Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Синьото Здраве не съм го ползвала никога и не мога да ги сравня.
Кремът е гъст, попива, но писах и нагоре, оставя един съвсем лек филм.

# 646
И аз потвърждавам, че това Здраве е много добро и много приятно.
Пп Likeawind, не, по спомен е по лек и кремообразен, по пухкав, разнася се по лесно и попива прилично. Един наистина хубав крем.
Мисля, че опаковката наподобява/имитира Nivea Soft.
Скрит текст:

Пп Върти ми се нещо в ума за софт версия, ама дали белия не беше софт(той си е, де), но дали нямаше и още по софт версия..забравила съм. Помня, че кутийката поразително приличаше на Нивея софт, една заобленка такава и много симпатична.

# 647
Така гъст ли е като тъмно синьото здраве или си попива ?
Не е гъст, много пухкав и лек крем е. Прилича на Nivea soft, който също беше в такива големи кутии.

Джасте, сега видях, че си писала съвсем същото! 🤗

# 648
Продуктите с Урея на Балея оставят сериозен филм отгоре ми, който после при докосване се превръща в кир ефект.
За мазане през топъл летен ден ми идва добре, но ако изненадващо поискам ласки от ММ... ами голяма излагация. То проблем за моята кожа е всеки крем с урея, независимо от марката - един и същ ефект се получава.
Сега съм в търсене на хубав ароматен - или изцяло не ароматен крем за тяло.
В момента използвам на Балея един с бадемово масло, по препоръка от тук - наистина хидратира, аромата му ми допада, но не и на ММ.
Имам и на Микса с хиуарон - бързо попиващ, с който също се чувствам добре, но и него не понася ММ - факт е, че има леко странен аромат крема.
Иначе да похваля крема на Лавена - SSS за работливи ръце. Върши наистина чудеса, благодаря че го споделихте тук 😍
Сложих си и на петите, наистина омекотява.
За лактите - може би този крем ще помогне също.
Въпреки че аз лично проблем с лактите не съм имала никога - мажа ги щедро с крем за тяло всеки път. А ако ме домързи, карам ММ да ме маже. То и затова търся крем с хубав аромат Wink

# 649
Така поставени нещата, май “ММ” трябва да си го търси сам Wink

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 09:18 от ДХ3

# 650
вики, кремът за след слънце с пантенол на бочко - чуден е
бебешкият лосион в бутилка също (те са два вида), кремът (също два вида) в кутия са по-тежки и зимни, но също попиват добре при мен и правят кожата мека и нежна

# 651
С уреа, голяма опаковка е - 450 мл, т.е.равнява се на 9 по 50 мл кремове, лечебен е , справя се със сухота и с т.нар.гъша кожа, изпитан е:
https://galen.bg/eucerin-urea-repair-plus-krem-za-tyalo-s-5-urey … LV6xoC68IQAvD_BwE

# 652
вики, кремът за след слънце с пантенол на бочко - чуден е
бебешкият лосион в бутилка също (те са два вида), кремът (също два вида) в кутия са по-тежки и зимни, но също попиват добре при мен и правят кожата мека и нежна
Подкрепям с две ръце мнението на Бубанка, за кремовете на Бочко. Прекрасни са !

# 653
# 654
С уреа, голяма опаковка е - 450 мл, т.е.равнява се на 9 по 50 мл кремове, лечебен е , справя се със сухота и с т.нар.гъша кожа, изпитан е:
https://galen.bg/eucerin-urea-repair-plus-krem-za-tyalo-s-5-urey … LV6xoC68IQAvD_BwE

Точно за този говорех по-рано. Прекрасен е,  прави кожата мека, маха тези дразнещи червени точки от запушени пори по ръце и крака.

# 655
Сега се сетих защо този крем на Здраве в кутиите го избягвах Grinning точно защото изглеждаше твърде много като Нивеа и ми се видя съмнително копиране Grinning

# 656
Аз съм много доволна от продуктите на Балеа с урея, не ми оставят никакъв филм. Лично аз харесвам повече тази серия от серията на Юсерин с урея.

# 657
Някой ползвал ли е тези неща?

# 658
Да, аз. Имам и двата вида.
Така си стоят на тоалетката.
Според мен нищо не вършат. Лепкави са и помпичките им(пулверизаторите) бързо се запушват.
Нещо като лак за коса, ама минали покрай него, та не закачили.
Понякога слагам на влажна коса в корените, уж за обем и леко повдигане след сушене на косата, ама ефект не съм видяла, освен, че ми лепне по косата и пръстите.

# 659
Лепкави са, да. И аз имам едно такова дето само си стои, усещам как при следващото разчистване вече няма да е там да ми се пречка. Точно като лак за коса, само че дори не така удобен за пръскане както флакон под налягане. А обем не видях да придава, освен може би ако тупирам и това да държи да не спада... Не стигнах до запушване на дюзата, явно твърде малко съм го ползвала, иначе не съм учудена че се запушва - течността си е лепкава като захарен сироп.

Общи условия

Активация на акаунт