Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Амбър, аз съм страшно доволна от второто(което се води за тяло), но и аз не мога да сравня, защото не съм ползвала първото. Иначе това за тяло е чудно за лице и тушира зачервявания и раздразнения по кожата.

# 346
Купих си това за лице, изчисти много добре грим, водоустойчива спирала.Не се пени, но се изми лесно.Не ми люти на очите и не ми размаза зрението.

# 347
  • София
Да, водоустойчив грим сваля без проблем. И наистина може би е най-лесно изплакващото се олио за лице, което съм ползвала.

# 348
Да, водоустойчив грим сваля без проблем. И наистина може би е най-лесно изплакващото се олио за лице, което съм ползвала.
[/quot
Кое е това олио???

# 349
Нели, на предната страница има пост със снимка на две олиа. Миленака говори за първото.

# 350
Нели, на предната страница има пост със снимка на две олиа. Миленака говори за първото.
Не виждам поста.

# 351
Кое олио на Балеа е по-добро за почистване на грим и слънцезащита? Едното е за лице, другото за тяло, но бъркам ли се или помня, че се хвалеше повече това жълтото за тяло, което се води?

P. S. И мен ще ме зарибите с новата серия на Elseve, определено съм им фен след Dream Long продуктите.
nelly, това е поста.

# 352
Обаче следва да се отбележи, че двете масла са различни. Първото мисля, че е хидрофилно масло, отмива се с вода, като при допир с нея става с млечна консистенция, докато второто, което е за тяло е стандартно масло за сухо маслено почистване, ако го ползвате за лице. То се почиства с напоен с миц. вода тампон за грим и после се отмива с гел или пяна, т. нар. двойно почистване.

# 353
Аз с хидрофилно правя двойно почистване.

# 354
  • София
И аз. Първо с олиото разтварям много хубаво грима и слънцезащитата, изплаквам и после действам с гела за лице.

# 355
Аз също правя двойно почистване с хидрофилно олио на Нивеа.
Тук обаче са ми малко двойни стандартите, защото тези ги отричат, защото са на водна основа.
Обаче пък се препоръчва олиото на Диор, което е с подобна консистенция.
Аз не разбирам причината.

# 356
Да, то не пречи да се прави двойно почистване с всяко масло. Аз просто исках да отбележа, че двете масла са различни. Едното прави млечна консистенция при допир с вода, а другото не, защото си е класическо базово масло.

# 357
Хидрофилното олио го ползвах ,сега едно на Ревюел ще почвам.Много съм доволна,сваля грим много добре и не ми пресушава кожата.

# 358
Хидрофилното олио го ползвах ,сега едно на Ревюел ще почвам.Много съм доволна,сваля грим много добре и не ми пресушава кожата.
Кое?

# 359
На Ревюел ли питаш ?
Ще го снимам после и ще го кача.

Общи условия

Активация на акаунт