Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 806
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Имам от предишното пускане (изглеждат ми същите като сегашните), нямат нищо общо с хвалените преди година с цикламения несесер. Много са меки и не задържат продукт.

# 166
С цикламения несесер имам,много са хубави ,по спомен към края на лятото май ги пускаха.

# 167
Тези хвалените от вас с несесер ги изпуснах когато се продаваха и вече повече от година сигурно ги чакам и все не ги пускат Предполагам, че няма да ги предлагат вече. Аз имам спомени,че бяха около Коледа,но щом края на лятото са ги продавали ще запазя още малко надежда да ги има и тази година.

# 168
Със сигурност ги купих август 2020 ,помня че ги взех точно преди кръщенето на детето.

# 169
Тези харесвате,нали?
Скрит текст:
Ще се надявам тогава да се появят.

# 170
Да, тези са и аз ги купувах лятото. Наскоро имаше на бройка, може би преди 2 месеца, ужасни са. Супер меки и рехави, не задържат продукт, на вид са същите като тези, които сега пускат.

# 171
Точно вчера си взех от Лидл гъбата и четката Кабуки. Днес ще ги пробвам. На допир са ОК.

# 172
Олиата за сваляне на грим са първа стъпка от двойното почистване, т.е винаги след маслен продукт следва измивен гел/пяна.
Съответно дали имаме мазна кожа или суха няма никакво значение, защото олиото има за цел да разтвори грим и spf,  след което се отмива.
Ето така почиствам кожата си от много време и не бих се върнала към мицеларната вода, защото сега чувствам кожата си много по-чиста, мека и няма никакво изсушаване.

# 173
И аз почиствам грима си така. Преди ползвах само мицеларна вода и тампон... Не бих се върнала отново на този метод за почистване. Разлика видима не виждам обаче, предполагам, че кожата я усеща , а и миглите ми са доволни най-вече.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 16:14 от mountain_crystal

# 174
Ползвам мицеларна вода за сваляне на грим, че ми е най-лесно. Не си представям обаче това да ми е всичкото почистване на лицето вечер, че да остане мицеларната вода неотмита...
За мен свалянето на дори малкото грим дето нося и измиването на лицето са две отделни неща. Ако имам грим, ще го махна с мицеларната вода че най-бързо и лесно става. Лицето ми за да е чисто ще си го измия с гел, независимо дали това с грима го е имало или не. Избирам си мицеларни води и измиващи продукти които не ми пресушават кожата и нямам проблем в това отношение.

# 175
Решила съм да започна с арганово масло за косата, но до сега не съм ползвала и ще се радвам да ме насочите към марка. Желая да е 100% и по-голяма опаковка. В лили и дм има но са по 10 мл, или поне не съм видяла да има по-големи разфасовки.

# 176
  • София
Имате ли лични впечатления от фон дьо тена на Wet n Wild Photo Focus? В нета четох мнение на блогърка за него, но предпочитам да прочета вашите експертни мнения? Благодаря.

# 177
В makeup.bg има много комплекти четки. 
Скрит текст:
Имате ли впечатленияот тях?

# 178
  • Бургас
Момичета ,препоръчайте ми силно хидратиращ крем от който сте доволни!Става въпрос за зряла,комбинирана кожа.

# 179
Имате ли лични впечатления от фон дьо тена на Wet n Wild Photo Focus? В нета четох мнение на блогърка за него, но предпочитам да прочета вашите експертни мнения? Благодаря.
Имам го отпреди 2 г., не успях да го изразходя, моята кожа е нормална към суха на места и ми стоеше като маска, неестествено някак и нямах сочен и свеж, а китосан вид.

Общи условия

Активация на акаунт