Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Такива капки в makeup bg бях гледала, комплект за изсветляване и потъмняване, но на грима, не на неоцветената козметика. Помня, че ми се видяха доста бюджетни, ама като нямам нужда, не съм задълбавала.

# 632
Да, има капки за коригиране цвета на фдт. Бях забравила за тях, но на мен не ми и трябват. Обикновено си нацелвам цвета.

# 633
В моя случай няма как да нацеля врат и лице.Ако гледам врата, лицето ще е много бяло, спрямо тялото.Ако гледам лицето, вратът остава бял и жълт, лицето по-топло.Сложна работа.Ама все ги няма тези капки.

# 634
  • Варна
Много ми харесва тази слънцезащита, но в ДМ не я зареждат вече, чак ме ядосват.
При вас дали сте я виждали случайно?

# 635
Тези дни във фейсбук групи коментираха дм-ска слънцезащита, като гледам май е същата, но в нова опаковка.

# 636
Знаете ли нещо за доста загрубели лакти?

В сайта на Лили - Специално на 16 и 17  Април изненада във всяка поръчка!

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 17:49 от fsyyy

# 637
Знаете ли нещо за доста загрубели лакти?

В сайта на Лили - Специално на 16 и 17  Април изненада във всяка поръчка!

За загрубели лакти препоръчвам продукти с уреа - https://shop.lillydrogerie.bg/uha-razdr-k-s-5-urea-400 
Този съм го използвала, но съм малко по-доволна от този на Eucerin.

# 638
От ДМ щях да препоръчам техния лосион с уреа, имат с 5% и с 15% също. Цената е повече от изгодна понеже Балеа си е собствена марка. Ползвам този с 15% точно за загрубели лакти, пети и от сорта. Оставя филм върху кожата обаче, аз го ползвам вечер преди лягане и не ми е драма, но е хубаво да се знае предварително какво да очаква човек.
От по-бюджетните съм вземала Еудермол 10 преди доста време, той като че ли попиваше по-добре.

# 639
  • Бургас
Точно заради филма,който оставят по кожата и продуктите за лице Балеа Мед,спрях да ги ползвам.Тежки са ми,не попиват много добре...

# 640
Препоръчвам универсален хидратиращ крем Здраве. Не този в сините кутийки, а в бяла тубичка. Оставя съвсем, ама съвсем лек филм, а кожата моментално става мека.
Гледам, че има бели кутийки по 200мл със същия надпис, но не съм сигурна дали е същият крем, не съм ги ползвала.

# 641
Препоръчвам универсален хидратиращ крем Здраве. Не този в сините кутийки, а в бяла тубичка. Оставя съвсем, ама съвсем лек филм, а кожата моментално става мека.
Гледам, че има бели кутийки по 200мл със същия надпис, но не съм сигурна дали е същият крем, не съм ги ползвала.
Този ли е?

# 642
Този "Здраве" в кутията е разкошен крем! Колко добре си бях едно време като ползвах за лице само него и нямах нито претенции, нито оплаквания. Измазала съм не знам колко кутии... Сега наизлязоха милиони, кой от кой с повече обещания и забравих стария, изпитан, отличен крем. Единственото, което ме дразнеше, че е в такава голяма кутия и имах чувството, че няма да свърши никога. Но той свършваше до дъно, защото е чуден крем. Ако имате добра кожа без специфични нужди, това е Кремът.

# 643
Би трябвало, същите съставки е, аз съм взела тубичка 75мл, крем за ръце се води:
https://aroma.bg/produkt/universalen-hidratirasth-krem-zdrave-75/
Държа го на работа и сутрин като забравя да си намажа лицето, се мажа с този на работа. Като измажа 10те други крема, дето съм взела, ще взема на Здраве.

# 644
Така гъст ли е като тъмно синьото здраве или си попива ?

Общи условия

Активация на акаунт