Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 075
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Аз нямам идея дали е възможно, но си мисля, че съм била друг сезон на младини 😀
Двусмислено се получи, но визирам само цветово.

# 241
  • София
Кейт май е зима и определено не й отива това жълто.
И аз имам същия проблем! Като млада бях с по-тъмна коса и кожа. Сега съм избледняла. Например, едно време можех да нося тъмно синьо и винено, сега съм като депресирана лелка с тях.

# 242
  • Sofia
Зависи с какво ще ги съчетаеш по отделно. Заедно е доста тъмна комбинация за нашата възраст .

# 243
  • София
Исках да кажа или. Сега нося понякога един винен пуловер със сив или пепитен панталон.

# 244
А бърз прочит за Кейт? Защо ми се струва, че жълто много не й отива?
Скрит текст:

Ako не се лъжа Кейт я докарват до някакво Лято и оттенъка на жълто за нейния сезон май е малко по-убит... сек., Гугъл всичко ще си покаже.

^^^Разбира се, отново попaдаме на 2 различни класификации - Soft vs Cool Summer

PS И да, всичко е до конкретния оттенък на даден цвят. За съжаление такива като "отива ми зелено" и "изглеждам зле в синьо" са твърде големи обобщения.

Това също е жълто.

Скрит текст:
Пеп, виж и Емили Блънт, която е много подобна на Кейт и ги слагат в една категория обикновено:

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 13:49 от Agent Provocateur

# 245
Мда, според "бързия прочит" на Агента, убито жълто е по-добре. Всъщност ярко жълто би стояло добре на леееко матова кожа, според мен. Иначе тенът става твърде измит. Но може и да греша.

# 246
  • Sofia
А, не. Аз съм матова и в жълто съм истинско цигане. Joy

# 247
  • София
Жълто като цяло отива на много малко хора и горните показани не са от тях със сигурност.

И аз в училище бях направо мургава началните класове. Сега съм като бял бродник почти. Доста бяла. Не знам как стана, с годините избелях доста и започнах да изгарям по- лесно.

# 248
И аз изсветлях, но смятам, че е защото стриктно се пазя от слънце, а като малка много се печат и ставах циганче!
Днес си купих това астраганово палтенце, ръкавите са леко разширени и 7/8. Самото то облечено стои като пончо, с панталон е добре, да видим с пола... ?

# 249
  • София
Дъщеря ми какво цигане беше като малка! Яко мургава. Сега избелява към "топла зима" и после не знам.

# 250
  • София
Значи, въобще не мога да се съглася, че на матова, загоряла кожа НЕ отива ярко. Напротив, точно ярките цветове седят страхотно на тъмна кожа.
Змия, честит празник! Винаги сме най-красиви, когато сме щастливи!

# 251
А, не. Аз съм матова и в жълто съм истинско цигане. Joy
Значи си недостатъчно матова просто за ярко жълто. Трябва си истинско мургаво Wink

^^^ Според мен по-добре и стои по-яркото на кожата, доколкото може да се съди от ретуширана снимка.

Дъщеря ми какво цигане беше като малка! Яко мургава. Сега избелява към "топла зима" и после не знам.
Rocks, какво визираш под "топла зима", че се обърках?

Аз си имам една теория, че цветовете на носиите реално не само са заемки от местния пейзаж и колорит, но са и цветовете, които най-много отиват на преобладаващия типаж в дадения регион/страна. Гледах снощи Бриджъртън и си мислех, колко по ефектни биха били двете индийки, ако не бяха в пастелни роклички (които ги правят по-тъмни), а нещо ярко и наситено (цветове като от автентично сари). Англичанките в сериала, разбира се, изглеждат умопотресаващо в english lavender, creams & blushes и всякакви подобни;)

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:38 от Agent Provocateur

# 252
  • София
Тъмна коса, тъмни очи и кожата е една такава светла, ама с матов оттенък. Aa, Soft Winter - Anne Hathaway.

# 253
О, много красив тип! Много драматични и царствени!

# 254
  • София
Да, и по усет явно носи тези цветове. Предимно черно, бяло и сиво, но все пак има няколко блузки в телесно, светло розово и това светло синьо. Мен телесното и бежово розовото ме "убиват", пре нея стоят уау.
Ах, как ми даде идея за тъмно синя или тъмно лилава абитуриентска рокля! 💜

Общи условия

Активация на акаунт