Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 123
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Да ти е все така хубава! Grinning Съгласна за тъмносиньо/тъмнолилаво! Сега им е времето да носят всичко, дори най-щурото и да се омазват до ушите с грим Grinning
Скрит текст:

Гледахте ли Оскарите?
Скрит текст:
Може ли да изхейтя преди да се обясня в любов на Джесика Частейн Grinning

Някои рокли може би е все пак по-добре да се оставят за малко по-младите, освен ако не се казваш Никол Кидман или Angel Wing, мдааа...

Неотразимата ми, невероятна, феноменално талантлива Джесика!

Зендайа ми е такава любимка, че и в чувал я харесвам, не само във Валентино.

Маги беше в убийствена рокля, но не за нея, но роклята беше WOW!!! Кристен беше просто WOW! Custom Шанел Wink

Джесика Гарнър, класика.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:35 от Agent Provocateur

# 256
  • София
Доколкото видях снимки - черни рокли, бели ризки и тук там златно. Засега нищо уау, продължавам да разглеждам.

# 257
Никога не гледам Оскарите; филмите, ако реша, ги гледам като ги пуснат по тв-то, след 4 години Joy Но чета и гледам модните гафове, като тази сутрин.
Какво удоволствие да навлечеш дълга грозна натруфена финтифлюшеста рокля !
Защо да не е семпло, изчистено, с лек екстравагантен привкус!

# 258
  • Sofia
Попаднах на статия best and worst тоалети от Оскари 2022 и докато скролвах снимки на потресаващи рокли , за да стигна до прекрасните, дойде подзаглавие,  че почват грозните. Joy От зле  по-зле са, пародия някаква. Тук там има нещо симпатично.

# 259
Искам да знам какво символизира роклята на Маги Джиленхол. Със сигурност има някаква идея. Обяснено ли е някъде?

# 260
Ще трябва да питаш Schiaparelli предполагам.

Скрит текст:

Аз, лично ахнах в момента в който я видях, рядко семпло, оригинално и стилно решение (в моите очи). Но я разкостиха, жената, за тази рокля по нета, толкова пък са елементарни някои хора...

A това е другият голям момент - Никол Кидман ахва при вида на атаката на Уил Смит Wink

Някога подготовката за Оскарите я почвах през Декември, че да успея да изгледам всички номинирани филми и по време на церемонията с приятелки (или реално или виртуално) правехме феноменална седянка с клюки, детайли, спорове и залагания кой и защо трябва да вземе наградите и кой каква рокля заради кой спонсор е облякъл Simple Smile Тази година дори нямах желание да се присъединя към традиционния ФБ чат и бях гледала 3-4 филма кръст на кръст. Но заради прекрасната Джесика и тази нечовешка трансформация довечера ще гледам The Eyes of Tammy Faye. Кажете ми как се играе с такова количество протези!? Невероятна!

https://ew.com/movies/jessica-chastain-tammy-faye-makeup-prosthetics/

https://ew.com/movies/jessica-chastain-tammy-faye-makeup-prosthetics/

PS A, да спомена и една от новите ми любимки, която не само ще бъде филмова звезда от първа величина в близките години, но и модна икона! Каква красота, какъв талант! Роклята е за афтър партитата, не за церемонията Simple Smile Anya Taylor-Joy!

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 18:08 от Agent Provocateur

# 261
Аууу, Агентче, Schiaparelli, значи. Знаех си аз, че няма нещо кой знае какво или незначително да ми хване окото. Мислех си, че ги следвам в инста, но някак съм пропуснала. Едни техни чепици са ми на мерника. 🤪
Скрит текст:

# 262
Винаги са впечатляващи такива "архитектурни" рокли. Друг е въпроса, че наистина освен на подиум и на червен килим не зная къде може да ги облече човек Simple Smile.
Моментално ми възникват въпроси от рода на каква ли връхна дреха би могъл да си облече човек над нея, въпреки очевидният отговор, че просто не е предвидена да се комбинира с каквото и да е върху нея...
И една стара класика много ме беше впечатлила преди години Palladio dress, 1992 Christian Dior

McKitty, много плашещи тези чепици...

# 263
  • София

Вчера ходих на родителска среща и си разходих новата рокля. За първи път се харесвам с миди рокля.

# 264
В понеделник по задачи, и накрая фризьор. Разделих се с 10см.
Времето беше чудесно, но днес вече вали.
Edit: Забравих, че темата ни е с ароматен акцент. Бях с Alien Eau Sublime, лимонов жасмин, красив на топло, умерена апликация, но той и без това не е ядрена бомба. Почти съм го довършила, до края на май ще е заминал. Лимонен, кремест, вкусен разкош е.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:51 от Dez

# 265
Слънчева си DEZ! Честита ти нова прическа!
Клеми, а на теб новата ти рокля! Много добре ти стои!
Обожавам Ан Хатауей и нейната естествена красота.
Оскарите не съм ги гледала и тази година, но видях роклите, които са навсякъде из нета.
Моите фаворити са двете рокли на Джесика Частейн, направо са трепач, еле пък зелената
и Хейли Бийбър
като и двете рокли биха им отивали и други цветове.

# 266
Роклята на Хейли е интересна като модел, но тя е извадила типичния умрЕл Болдуинов поглед. Всички Болдуин така гледат. 😒

# 267
Mersi, че ме подсети, Дез, звъня на моята!

Роклята на Хейли наистина я превръща в статуетка, без да е нищо особено, но детайлът, който много, много ми харесва е тези дълги прилепнали ръкави и масивните изчистени гривни върху тях!

И една стара класика много ме беше впечатлила преди години Palladio dress, 1992 Christian Dior

WOW! Kakwa красота!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:01 от Agent Provocateur

# 268
  • София
Джесика Частейн е с най-хубавия аутфит от всички. Май е имало някаквъв "траурен дрескод", защото имаше и такава тема на церемонията и много жени бяха с черни рокли.
Леле, не знаех че е дъщеря на Стивън Болдуин! Ама наистина този поглед...

# 269
Пролетно ми е вече..)

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:03 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт