Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Имате ли лични впечатления от фон дьо тена на Wet n Wild Photo Focus? В нета четох мнение на блогърка за него, но предпочитам да прочета вашите експертни мнения? Благодаря.
Скоро си го купих. Като покривност ме устройва, но ми прави сухи, белещи се участъци.

# 181
Търся си ББ крем или много лек фдт. Кожата ми е комбинирана и леко проблемна. Търся продукт, който няма да увеличи проблема с акнето. Не търся кой знае каква покривност а просто изравняване на тена и придаване на свеж вид. На 25г съм ако има значение и това. Благодаря предварително.

# 182
Имате ли лични впечатления от фон дьо тена на Wet n Wild Photo Focus? В нета четох мнение на блогърка за него, но предпочитам да прочета вашите експертни мнения? Благодаря.
Използвам в момента Dewy версията. Кожата ми е суховата, особено зимата. На мен ми седи добре, не подчертава сухи участъци, финишът е по-скоро сатенен, отколкото озаряващ. Покривност лека към средна, но и нямам несъвършенства за криене.

# 183
Търся си ББ крем или много лек фдт. Кожата ми е комбинирана и леко проблемна. Търся продукт, който няма да увеличи проблема с акнето. Не търся кой знае каква покривност а просто изравняване на тена и придаване на свеж вид. На 25г съм ако има значение и това. Благодаря предварително.
Веднага ми изскочи като предложение
https://remedium.bg/maybelline-affinitone-fon-dyo-ten-za-vseki-t … den-beige-15619/p
Той е течен, нещо средно между ВВ и фдт. Не е много покривен, но създава свеж и сочен вид на кожата. Според мен е добър за млада кожа и когато го ползвах, ми действаше терапевтично на вида на кожата. Имам толкова много фдт-ни в момента, че нямам нужда, но бих си го купила пак.
Също и ВВ на Garnier.
https://makeup.bg/product/33607/

# 184
Аз съм доволна от ББ крема на Misha. След като разбрах , че пъпчасвам от всички други кремове се спрях на него. От ББ крема на Гарниер и на Биотен от едно нанасяне пламвах цялата, но това беше отдавна може сега да са ги оправили.

Бихте ли ми предложили крем/балсам за коса, която се наелектризира и хвърчи навсякъде 🤔

# 185
И къшънът на Миша е хубав,даже по-добър от бб крема.

# 186
  • Варна

Вземете си BB Крем на Missha. Има голяма и малка опаковка.
Лек и свеж ББ крем с леко покритие, но достатъчно да освежи кожата.
Светлите нюанси са с леко сив оттенък, който изчезва при разнасяне, но се бори успешно с червенините po liceto.
Вече имам трета опаковка от неко, аз съм с нормална кожа ( BB-to e за всеки тип кожа ) и досега не ми се е вписвал в сухи участъци, около носа, стои естествено.
Смятам като доизразходя старите си плътни ФДТ да мина изцяло на него, малко по-голяма съм от теб.

# 187
Една приятелка каза, че спирали ББ крема на Миша по веригите, както и алоето на Holika Holika, защото имали някакви вредни съставки, някой да знае нещо по въпроса?

# 188
  • Light of Zartha
Е нали последно промениха състава на мишата, какви са сега тези неща? Къде ли трудно го намирам, ако го спрат съм загубена. Дано да не е вярно.

# 189
Знаете ли гланц или червило с такъв цвят?

# 190
На мейбълин съм ползвала преди години фон дьо тема, и бб на гарниер също и съм с много лошо впечатление за тях. Не ми понесоха добре на кожата тогава. За Бб крема на Миша чувам колкото добри толкова и лоши коментари.. Ползвала съм сс крема на Лумене и фон дьо тена им матовия и нещо не ми беше добре цвета. И също така ми съсксше след 2-3 часа. Днес минах през дм и видях тру мач. И се сетих че ми го бяха препоръчал. Но нямаше мостри. Та се чудя вие какво мислите за него. И видях този, който не бях виждала до сега явно е нов. Та ще съм благодарна за мнение относно тези

# 191
На мейбълин съм ползвала преди години фон дьо тема, и бб на гарниер също и съм с много лошо впечатление за тях. Не ми понесоха добре на кожата тогава. За Бб крема на Миша чувам колкото добри толкова и лоши коментари.. Ползвала съм сс крема на Лумене и фон дьо тена им матовия и нещо не ми беше добре цвета. И също така ми съсксше след 2-3 часа. Днес минах през дм и видях тру мач. И се сетих че ми го бяха препоръчал. Но нямаше мостри. Та се чудя вие какво мислите за него. И видях този, който не бях виждала до сега явно е нов. Та ще съм благодарна за мнение относно тези
Скрит текст:
По така изброените от теб, които ти харесваш, аз мога да кажа, че Миша е ужасен. СС Лумене е разкошен, втори ползвам, но той е с покривност на фон дьо тен.
Тру мач ползвам от години и го обожавам, основно го ползвам през зимата или когато излизам набързо за освежаване на вида, без сериозен грим. Имам един, който ползвам и винаги поне един резервен. За новия пише няколко страници по-назад.

# 192
А за сс на лумене  какво нанася преди него? Защото смятам, че там съм правила грешка в тинейджърските години. И цветовете на Сс на лумене трябва ли да си гледам под тона. И подтона важен ли е  за тру мач понеже с тези под тонове не съм много наясно. Много благодаря

# 193
Важен е,2N ползвам,с неутрален подтон съм.

# 194
Може ли да ми кажете как да разбера с какъв подтон съм това с цветовете които ти отиват не можах да го направя. Има ли друг начин? И така и така съм хванала експерти моля препоръчайте ми Четка за нанясяне на този фон дьо тен, но да е на нормална цена. Че онзи ден гледах по 90лв а аз нямам такъв бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт