Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 546
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Аз и Gliss харесвам.

# 331
Аз сега съм доволна от новия шампоан на Пантен.
За блондинки май беше, уж безсулфатен.

# 332
  • Бургас
Аз сега съм доволна от новия шампоан на Пантен.
За блондинки май беше, уж безсулфатен.
Ти ползваш лилавата опаковка ли?
От тънките,високи шишенца аз харесвам изключително много шампоана с бяла опаковка.
Само цената му не харесвам...

# 333
Аз имам този пилинг на Essence  - не е лош.

И е намален този месец в Лили https://shop.lillydrogerie.bg/ke-r-526356

Минах през два магазина и за жалост го нямаше. Sad

Скоро имаше промоция на Syoss шампоани и си взех един от техните, честно казано съм доволна в съчетание с маска на Garnier Fructis Repair. В сравнение съм взимала от Златна рибка далеч по-скъпи продукти, но много бързо ми утежняват косата, случвало се е след къпане и изсушаване на косата тя да стои на клечки, все едно е неизмита и оттогава си взимам каквото е на промоция в обикновените дрогерии. Simple Smile

# 334
Защо ми е 400, като има 750 мл Blush Миналата година си взех Елсев с глина 750 мл, да не взема да се мина нещо, почнах го началото на декември и е останала ⅓ от бутилката. Заредих се при отварянето на новия ДМ и имам шампоан за поне година напред - още един много голям Елсев и голяма бутилка Тресеме, който нямам идея какво и що е, но го препоръчаха тук.
А Сайъс нещо не ми допадат. Голяма реклама правят, бяхме купували вкъщи още като се появиха на нашия пазар - съвсем обикновен шампоан. Подозирам, че и Тресеме ще се окаже същото нещо като нищо.

# 335
  • Бургас
Аз май по-бързо изразходвам шампоани,от декември насам съм изразходила 2 бр Пантен × 360 мл + 1 бр от 250 мл...
Скоро започнах нова опаковка от 360 мл.

И Елсев ми действат много добре,ще мина тези дни да си купя.
Е,имам още 3-4 опаковки Пантен,но шампоани не ми залежават,вървят.

# 336
Кое олио на Балеа е по-добро за почистване на грим и слънцезащита? Едното е за лице, другото за тяло, но бъркам ли се или помня, че се хвалеше повече това жълтото за тяло, което се води?

P. S. И мен ще ме зарибите с новата серия на Elseve, определено съм им фен след Dream Long продуктите.

# 337
Ехе, колко шампоан слагаш? Аз горе-долу колкото палеца ми, даже понякога мисля, че е много.

# 338
  • Бургас
Ехе, колко шампоан слагаш? Аз горе-долу колкото палеца ми, даже понякога мисля, че е много.
Толкова пак,не повече от орех.
Но я мия два пъти един след друг косата.
Иначе не я чувствам чиста.
И така поне 3 пъти седмично.

# 339
Аз мия поне 5 пъти седмично, обикновено по веднъж слагам шампоан, понякога се случва и по 2 пъти.

# 340
Ох, колко неща набелязах, а казах, че този месец няма. Трябва да членувам в група " пристрастени към пазаруването на козметични продукти". Ще потърся новата серия елсев, видях я на по-голяма промоция в квартален магазин. Я кажете мнение за тези два серума на нивея. Аз харесвам марката като цяло много, стига да попадна на подходяща серия за моята кожа и коса. Повече око съм хвърлила на протиноловия серум.

# 341
И аз си минавам косата по 2 пъти на миене, но не слагам много. Сега съм започнала един 400мл елсев, като гледам, поне 2 месеца ще изкара.

# 342
  • София
Амбър, аз съм много доволна от първото, но не съм ползвала второто и не мога да ги сравня.

# 343
  • София
Имам този с алое Вера и не ми харесва.

Скрит текст:
В дм има ли скраб за устни?
На нивея при балсамите за устни.
Стик ли е? Не съм виждала.

Мисля, че на Balea има този в момента, но не съм го пробвала. В немския сайт на DM има хубави отзиви за него. Предишният им с кокос беше кофти.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:13 от bubanka

# 344
  • Бургас
Не знам,уж мъничко слагам...
Че я мия почти през ден,мия я.
Пантен ми харесва много,точно защото с много малко количество си измивам чудесно косата.И я чувствам тежка,приятна,копринена...
Е,ползвам и балсам-маската в тубичка на Пантен,по-хубава за моята коса маска все още не съм открила.И от нея е нужно съвсем минимално количество.
Евентуално не ми е правилна сметката,може да е от средата на ноември количеството шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт