Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 016
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Честит медал, Дез!

# 721
Лайт как да се покажа, мръсна, прашна и некрасива, но щастлива! Wink Магни като опъне тоя бедър...и ме засрамва!
Магни, да си жива и здрава, все така чаровна...и много незабравими пътешествия!

# 722
Благодаря, Мими! ❤
Другото даже няма да го коментирам. Харесах само последната част -щастлива.
Поздравления, Дез!

Магни, с тази пола и на мен ми хареса много.

И коментар на ММ - така е, когато АЗ съм я избирал… 😂

# 723
Магни, честита и вдъхновена бъди! 🌺
И на нен с полата много ми харесваш

Пинки, супер мероприятие..)

# 724
Едно от предимствата на жената е, че тя може да облича всичко от поли до панталони - къси или дълги. На Мъжете не им е отредено! Така, че Магни ти не се харесваш с дълга пола, ама ти ходи! И ако ти не си харесваш, половинката ти се е справила отлично.
Дез, честит медал! Наистина си нашата гордост! Спорта е здраве и младост! Ама аз хич не мога да бягам.
Мими, хайде де!
Лайт, преди години много си падах по Desigual, свекърва ми понеже живееше почти 20 години там, веднъж ми го подари - тънко якенце за хладни преходни сезони и лятото. Има пух вътре и ме е спасявало много пъти от хлад и дъжд. И е компактно. И не е  толкова шарено като всичко останало от марката.

Ейнджъл, за празниците бяхме по Търновския край на ММ.  Учудващо много добър събор.

# 725
Възхитителна е полата на Магни, много нежен цвят!
И Пинк е прекрасна, на интересно събитие.
Толкова съм уморена, че едва мисля. 🤣

Гранада е вълшебна просто!
Имам много снимки от майка ми, тя обиколи Испания няколко пъти преди да се пенсионира, купища снимки имам.
И тя ми е в списъка за посещения.
Ще им проверя състезанията.

# 726
Честно казано момичета Гранада и Кордоба ми харесаха повече от Севиля!

# 727
  • София
Дез, поздравления, машина си.

А аз съм минала пеша 204 км за последните 4 седмици и се чувствах горда с постижението си.
Къде сме ние, къде си ти.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:30 от змия

# 728
  • Русе
Честита да си, Магни! Здраве, щастие и късмет!
Дез, браво!
Мими, Гранада много ми хареса!
Пинк и аз днес се снимах с един щраус, алпака и лама в един зоо кът. Снимките са големи и не мога да кача.

# 729
Честити да са рожденичките! Бъдете здрави, енергични и щастливи! ♥️🌹

Май всички сме използвали уикенда за бягство извън коловоза. Simple Smile Аз съм на 15+ км пеш на ден. Този следобед се прибрахме, хапнахме и излязохме на светлинния фестивал.

# 730
  • Варна / UK
Магни, честита да си, все така млада и хубава Hug . Полата много ми хареса - особено цепката, може и още малко нагоре да я клъцнеш Simple Smile.
Дези, ти си герой! Браво! И колко свежа изглеждаше на снимката след бягането Heart
Аз не издържах и днес преди да отида на фитнес се боядисах наново. Имам се за леко безкритична Joy , но дори и аз не можах да понеса този нюанс на ... сиво Simple Smile
Скрит текст:
Този месец и аз имам рожденик (МС) - теленце, но е след десетина дни. В момента мята крачоли из Барселона
Скрит текст:
mimi, покажи се и ти, моля, благодаря ти за красотите, които показваш!

# 731
Дез, машалла! Ти май взе да ги тичаш тия маратони всеки път като ти се дояде сладко!

Хей, скитнички, пускайте снимки и в моята тема " с камера на път", моля!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1305398

Змия, обезателно сподели линк тук като напишеш пътеписа!

Наде, няма да коментирам разкошното ти чадо рогато, но ти да знаеш, че имаш сестра в мое село! Толкова да си приличате със Стефани, че чак зяпнах! Много хубав и засмян човек е тя, душата на партитата!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:46 от Agent Provocateur

# 732
Май всички сме използвали уикенда за бягство извън коловоза...
Аз - не. Стоях у дома и прередих всички гардероби. Изхвърлих, каквото няма да нося повече, зазимих пуловерите и измъкнах летните неща. Смазах се, но се чувствам удовлетворена Grinning И като погледнах какво имам налично, плюс няколкото нови попълнения от последните седмици, мисля да съм напълно готова за новия сезон.
Следващия уикенд е ред на обувките.

# 733
Дез, машалла! Ти май взе да ги тичаш тия маратони всеки път като ти се дояде сладко!

Ох, просълзих се от смях! Hug

Наде, да ти е живо и здраво снажното Теленце!

Аз - не. Стоях у дома и прередих всички гардероби. Изхвърлих, каквото няма да нося повече, зазимих пуловерите и измъкнах летните неща.

Това ми е любимо! Не може да си представите с какво удоволствие изваждам всичко, и го вкарвам обратно. Two Hearts Това ще правя този уикенд, защото ми е свободен. На 22.05. тичам половин маратон и съм заета. Joy

Днес ще съм с чино панталон фуксия и леопардови балерини (ако ги намеря Joy).
Този панталон го пробвах с различни цветове топове, и все неудовлетворена останах. С бял ще съм днес.
Хареса ми с ясно жълто, но самият топ е неподходящ като кройка, много е изрязан и го нося само на море.

# 734
Дез, и за мен лилаво, фуксия стоят най-добре с бяло. Снимай после с балерините как стои.

😂😂 Това много добро!

Надя, на мен пък ми изглеждаше, че сивото ти беше хубав цвят и ти стоеше добре. Но ако те дразни всеки път, като се погледнеш в огледалото, правилното решение е смяна. И новият цвят ти отива, макар че според мен предишния те открояваше.  

И аз обичам да подреждам гардероби, но да имам много време, а аз рядко го имам само за една задача вкъщи. А и сме 4 човека у дома... Докато огледам всичко.... Затова имам големи гардероби, в които всичко си стои целогодишно, само от време на време изхвърлям старо и преподреждам.

Общи условия

Активация на акаунт