Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм ползвала, не ми харесаха. Но пяната за коса на тази серия е добра.

# 661
И аз съм ползвала този от ляво. Абсолютно никаква полза.

# 662
  • Варна
Тези дни във фейсбук групи коментираха дм-ска слънцезащита, като гледам май е същата, но в нова опаковка.

В кой ДМ във Варна вече ги има заредени?
В ДМ Чайка няма...

# 663
А този крем някой ползвал ли го е

Богат на полезни природни съставки- масла от шеа, маслини, бадем и морков, които ефективно подхранват кожата и осигуряват естествена влага.  Oсигурява максимална защита от сухота и предотвратява появата на стрии. Кремът ефективно подхранва, овлажнява, стяга и тонизира кожата.  Препоръчва се от първия ден на бременността и по време на майчинството.

AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL,
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, STEARIC ACID, SORBITOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CARBOMER, SODIUM C14-
16 OLEFIN SULFONATE, CAPRYLYL GLYCOL, BETA-CAROTENE HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, PELARGONIUM GRAVEOLENS (GERANIUM) OIL,
CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL

Видях този коментар за него, но дали и на други така им действа

Скрит текст:
Невероятен крем за тяло държи кожата хидратирана дълго време!! Препоръчвам!!!!

# 664
Сега бях в ДМ до метрото на Красно село. Щандовете на собствените им марки гримове са обрани, обаче щандът на Есенс е несравнимо по-зле - има сигурно 5 лака, 3 четки и 2 очукани палитри сенки.
Да не съм паккапо, взех розови великденски салфетки със заешко дупе и един малък крем (отново!) Здраве. Мехлема по принцип търсих - и него го няма.

# 665
Моля те, снимай салфетките със заешко дупе!

# 666
Ето ги, от малките са (25/25 разпънати):
Скрит текст:

# 667
  • София
Иначе да похваля крема на Лавена - SSS за работливи ръце. Върши наистина чудеса, благодаря че го споделихте тук 😍
Сложих си и на петите, наистина омекотява.
За лактите - може би този крем ще помогне също.
На мен пък никаква работа не ми върши Sad (този в кутийката) - стои мазно известно време и после същата нещастна, суха кожа.

# 668
Заредих малко дреболийки от ДМ (България мол). Нямам търпение да пробвам пилинга и нощния крем, за първи път ги виждам. Кремчето ще почака, но пилинга още утре ще го сефтосам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • Бургас
Крем Здраве в бяла кутийка е хубав,да.
Попива,хидратира ...
И на Нивеа също.
Ползвах тях,преди да открия бюджетните Микса,някак по-добре ми пасват.
Но са хубави, неведнъж съм ги хвалила.
Здраве в синя опаковка изобщо не може да се сравни с новата версия в бяла опаковка.В синята е страхотен за раздразнения,но не попива,оставя бели следи и си е за малки участъци.Нормално да е в малка кутийка.
В бялата кутийка е много по-лек и попива напълно.Дали е също толкова лечебен,не знам обаче.

# 670
Има крем Здраве лека формула, пак е в синя малка кутийка. Той не е гъст като цинкова маз както е първообраза, разнася се леко, не оставя бяло при добро втриване в кожата и пак е с цинков оксид, който действа успокояващо на раздразненията.
https://aroma.bg/produkt/krem-zdrave-leka-formula-40-g/

# 671
  • Пеликания
Elyon моля те дай мнение после за пилинга. Интересно ми е дали остава лек мазен филм след ползване като другите им пилинги.

# 672
  • София
Здраве имат и нова формула за чувствителна кожа:
Скрит текст:
За тяло и суха кожа с две ръце препоръчвам Nivea repair & care:
Скрит текст:

# 673
Виждали ли сте маска за скалп, но да не е тип ексфолираща?

# 674
  • София
Виждали ли сте маска за скалп, но да не е тип ексфолираща?
Да, от професионалните има. За дрогерийни не се сещам.
За какъв проблем?

Аз ползвам за стимулиране на растежа и горещо препоръчвам, въпреки че не е за тази тема https://www.zlatnaribka.com/stimulirane-rastezha-na-kosata/vazst … al-therapy-178-ml

Общи условия

Активация на акаунт