Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 012
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Ето ме днес:
Игнорирайте хаоса зад мен, от тичане не смогвам.
Аромат за деня- Valentino Donna Aqua. ❤
[i........................................................]

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 17:12 от Dez

# 736
Една идея по- широк панталон ще е супер. Пробвай на някакво токче.

# 737
Супер си Дез. Тичането добре ти се отразява, страхотен цвят панталон!

# 738
Стоях у дома и прередих всички гардероби. Изхвърлих, каквото няма да нося повече, зазимих пуловерите и измъкнах летните неща.

От няколко дена ми е в ту- ду листа това упражнение, но все не стигам до него. Тази седмица, обаче (няма чак да се изхвърлям с "днес"), ще бъде отметнато.

Даже дъщеря ми ме изпревари и го направи преди около две седмици, аз още се мотая.

# 739
Една идея по- широк панталон ще е супер. Пробвай на някакво токче.

Тук си напълно права. Имам да свалям 6кг, и панталонът ми стоеше супер преди. Няма да купя нов, ще вляза в дефицит. Нося си телесата с гордост, и ми отиват.
Ток 1 ден след цял маратон? Ти сериозно ли? Joy
Нямам мускулна треска изобщо, което е чудо, но все пак би било неприятно. Имам по-подходящи обувки, разбира се, но не са за днес. Simple Smile

# 740
Отдавна не го правя това упражнение. За тази цел имам два гардероба и в единия държа зимните дрехи, а в другия летните.

# 741
Това ми тегло няма да е перманентно, и не заслужава гардероб. Надявам се да не се контузвам повече + комбинирам с ХО. Ковид свърши.

# 742
Отдавна не го правя това упражнение. За тази цел имам два гардероба и в единия държа зимните дрехи, а в другия летните.

Мечтая си да се преместя в жилище, в което имам спалня с място за два гардероба или един по-голям. В интерес на истината нямам чак толкова много дрехи, по-скоро имам малко място. Най- си мечтая за walk-in closet! Някой има ли? Би ми било любопитно дали ако техните стоят не в гардеро, а са наредени така да се каже някъде без врати и шкафове (дори отчасти) дали много се прашат?

# 743
  • София
Привет, завърнах се, беше вълшебно!
Препоръчвам Котор и Дубровник, към задължителния списък с дестинации.
Малко снимки:

# 744
Имам два дрешника, отделно от гардеробите и пак си играя да преподреждам дрехи и обувки при смяна на сезони. Няма начин просто. Едните трябва да са ми пО под ръка от другите.

Би ми било любопитно дали ако техните стоят не в гардеро, а са наредени така да се каже някъде без врати и шкафове (дори отчасти) дали много се прашат?

Имала съм такъв и никак не е удобно. Или поне на мен не ми беше. Не само, че дрехи/ чанти/ чадъри/ обувки/ и т.н. се прашат, но може цветът им да се промени.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:42 от TuЛи

# 745
[

Мечтая си да се преместя в жилище, в което имам спалня с място за два гардероба или един по-голям. В интерес на истината нямам чак толкова много дрехи, по-скоро имам малко място.
Гардеробите са два, но в две различни спални. Също така съм минималист и не трупам големи количества дрехи, така че и гардеробите ми не са толкова големи.
За walk in гардероб не си и мечтая. Simple Smile

# 746
Нерха, градът на Синьо лято и Чанкете!

Това е Чанкете!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 12:38 от Не се сърди, човече

# 747
Много хубави снимки Mimi .7299 , припомни ми с тях, любимото ми навремето детско филмче "Синьо лято" и разбира се добрият, стар Чанкете.
Клеми, прекрасна си момиче .

# 748

Мечтая си да се преместя в жилище, в което имам спалня с място за два гардероба или един по-голям. В интерес на истината нямам чак толкова много дрехи, по-скоро имам малко място. Най- си мечтая за walk-in closet! Някой има ли? Би ми било любопитно дали ако техните стоят не в гардеро, а са наредени така да се каже някъде без врати и шкафове (дори отчасти) дали много се прашат?

Аз имам точно такъв дрешник. Имам и диванче отстрани, за да мога да избирам и да меря обувки. В две от чекмеджетата са парфюмите и гримът, за да мога да се приготвя напълно. Супер удобно и приятно е. И да, иска си грижите Simple Smile

# 749
Със закъснение да честитя на рожненичките,много здраве и любов. И аз съм рожденичка в петък и се надявам да ми донесе късмет.
Дез поздравления и на теб.

Общи условия

Активация на акаунт