тези "тактики" до съвършенство. И сега някак се очаква тук да е като там, не говоря за темата естествено, слушам познати, колеги как коментират и с какви нагласи са. Като спомена американския Сървайвър, или австралийския, който също има добри сезони, и ме гледат като извънземна.

# 178
  • София
Честит 8 март на сървайвърките в темата! Simple Smile
Желая ви здраве, щастие и любов.

Поздрав с женския символ на Сървайвър и един от най-великите риалити герои изобщо. Simple Smile

# 179
Честит празник, дами!
Малко скучен епизод снощи. Чудя се кога ли някой с мотивация ще изрита Ивана от острова.
Жените изцяло превзеха социалната игра като изключим доктора сваляч. И Инфугао се оставят в ръцете на Карин от Бонток да си укрепва коалициите в колибата. Май тя ми е най-противния участник. Поне Йо и Бо не са толкова двулични. Имат си коалиция и не го крият   . Идола в техни ръце губи смисъл. Няма да им се налага да го ползват  
И на мен не ми харесват арбитрите и гледането на дуелите на острова. Никакъв елемент на изненада не остава

Общи условия

Активация на акаунт