Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 024
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • В полите на Пирин планина
На мен идеите и инфото на Агент са ми много интригуващи и винаги ги разглеждам / чета. Дори и да не са ми приложими - така от любопитство. Simple Smile

# 136
Тази зима и аз много дълго търсих кожен панталон, че предният ми се беше нацепил и ставаше само с дълги пуловери...Grinning...а срашно си го харесвах..Много ми беше удобен и исках абсолютно същия - като панталон да е, а не клин..висока талия,цял, без ръбове,с ципове долу за лесно обуване, ватиран...ами намерих след много пробване и връщане...и то на супер цена...
Ей го на...ама не знам колко личи от снимката...Smiley ...ако не да се чете като днешния аутфит...
За бански ми е малко рано...обаче съм си взела две летни рокли (бяла и лилава) и нямам търпение да е юни...Nature Sunny

Всичко си чета аз...обаче вече все по-малко момичета показват как изглвждат в ежедневието...може с настъпването на пролетта да има повече снимки и идеи...

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 10:51 от kativita

# 137
  • София
Обещавам да се снимам повече! Докато мъжът ми беше тук, беше такава бъркотия, че даже снимки в огледалото не можех да си правя.

# 138
Рокси, свободна ли си вече?
Къде изчезна Магни, Сиси 79?

# 139
Нося леки, флорални парфюми целогодишно. Любими са ми били gucci bloom, Escada Especially Delicate notes, Floral - Lacroix, quatre boucheron, j'adore, Love in Paris. Планирам следващият да e Jo malone- English pear and freesia

Някой по-напред бе попитал " Защо любимите цветове са ви любими?" Аз имам любими цветове от дете и това не се е променило до сега. Не нося червен, жълт и оранжев. Любими са ми черен и син , предпочитани всички останали, неутрален- лилав.

И накрая да се похваля с една придобивка, все още съм на зимна тематика. Сутрин, като отивам на работа е около нулата.
Скрит текст:

# 140
Успокоих се, че не съм само аз която вече гледа бански Simple Smile
И аз искам цял, но да е с мнооого изрязан гръб, а тези които ми допадат отпред винаги са затворени и отзад Sad

Casual, пълно е с такива с много изрязан гръб. Аз по трудно си намирам обраното на тях.
А ти какви харесваш?

ето този например, мнооого ми харесва, но е с мнооого изрязан гръб и не е моя стил бански.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:57 от Pink Dress

# 141
  • Бургас/Пз
Пинк дрес, този белият бански на Масимо Дюти ли е??

# 142
Casual, пълно е с такива с много изрязан гръб. Аз по турдно си намирам в обраното на тях.
А ти какви харесваш? ето този например, мнооого ми харесва, но е с мнооого изрязан гръб и не е моя стил бански.
Скрит текст:

Много ми харесва предницата му. Марка може ли ?
Харесвам да е отпред като цял, а отзад като половинки Simple Smile страхотно обяснение дадох
този отпред много ми допада
е толкова искам да е изрязан отзад на гърба но пък да не е толкова отпред
Миналата година даже пробвах шивачки дали няма да ми ушият, но казаха нямали подходящи машини.
Край, стигнах дъното дори пред себе си с претенции Scream

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:53 от Casual

# 143
Абе агент, коя ще тръгне по магазините с мострите от дамаските Simple Smile
И такива има! А понякога и с персънал шопър.

Ей го на...ама не знам колко личи от снимката...Smiley ако не да се чете като днешния аутфит...
Панталонът не си личи много, но чантата ти е приказна!

Ако всичко е наред в края на месеца летим за Бразилия и Аржентина.
Пинко, завидях ти за страхотните дестинации! И най-вече за Аржентина! Да си заделиш бюджет за кожени якета, кожени панталони, кожени поли, етц Wink И след това да ни тормозиш с безкрайно количество снимки и комбинации.

И накрая да се похваля с една придобивка, все още съм на зимна тематика.
Скрит текст:
МНОГО красиво палто! Класика непреходна! Със здраве да се носи!

... вероятно има форумки, на които им е интересно. На мен не ми е. Затова прескачам чаршафите. Често има чаршафи, често прескачам. Ако търся някаква определена информация не ми е проблем да я намеря, при това на няколко езика, без да ми се налага да използвам Гугъл преводача.
Твое изконно право е да прескачаш всичко, което не ти е интересно, разбира се. Но се опасявам, че не разбрах следното: 1. Какво би ти било интересно в тема за стил?; 2. По какъв начин лингвистичните ти умения правят тази тема по-интересна за всички?

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 15:17 от Agent Provocateur

# 144
# 145
Агент, тия с пърсънъл шопър едва ли пишат във форума.
Едва ли някой ходи по магазините с мостри в ръце и да търси същите цветове. Еле пък как ми Пенка от Ямбол …

# 146
Аз ходя по магазини с предварително приготвени снимки, списания, текстилни парчета, останали от разни шивачески гимнастики.
Даже не ща никой да ме консултира, аз предварително съм консултирала сама себе си, благодарение на подобни постове и писания, като тези на Агент. Всъщност в частност и на нейните.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:23 от mardji1

# 147
По кои магазини ?

# 148
Не става дума да се ходи с мостри или каталози на шопинг. Всеки като цяло знае какво му отива и какво обича да носи. Именно поста за типажите преди няколко страници дава отговор.
А тези илюстрации дават други, неочаквани комбинации, за които може и да се плеснеш по челото как не си пробвал досега Simple Smile
Общо взето, с малки изключения сме традиционалистки.
Тези дни една млада колежка, французойка, беше с оранжев широк панталон, блуза фушия (или както е там) и светлозелени обувки с квадратна муцунка Grinning Е, това вече, поне за мен е ту мъч. Дали всичко това е съвместимо, не знам. Но беше цветно петно в околната монотонност и сивота.

# 149

Оо, добре е била. Какво друго имаше зелено- чанта, шал, гривна?

Общи условия

Активация на акаунт