Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 555
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
И аз се интересувам от това на Ревюел и от къде го купуваш?

В Лили вече ги няма, онзи ден в местен магазин видях някои техни продукти, но това, което търсех го нямаха - тонера с хамамелис.

# 361

Ето това е,само дето в мейкъп е над 10 лв,аз го взех за към 3 .От Елитис купувам на Ревюел всичко,имат асортимент и цените им не са като по сайтовете ,а три пъти надолу.

# 362
Сериозно ли чак такава разлика? Едни и същи милилитри?

# 363
Ами гледам ги в makeup.bg на Ревюел нещата,огромна разлика има в цената.Наистина е поне по три ,не знам защо така,но в Елитис са най-изгодни.Веднъж на няколко месеца ходя и пълня една торба .Пак там листните маски на Миша са под 3 лв ,към 2.5 да не бяха .

# 364
  • Бургас
Хидрофилното олио го ползвах ,сега едно на Ревюел ще почвам.Много съм доволна,сваля грим много добре и не ми пресушава кожата.

Това ли е на Ревюел

https://revuele.eu/collection/hydrophilic-cleansers/
https://makeup.bg/product/620416/

# 365
  • София
Няколко поста по-нагоре го има.

# 366
  • Варна
Имала съм на Ревюел ,взех го точно защото пишеше хидрофилно на него.
Ами не,беше си обикновен гел за лице.Имайте го предвид.

# 367
Ще го пробвам по-късно и ще го видя ,точно заради хидрофилното го взех и аз .

# 368
Ами то към снимката на Бобчи има описание и там си пише, че е хидрофилен почистващ гел за лице с лавандулова вода, а не масло. Grinning
Пп И да, разликата в цените по онлайн магазините, както и във физически магазини сравнени с Елитис е фрапираща. Има сайтове, които предлагат продукти на Ревюел струващи в Елитис по 2-3лв., на цени от 10-15, че и 20лв.

# 369
  • Варна
Пише си,но човек се бърка ,като прочете хидрофилно Hands Plus1 Аз бях разочарована,че не е олио.Също го взех от Елитис Simple Smile

# 370
Абе да ви кажа свали ми ББ крем,пудра,руж,очна линия и спирала.Доволна съм.

# 371
  • София
Ползвахте ли вече ретинола на Инофарм? Заглеждам го отскоро, но в описанието пише, че съдържа РетинАл, което е пак производно на ретиноидите. В този на Лореал, който ползвам в момента има също 2%, но Ретинол.

# 372
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз го имам ретинола на Инофарм. Харесва ми - не ми щипе, добре ми е. Докато серума им с Вит.Ц не ми харесва - лепне и мирише ужасно силно.

# 373
Аз също се чудя дали да пробвам серум с ретинол, но идват по-слънчеви дни и въпреки защитния фактор се притеснявам да не ми се появят петна. Тази марка също е нова, някой ползвал ли е техен серум?
Скрит текст:

# 374
  • София
Един процент е много за начало.

Общи условия

Активация на акаунт