Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
По цвета на вените на ръцете: Най-разпространеният тест за подтон на кожата е да погледнете на пряка слънчева светлина вените от вътрешната страна на китката си. Ако изглеждат сини или лилави, подтонът ви е в студения (син) спектър. Ако вените ви са зеленикави, това означава, че попадате в топлия (жълт) спектър. Хората с неутрален тон ще изпитат трудност да дефинират вените си и ту ще им се виждат сини, ту зелени.

От Тру мач ползвам 3N.

# 196
На мейбълин съм ползвала преди години фон дьо тема, и бб на гарниер също и съм с много лошо впечатление за тях. Не ми понесоха добре на кожата тогава. За Бб крема на Миша чувам колкото добри толкова и лоши коментари.. Ползвала съм сс крема на Лумене и фон дьо тена им матовия и нещо не ми беше добре цвета. И също така ми съсксше след 2-3 часа. Днес минах през дм и видях тру мач. И се сетих че ми го бяха препоръчал. Но нямаше мостри. Та се чудя вие какво мислите за него. И видях този, който не бях виждала до сега явно е нов. Та ще съм благодарна за мнение относно тези

Днес го разносих този True Match Nude. Прекрасен е, леко покритие, но го има и не се захвана за пори, бръчки и така нататък. Препоръчвам! Simple Smile

# 197
Всеки ФДТ пробвам с пръсти,гъбка и четка и тогава преценявам с какво как и колко седи.
На РТ ползвам четката и гъбичката в момента .

# 198
Момичета, а как се разбира кой фондютен е за съответния подтон? Буквата ли значи нещо, и ако е така бихте ли написали буквените съответствия. Аз избирах до сега само в зависимост от това дали е хидратиращ. Laughing

# 199
  • София
Ако има буква, да. N - неутрален, W - топъл, C - студен.
Ако няма буква или не е написано по друг начин, пробвам на ръката и виждам.

# 200
Така и предполагах. Благодаря!

# 201
 Здравейте.
Може ли да ми препоръчате добър хидратиращ крем за проблемна (някои черни точки и пъпки), но същевременно доста чувствителна, склонна към зачервяване и сухи участъци кожа на лицето?
Цената не е от значение (да кажем до 25-30 лв все пак), може да е и медицинска козметика стига да е наистина добър.
Пиша тук, понеже винаги има много и полезни отговори.
Благодаря предварително!

# 202
За мен този балсам е вълшебен за чувствителна кожа, склонна към зачервявания и сухи участъци. Моята през зимата понякога преминава в това състояние и само той ме спасява.
https://homepharma.bg/product/16690/bioderma-atoderm-intensive-i … balsam-200ml.html
Има и крем конкретно за лице от тази серия, но е същия. И той е на тази цена, обаче за 40 мл. затова препоръчвам балсама.

# 203
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате добър хидратиращ крем за проблемна (някои черни точки и пъпки), но същевременно доста чувствителна, склонна към зачервяване и сухи участъци кожа на лицето?
Цената не е от значение (да кажем до 25-30 лв все пак), може да е и медицинска козметика стига да е наистина добър.
Пиша тук, понеже винаги има много и полезни отговори.
Благодаря предварително!

С 5 ръце - La Riche Posay Cicaplast Baume b5, оправи ми отвратително раздразнената и зачервена кожа след изгаряне. Продължавам да го използвам и сега, след като кожата ми се нормализира.

# 204
  • Асеновград
Аз съм много доволна от този крем на ла рош! Просто уникален! Имам чувствителна, мазна, комбинирана понякога кожа. За всеки сезон ми пасва перфектно на кожата, хидратира, не е мазен, успокоява зачервяването, около носа всеки друг крем ми щипе когато ми е раздразнена там кожата, само този не, и я успокоява. Определено е за чувствителна кожа, без значение от типа. Защото и за суха кожа според мен ще е спуер, просто ще трябва да се комбинира с нещо по хард за зимата. Иначе за мазна и комбинирана кожа по-хубав крем не бях ползвала! Препоръчвам с две ръце!👌🏻👌🏻🔝

# 205
  • Бургас
Последната една година проявих алергия от някои марки моливи за очи.
Подуват ми се клепачите има и сърбеж.
Има ли био или натурални моливи за очи? Син молив ме интересува.
Доколкото си спомням  Алверде е натурална козметика. Има ли моливи за очи?

# 206
Bell имат цяла хипоалергенна серия.

# 207
Алверде имат моливи за очи , червила и спирали също.

# 208
  • Бургас
Не съм я чувала тази марка Белл
В кой магазин мога да я намеря?

# 209
В някои по-големи квартални козметични магазини и онлайн
https://www.beauty.store.bg/c/p-pc/id-13006/kozmetika-ot-seriata … oallergenic-.html

Общи условия

Активация на акаунт