Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!
Започнах да разглеждам линка, интересни спирали имат.
Сега ще потърся и моливи.

# 211
DM също ги предлагат от скоро, но не във всички магазини.

# 212
  • Бургас
А да сте използвали някоя от спиралите им?
Отзиви?

# 213
Здравейте!
Препоръчайте ми шампоан и козметика за коса за тийнейджърка със склонна към омазняване коса. Косата ѝ е тънка и права, ако това има значение.
И да попитам за мнение дали е удачно да ползва сух шампоан между измиванията?

# 214
Със сух шампоан косата си е пак мръсна, както и скалпът и за мен е голям компромис и само за спешни и непредвидени случаи. Не ми се вижда удачно за редовна употреба, примерно всеки път между измиванията. Не на всекиго би понесло добре ако е редовно.
За шампоан поне аз наблягам на такива предвидени за честа употреба. Вършат си работата без да ми премиват косата. Моята също е с тънък косъм и бързо омазняващи се корени, че и чуплива дето е много лесно да изглежда одърпана като позагуби форма. Шампоаните за мазна коса са ужасни - премиват и изсушават и за дълга коса са си напаст, става на метла от такива. Марки има много и предимно според джоба все пак, но нещо на което си пише за честа или за ежедневна употреба да е. И балсам задължително, щом я мие често, за дълга коса не бих го пропускала него.
Аз карам от доста време с един съвсем евтин шампоан от Лидл за честа употреба и си ми върши чудесна работа, вече и друга марка да е, пробвайте и си изберете, просто да не е агресивен.

# 215
Зеленият шампоан на лидъл за честа употреба ползвам и съм много доволна.

# 216
Точно него ползвам, не ги знам от другата им марка дето опаковката имитира Пантен дали имат за честа употреба. Но този зеленият го броя голямо попадение, да не говорим че е направо без пари.

# 217
Дето имитират Пантен също са хубави ,както и балсамите.Балсам не ползвам вече де,но преди ги купувах редовно.Зеленият го взех,точно че е за честа употреба ,а понякога си мия косата всеки ден,зависи колко стилизант има.Под 2 лв беше май.

# 218
  • Бургас
pantene си ползвам аз(оригиналните шампоани).
На всеки 3 дни косата трябва да се мие.Поне при мен е така.
Никакъв ефект няма от сухи шампоани,е,ако е за нещо спешно...ама пак не е като измита коса.

# 219
Дето имитират Пантен също са хубави ,както и балсамите.Балсам не ползвам вече де,но преди ги купувах редовно.Зеленият го взех,точно че е за честа употреба ,а понякога си мия косата всеки ден,зависи колко стилизант има.Под 2 лв беше май.
И на мен ми се върти в главата че с 1 започваше цената му. А пък е голямо количество и ми изкарва много време, то затова и не помня за колко съм го купувала последно. Балсам ползвам от същата серия, за дълга коса май се водеше, поне за моята е много сполучлив.

# 220
Моята коса е толкова суха, че и една седмица да не я мия, пак изглежда чиста. Даже с напредването на дните застава по-добре. Напоследък ползвам хидратиращ шампоян и това я държи в добър вид доста време. Даже няколко сутрини бях учудена, че само с разбъркване с пръсти и е готова формата ѝ, а аз се въртя доста като спя, и въпреки това косата изглеждаше чудесно.

# 221
Препоръчайте ми шампоан и козметика за коса за тийнейджърка със склонна към омазняване коса.
Ако е типичното за тийнейджърите омазняване в корените, бих ви препоръчала твърд шампоан от Зоя
https://www.zoya.bg/%D0%A2%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4-%D1%88%D0%B0% … 0-50-%D0%B3.10795

# 222
Моята коса е толкова суха, че и една седмица да не я мия, пак изглежда чиста. Даже с напредването на дните застава по-добре. Напоследък ползвам хидратиращ шампоян и това я държи в добър вид доста време. Даже няколко сутрини бях учудена, че само с разбъркване с пръсти и е готова формата ѝ, а аз се въртя доста като спя, и въпреки това косата изглеждаше чудесно.
Кой е хидратиращият шампоан?

# 223
  • Асеновград
Как ви завиждам на тези със сухите коси... най-добрата ми приятелка е с таква, както и  сестрата на мм, могат да не си измият и 10дена косата и им седи като току що измита, а са с дълги и лъскави коси и двете, изобщо не са някакви с нацъфтели хвърчащи краища, просто косата им седи като измита и изсушена.. 😁😅

# 224
Здравейте, препоръчайте ми хубави гланцове или балсами за устни с цвят       
 ( покривен), по възможност хидратиращи

Общи условия

Активация на акаунт