Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 066
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Агент, тези какви се водят.
Скрит текст:
Знам, че по снимка не е редно, ама...

Първата вероятно е ярка пролет (топла, светла, ярка), втората - ярка зима (студена, тъмна, ярка)...
Скрит текст:

Пак да кажа, по снимки не се прави коректно тази работа и само най-най-чистите видове са очевадни и относително лесни за определяне. Много често една и съща знаменитост като Megan Fox, която си дала за пример, я определят по като 2-3 различни типа в зависимост от това, кой анализира и по какви снимки. Ако обърнеш внимание на снимките на Емма във втория спойлър има кадри, където изглежда тотално различна. Анджелина я спрягат от зима през лято та до есен.

Скрит текст:
И за майтап и илюстрация 4 снимки на Мегън Фокс, очевидно от едно и също място и време, но направени от различни фотографи. Според теб на коя от тях кожата и изглежда така, както сутрин преди грим? Wink

OK, не издържах на изкушението.... та какъв тон и подтон има всъщност кожата на Мегън Фокс според снимките и Grinning

Ема Стоун е червендалеста, с лунички и много изразен студен подтон на кожата, а очите са ѝ зелени.
A аз виждам Емма като топъл подтон и според мен изглежда много по-красива в светли и топли оттенъци Simple Smile
Скрит текст:
Топъл подтон на кожата и ярки цветове по-принцип са характерни за пролетните типове, но те не са тъмнокоси и тъмнооки обикновено. Показвам Емма, която е ТОПЛА и СВЕТЛА и ужасно красива! Oпределено хиляди пъти са я обличали и гримирали разни професионалисти и прекрасно и кошмарно! Simple Smile

Змия, честно да си кажа не зная!

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 17:07 от Agent Provocateur

# 226
  • София

Мен не ме гледайте.
Днес навърших 46. Част от моя лайфстайл е да съм далеч от дома на този ден и по възможност само с ММ.
Снимката е от вчера. Днес съм изразходвала близо 2000 активни калории. Не ми е нужно нищо повече, за да съм щастлива.

# 227
Честит рожден ден, Змия! Пожелавам ти да си все така щастлива! ❤

# 228
Змия, пожелавам ти и на 86 да имаш това излъчване на здрава и щастлива жена! Весел празник! 🌷

# 229
  • Велико Търново
Честита бъди, прекрасна Змия!Бъди щастлива!

# 230
ЧРД, Змия! Да се сбъднат и най-невероятните дестинации, за които не смееш и да мечтаеш Simple Smile

# 231
  • София
ЧРД, Змия! Да се сбъднат и най-невероятните дестинации, за които не смееш и да мечтаеш Simple Smile
Благодаря ти!
Няма дестинация, за която да не мечтая. Някои са отложени по финансови причини. Дано ни стигнат силите и за тях.

# 232
Змия, честита да си! Не спирай да мечтаеш!

# 233
Честит рожден ден, Змия! Много сбъднати мечти ти желая! Наздраве! Beers

# 234
  • Русе
Честит рожден ден,Змия! Здрава и щастлива да си!
Аз съвсем се обърках в тези цветови анализи и не успявам да се определя! Нося всичко, което ми харесва!

# 235
  • София
Агент, тези какви се водят.
Скрит текст:
Знам, че по снимка не е редно, ама...

Първата вероятно е ярка пролет (топла, светла, ярка), втората - ярка зима (студена, тъмна, ярка)...
Скрит текст:
Мерси! Сега ги разгледах в нета, вече ми стана по- ясно.
Ема Стоун може да е и топла, ддз. 
Видях, че потребителката си изтрила коментара и все едно сама си отговарям Laughing

# 236
Змия ( ужасен ник нейм, с който няма да свикна), прекрасна си точно защото си щастлива. Винаги се чувствай така! Обичам те! Честит рожден ден! 🍷❤

# 237
The  Catcher in the Rye, исках да го коригирам, а го омотах и после ме домързя да го пиша отново. Извинявай 💐
Та, за мен Ема Стоун и твоята първа снимка са пролет. Основно това беше нали

# 238
  • София
Меган Фокс навсякъде я сочат като пример за зима.
Но пак всичко зависи. Примерно аз би трябвало да съм нещо като Есен. Но вчера бях с ярко розово, бяло и черно, които са цветове за бяла кожа.
И пак гледам и гледам и не мога да се определя. Може би защото от години се боядисвам тъмно русо, а тестовете за цветови тип искат естествен цвят на косата. А аз не се харесвам с естествен цвят вече.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 09:34 от Rockstar

# 239
А бърз прочит за Кейт? Защо ми се струва, че жълто много не й отива?

Общи условия

Активация на акаунт