Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 621
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Поизоставих ботушите, но не съм ги прибрала ...основно с боти...още не съм се пуснала с маратонки, но утре мисля вече да съм. Върнах се към роклите и полите ( за ежедневно на работа говоря), но и аз като Пепси си ходя с пуловерче върху роклята рано сутрин, но и на прибиране понеже беше късно отново се наложи да  го сложа...Grinning

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 11:02 от kativita

# 286
Аз извадих "оксфордките", прибрах пуловерите с вълна и дебелите якета... Толкова ми е леко и комфортно на краката, а ботите уж са ми от леките и удобните.
С тъничка пухенка преди две години карах до юни за сутрин, та ще видим как ще е тази Wink (сега сутрин е 1-2 градуса, на обяд стваше по 18, а на слънце се усещаше и като повече..., днес дъжд, няма да стопли толкова много).

# 287
  • София
Днес съм рожденичка! Innocent
Черпя Ви Ma Baker торта, която ми е любима и ще бъде изпълнена днес за мен и доставена!

Билети до Малага за двама през октомври!  Точно това ми е подаръка за РД от любимият! Heart Eyes
2019 бяхме там с децата много ни хареса! Обиколихме Михас, Теромолинос, Порто Банош, Фуенхирола,  Малага и Нерха- градът на "Синьо лято" -който разбира се ми стана най-любим от всички веднага!
Сега ще потвторим, но този път двамата само! Heart Eyes

# 288
Честита да си, Копче! 🎂🌷 Много хубав празник ти желая!

# 289
  • София
Честит празник, Копче! Здрава да си и много щастлива! И аз съм твърдо ЗА такива подаръци.

# 290
  • София
ЧРД, Копче, бъди здрава и щастлива!
Харесва ми подаръка ти. Моят бе билети и хотел в Рим, но се наложи да отменим плановете.

# 291
Честита да си, Копче! Все такива подаръци да получаваш!

# 292
Днес съм рожденичка! Innocent
Скрит текст:
Черпя Ви Ma Baker торта, която ми е любима и ще бъде изпълнена днес за мен и доставена!

Честита да си Flowers Bouquet
каква е тази торта, взех да си примлясквам само по снимката Simple Smile

Мими страхотно изкарване, това е дестинацията на единствената ми самостоятелна почивка, избрах я да е близко, спокойно и да е топло. и беше великолепно Simple Smile

И мен ме изненадаха с билети за Италия, моля се да променят правилата за ковид след 1.05, че моят сертификат ще изтече точно тогава. А също и времето да е с нас, че през май ме е валяло доста дъжд там. Иначе вече си поръчах малка чанта кросбоди и сега търся раничка да вкарам дрехи за дълъг уикенд Simple Smile

Остава и да си намеря кецки !

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:14 от Casual

# 293
Бъди Здрава и Късметна, Копче!

# 294
Копче, честит празник и да си изкараш великолепно. Предвидили сме почти същите дестинации плюс Гибралтар,  Кордоба и Севиля. И ние отиваме по повод РД, моят мъж има юбилей, с кръстниците ни. Никога не съм била в тази част на Испания и се притеснявам за облеклото, дали ще успея да го съобразя.
Casual благодаря.

# 295
Дез, успех на маратона. Благодаря за съвета, съвсем за лято ли да се приготвя? Сандали, рокли, къси ръкави, нали?

Според мен да, но не искам да те подведа, ако си зиморничава. Якенцето ще ти стигне за вечер, според мен.
Благодаря ти за стиснатите палчета. Hug

Копче, честита да си! И много вълнуващи преживявания ти желая! Flowers Rose
Тортата изглежда вълшебно.

Кативита, много стилна, и с красива рокля както винаги! Heart Eyes

# 296
  • Русе
Копче, здрава, щастлива и с много късмет бъди!
Аз още не съм прибирала зимните дрехи, но извадих по-тънките якета и едни пролетни обувки.
Браво за билетите и дестинациите, момичета! Ние а сме се наканили, а нещо ни мине път! Вече много ми се ходи някъде навън, по възможност на топличко.

# 297
  • София
Благодаря на всички за поздравите! Hug

Сладкарничката е тази : https://www.facebook.com/cafemabaker/
Тортата е Чийз торта с мак и портокал:
Нежна чийз торта с маскарпоне и прекрасни нотки на мак и портокал. Истински неповторим и уникален вкус.

Копче, честит празник и да си изкараш великолепно. Предвидили сме почти същите дестинации плюс Гибралтар,  Кордоба и Севиля. И ние отиваме по повод РД, моят мъж има юбилей, с кръстниците ни. Никога не съм била в тази част на Испания и се притеснявам за облеклото, дали ще успея да го съобразя.
Casual благодаря.
Ние този път също сме набелязали Севиля. Blush
Няма какво да се притесняваш за облеклото. Инсталираш си на телефон приложението за време и добавяш в него, градовете, които смятате да посещавате и следиш градусите, просто. Настройваш се предварително. А аз също съм правила следното-понеже преди пътувахме непрекъснато разни дестинации и се подготвях за това, което ме очаква, като пусках камера лайв през Гугъл в съответният град. Гледам на камерата горе долу хората как са облечени и си преценявам. Ако се вижда изобщо, де.
 Аз сандали май месец не слагам, особено, ако ще обикаляме, не се разделям с маратонките си.
Прогноза за времето има в такива сайтове, примерно: http://hikersbay.com/weather/spain/seville?lang=bg

# 298
ЧРД, Копче,  и да ти върви цяла година и на път и на сладкиши Simple Smile

АКо стигнете до Севиля ще те пратя в моя любим тапас бар! Секунда да си намеря препоръката, преди 2 месеца пратих там друга съфорумка, която потвърди, че е все още така вкусен, както в спомените ми!
https://bg-mam.ma/p/1359809/44276942
"... ако стигнеш до Севиля задължително иди до VINERIA SAN TELMO (Paseo Catalina de Ribera, 4 41004 Seville) - за 2 дни в Севиля се върнахме 3 пъти да ядем там, докато не опитахме цялото им меню. Чист оргазъм, а не манджа и това от мен, а аз не съм фен на испанската кухня!"
https://vineriasantelmo.com/en/our-tapas/

А това е нейният отговор:
https://bg-mam.ma/p/1359809/44281554

Много сте хубави и кипри с роклите, но аз дори не си и помислям още, тук редовно вали сняг на Великден (т.е. след 15 Април)

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 17:50 от Agent Provocateur

# 299
  • София
Агентче, благодаря за поздрава и препоръката! Това е много ценна информация! Запис! Hug
Скрит текст:
Имаме път и към Бостън тая година, май месец. Като дойде време, ще питам за там. Летим май месец за Щатите по план, дано не ни мине котка път като през 2020, че там що полети, и нощувки отменяхме, мани-мани....

Общи условия

Активация на акаунт