Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 133
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На мен ми е лятно. По обяд се разхождах по тениска и с голи глезени.

# 271
И аз минах на голи глезени и къс ръкав+ яке навън. Днес по спешност си купих сникърси и още в магазина прибрах ботите в кутията.
Тези дни май прогнозата е за дъжд? От другата седмица мятам рокли и поли, стига вече с тези дънки! Но... Така трябва да си съчетавам тоалетите, че да се връзват с кецове и сникърси. Тъй като ежедневието ми е изцяло подвластно на интензивното ходене, за съжаление всички по-елегантни дрехи отиват в дъното на гардероба.

# 272
# 273
С голи глезени и маратонки карам цяла зима, нищо че отгоре съм с дебело яке. Явно съм прихванала от английската мода Simple Smile.

# 274
  • пустинята Гоби
Ти на това, ако му казваш зима. Аз още не смея да прибера пуловерите, ама поне смених шубата и ботушите с палто и обувки.

# 275
  • София
Аз си оставих един ред пуловери. 😜 Утре прибирам пухенките.

# 276
То и при нас миналата седмица беше много топла, но ето че се застуди. Ще изчакам още малко преди да прибера зимното яке. То и без това освен него нищо друго не ми е зимно.

# 277
1C е навън в момента. Нищо няма да прибирам, че great British weather е 💩

# 278
Аз се панирах нещо заради времето...В събота ще тичам половин маратон, и представа си нямам с какво да дочакам старта. Нямам старо яке, което да оставя. Освен да се набутам в нещо омаляло на децата.....
В гардероба може да се остави съвсем малка чанта, а трябва задължително да се преоблека в сухи дрехи.
Чорапогащи и къса пола? Joy И да остана със същите обувки? Scream Sweat Smile Конвърси ще влязат в сакчето, или балерини.....
Поне според прогнозата няма да вали (дъжд прогнозират за петък и неделя), но пък се очаква сняг. Cold Sweat

# 279
  • София
Аз се панирах нещо заради времето...В събота ще тичам половин маратон, и представа си нямам с какво да дочакам старта. Нямам старо яке, което да оставя. Освен да се набутам в нещо омаляло на децата.....
В гардероба може да се остави съвсем малка чанта, а трябва задължително да се преоблека в сухи дрехи.
Чорапогащи и къса пола? Joy И да остана със същите обувки? Scream Sweat Smile Конвърси ще влязат в сакчето, или балерини.....
Поне според прогнозата няма да вали (дъжд прогнозират за петък и неделя), но пък се очаква сняг. Cold Sweat

няма ли кой да те чака на финала със сухи дрехи?

# 280
Не че няма, но си имам ритуал, и съм свободен електрон.
Мъжът е в чужбина в момента, ако това питаш. Иначе и бившия с децата биха ми донесли дрехи.
Проблемът е в чакането в корала. Тогава е студено, а там няма да ги пуснат. След после няма да е чак такава драма с чорапогащник и гуменки. Може и в дебел шал да се омотая.

# 281
  • София
Имах предвид да оставиш якето в гардеробчето, а дрехите за след финала да ти ги носи някой, за да не заемат място.
Изобщо нямам представа колко време може да мине от оставянето на якето до старта.

# 282
И аз проблем с дрехите момичета. На 03.05 живот и здраве летя за Малага, вчера гледах едно видео от града и хората февруари са с къси ръкави и по бермуди имаше хора, което ме навява на мисълта, че май ще е още по топло. И не знам какви дрехи да взема, обувки сандали ли освен маратонките. Ще гледам прогнозата за времето, но все пак...за връхно смятам да взема само едно кожено яке, тип шанел, става и върху летни рокли?

# 283
Mimi, лято ще е в Малага. ❤ Блазе ти! Вземи си и нещо по-леко, или си напазарувай там.
Харесвам им El Corte Ingles. 😊

Добре че си помислих за състезанието, бързо си реших "проблема". Дори си намерих яке за оставяне в коридора/корала: Zara Boy, age 9, 134cm Grinning

И не е необходимо да се пребера с цивилни дрехи, а друг екип за бягане. Гениална идея. 😂

Идеално влиза в сака, дори има още много място.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 10:24 от Dez

# 284
Дез, успех на маратона. Благодаря за съвета, съвсем за лято ли да се приготвя? Сандали, рокли, къси ръкави, нали?

Общи условия

Активация на акаунт