Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 534
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Омазняване и леко олющване по линията на косата. Нямам пърхут. Просто от няколко дни си усещам скалпа като изшкурен, но пък омазняването не е намаляло Thinking и гугъл ми предложи маски за скалп.

# 676
  • София
Не е за теб тогава, тя е изстудяващо- ментолова и може би ще задълбочи и двата проблема.

Дали не ползваш агресивни шампоани, които да изсушават скалпа? Може да пробваш с маслен преуош - глицерин + масло от жожоба /гроздови семки/ бадемово/ авокадо или зехтин. Или алое.

# 677
Това е другото, което гледах, но не е толкова мързеливичко като готова маска Simple Smile
Елсев с глина ползвам, май ми идва агресивен с моята честота на миене.

# 678
  • Бургас
Може и масло.
Примерно масло от гроздови семки.
Много помага специално за раздразнения по скалпа.

Да си сменяла шампоан/боя за коса/балсам...

# 679
Намажи си скалпа преди къпане с чист зехтин. Поне 1 час постой с него и тогава мий косата. Купи си хидратиращ шампоан, той не е агресивен. Даже на няколко миения с него, следва едно с дълбоко почистващ, защото хидратиращият няма пяна.

# 680
  • Ланкър, планините Овнерог
Хора, явно съм малоумна, помагайте. Взех си пудра за вежди на Есенс и втора сутрин се боря, но не мога да ги отворя. Как, по дяволите става? Лепенки не виждам/не усещам да има.

# 681
😆 Опаковките им са малоумни, не ти!
Ето как, от 1:00 минута
https://youtu.be/ox4swDP4Ovs

# 682
Ама те изглеждат супер фалшиво без опаковката Flushed

# 683
  • Ланкър, планините Овнерог
Божкеее, утре сутрин пак ще боря.

# 684
  • София
Елсев с глина и на мен ми идваше агресивен - и по-бързо ми се омазняваха корените и крайщата бяха по-сухи.

# 685
Момичета, в магазините ДМ и Лили дали се продава спрей с морска вода за начупване/накъдряне на косата?

# 686
Момичета, в магазините ДМ и Лили дали се продава спрей с морска вода за начупване/накъдряне на косата?
Да, виждала съм в ДМ.

# 687
Виждала съм и в Лидъл, през лятото. Имам лидълски с морска вода, върши добра работа при оформянето на къдриците.
За крем SSS за работливи ръце - аз затова му се чудих цяла година, защото от опит знам, че не всеки крем ще ми помага, както и при другите помага.
Иначе Микса с хиуарон ми помагаше, но аз слагах и вечер в леглото заради което ММ  недоволстваше.... 🙄

# 688
Искам да изкажа мнение за кремовете на Nivea ,от едно време още са си супер качество тези кремове.Взех си за лице с вит.с и е и съм доволна,взех си и дезедорант,душ гел,всичко на Nivea  този път.Преди сигурно 10 години ползвах,техен лосион за тяло и кожата ми ставаше супер мека🥰 и като ми свърши сега лосиона на   the Bodyshop ще си взема пак техен .Като цяло марка са си от едно време 😆както и крем здравето 💙

# 689
Ще споделя мнение от спрея за коса на елсев с хиалуронова киселина, както ви обещах. Моята коса я причислявам към нормалната с леко сухи дължини. Спрея съм експериментирала да го ползвам, както след баня на влажна коса, така и за освежаване и хидратация на вече суха коса, в последващ ден след миенето. Аромата много ми харесва в момента на разпръскване, но в косата си след това не го усещам, или привиквам с него. Ползвала съм го , както след балсам с отмиване , така и след маска с отмиване. На този етап не бих подновила покупката му за в бъдеще. Не усетих някаква хидратация, някакво "плъмпване" на косата, нищо. Ползвах го по гореописаните начини, за да видя кой е моя и на мен как ще действа по-добре, но от нито един не останах очарована.

Общи условия

Активация на акаунт