Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Лумене покрива идеално. Казва се суоч (swatch).

# 616
Ей, заядливке. Joy Wink Hug
Отде знаеш как се казва, а?! То се чува като "л". Забрави ЛуЙкенда, Бай дъ Лей и Лайфая. Joy
Пп Това е шега, шега е. Моля, никой да не се обижда. Grinning

# 617
Не забравяйте и ваЛчер Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мене е хубаво на фдт да се слага и някакъв руж или контур, дори минимален да е. Много фдт, особено покривните и матиращите, са склонни да "изтриват" всякакви черти на лицето и го правят плоско като чиния.

# 618
# 619
Вие аЛди не сте ли карали?
Да не съм спам, понеже при последното ми влизане в ДМ се оказа, че ще изляза с празни ръце - та да не съм капо, взех някакъв крем на Балеа с вит.С против петна - https://www.dm.de/balea-spezialpflege-dunkle-flecken-aufheller-p … 058172275364.html
Колко става не мога да дам ясен отговор. Имам едно прясно петно от пъпка, което намазах два пъти и като че леко избеля, но не съм сигурна дали не е просто защото кожата си се оправя.
Иначе кремчето е приятно, не лепне, минус - има странен кир ефект - не се вижда, но се усеща, ако пипна мястото.

# 620
  • София
Ако фдт-ът е с по-плътно покритие, без поне малко руж, малко бронзант, е повече от възможно да стои много зле, като маска.
Йоана, в ютуб е пълно с видеа – как се избира фдт (тон, подтон), как да се нанася според желания краен ефект, как се избира и слага руж, бронзант...
Имаш и друг вариант – ако искаш да покриеш определени места от лицето си, само върху тях да ползваш коректор и тогава фдт-ът да бъде със средно покритие.

# 621
  • Асеновград
Аз имам такъв проблем, нямам проблем с гримирането но след като се гримирам врата винаги ми е по-бял, аз просто съм Снежанка и това е, сега обмислям да си слагам автобронзант само от врата на долу (попринцип не слагам на лицето така или иначе), но винаги взимам най-светлите фдт като номер и като цвят като цяло, и може би те ли не правят достатъчно светли цветове не знам..🤷🏻♀ Защото като сложа всички пудри отгоре и съвсем ми става тъмно лицето, преливам с бронзиращата пудра към врата и пак ми седи по-бяло...

# 622
Аз по тази причина не ползвам такива. То изборът на дрехи ме нервира, какво остава да търся и фдт, че и да му треперя после.

# 623
Кремът на Loreal Laser revitalift не пише никъде за каква възрастова група е.Вие знаете ли ???

# 624
Кремът на Loreal Laser revitalift не пише никъде за каква възрастова група е.Вие знаете ли ???
Знаем

# 625
Джаста, колко хубаво си го описала. 🤗
И мен ме няма в тези работи, ползвам само пудра и рядко СС крем. Изгледала съм доста клипове, и изглежда доста лесно, но си иска техника и практика.

# 626
Азалия, благодаря за корекцията! Само да уточним говориш за сс не за фдт на Лумене, нали?

# 627
# 628
Често срещано е това с врата и цвета на лицето, и при мен го има проблемът.Блендеам ФДТ надолу, но винаги го има и цапането на дрехите.Дебна едни капки на Балеа за тен, смесват се с крема за тяло, искам да опитам с тях, но все не ги намирам:

За гримирането- не е никак трудно, но няма как с плътен ФДТ да не се даде живот на лицето с малко руж, лек контур.Аз мажа смело и ми се получава, но винаги съм
обичала грима.

# 629
Много ти благодаря с него ще пробвам. И ще правя опити отново да слагам руж.
И в този ред на мисли за такава непохватница като мен, ако може да ми препоръчате някакъв. И също подходяща четка, с която да го разнасям (марка и номер) имам съмнения, че може би заради неподходяща четка не съм успявала да се справя

Общи условия

Активация на акаунт