козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 191
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
Веси, извинявам се за офф-а обаче къде в софия да намеря избелващия лосион на Талодерма??В лечител ми казаха че никога не са го получавали #Crazy Само той ми остана от твоите поръчки Whistling Мерси предварително  bouquet

Камамбер, здравей!
Извини ме, че скоро не съм уточнявала, но в Лечител все още не зареждат Избелващата серия. От известно време не продават и кремчето ни за мазна кожа в туба, но по принцип не взимат кремовете ни в туби, а защо ....  newsm78 не ни е ясно. Ама както и да е - те понякога и за Ройбоса не са сигурни дали се продава при тях (в някои дрогерии)  Sunglasses  Peace

Зибелващ лосион в момента можеш да намериш в:
Ади магазин Simple Smile - 3 бр.
бул. Цар Борис III, 359
тел: 857 00 79
2-рият им магазин е в Люлин - 4, на руския пазар, павилион 31-32.

Янушови Къмпани - 3 бр.
ж.к. Красна поляна, пав. 123
тел. е само мобилен и не бих си позволила да го дам  Peace

и Феникс ЧА - 1 бр.
ж.к. Красно село, ул. Княгиня Клементина, 18
тел: 955 55 73

Надявам се, че тези обекти са ти достъпни.  Hug
  bouquet кожа!

# 496
  • Sofia
Здравейте!И аз се заинтересувах от тази козметика,а скоро ми предстои да купувам нов крем,та ще помоля и аз за съвет какво да купя.Кожата ми е по-скоро смесена вече,преди време бях със суха.нямам особени проблеми,тъмни кръговепъпки,черни точки  и т.н.

# 497
  • София
Здрасти, Веси!
Искам да ми предложиш някакъв продукт от избелващата серия. Четох, четох, но не можах да се ориентирам.
С мазна кожа съм, все по-рядко ми излизат пъпчици за щастие, но ми остават петънца след това. Та ми се иска да мажа с нещо само тях, може и цялото лице де  ooooh!

Миналата зима ползвах ексфолииращия тоник на Био Трейд, и като го спрях такива пъпки ме нападнаха, че беше трагично положението.

Предложи ми нещо! Ако кажеш и горе долу колко струва, и къде да го намеря ще е супер  Hug

bouquet

Веси, избягваш ме нещо  newsm78
Шегувам се   bouquet
Моля те отговори ми, че в събота мисля да ходя на пазар!

# 498
  • Пловдив
Веси,благодаря ти много!Купих си избелващия лосион имам гела,а по-късно ще пробвам и другите препоръчани от теб.Пробвала съм  каталожна козметика/Орифлейм и Ейвън/После три години  бях с висок клас медицинска козметика,все още имам възможност да я взимам на доставни цени.Но ефекта който ми дава гела с Р. на прибиране  на торбичките не съм го постигала с никой от  другите.Може и да е субективно,но аз съм доволна!

# 499
Здрасти, Веси!
Искам да ми предложиш някакъв продукт от избелващата серия. Четох, четох, но не можах да се ориентирам.
С мазна кожа съм, все по-рядко ми излизат пъпчици за щастие, но ми остават петънца след това. Та ми се иска да мажа с нещо само тях, може и цялото лице де  ooooh!

Миналата зима ползвах ексфолииращия тоник на Био Трейд, и като го спрях такива пъпки ме нападнаха, че беше трагично положението.

Предложи ми нещо! Ако кажеш и горе долу колко струва, и къде да го намеря ще е супер  Hug

bouquet

Веси, избягваш ме нещо  newsm78
Шегувам се   bouquet
Моля те отговори ми, че в събота мисля да ходя на пазар!

Ехооо, тук съм .... и съвсем не те избягвам!  Hug
Вкл. помня с каква кожа си Simple Smile
Само имам едно въпросче - използваш ли още маската на професора и с каква честота? А маската с хума?
Предпочитам да не е избелващият тоник, а да си останеш на тоник за мазна и смесена кожа Simple Smile Лосиончето е по-добре, защото ще дава и допънителното преимущество на подобряване на бистротата и тектурата, отпушване на порите Simple Smile Но, докато например си употребиш 1 опаковка от лосиона, нанасяй готовата маска само на отделни излезли пъпки.
Предлагам лосиончето да изпозлваш през първата седмица всяка вечер, а от 2рата - 2 пъти седмично и 2-3 дни преди цикъл всяка вечер, като след него задължително маска с хума и Лавандула.  Flutter

После гелче Ройбос, ако имаш и после съответният нощен крем.
 Thinking А нощния крем използваше ли? Май само това от тубичката ....? Абе, въшрос на избор - ако желаеш, ще си кажа мнението Simple Smile Но, ако все още не си - екстра е! Резултатите са   bouquet след като вече си овладяла многото възпаления.

Избелващ лосион:
Ади магазин  - 3 бр.
бул. Цар Борис III, 359
тел: 857 00 79
2-рият им магазин е в Люлин - 4, на руския пазар, павилион 31-32.

Янушови Къмпани - 3 бр.
ж.к. Красна поляна, пав. 123
тел. е само мобилен и не бих си позволила да го дам 

и Феникс ЧА - 1 бр.
ж.к. Красно село, ул. Княгиня Клементина, 18
тел: 955 55 73

bouquet кожа!  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug

# 500
Веси,благодаря ти много!Купих си избелващия лосион имам гела,а по-късно ще пробвам и другите препоръчани от теб.Пробвала съм  каталожна козметика/Орифлейм и Ейвън/После три години  бях с висок клас медицинска козметика,все още имам възможност да я взимам на доставни цени.Но ефекта който ми дава гела с Р. на прибиране  на торбичките не съм го постигала с никой от  другите.Може и да е субективно,но аз съм доволна!

smile3501    Hug

Това е по-важното!

# 501
  • София
Мерси, Веси!
Ползвам маската за мазна кожа и акне, и също си бъркам хума с розова вода.
Гелчето с ройбос го ползвам на цялото лице. Нощен крем не слагам.

Ще си взема избелващото лосионче значи!
  bouquet

# 502
Здравейте!И аз се заинтересувах от тази козметика,а скоро ми предстои да купувам нов крем,та ще помоля и аз за съвет какво да купя.Кожата ми е по-скоро смесена вече,преди време бях със суха.нямам особени проблеми,тъмни кръговепъпки,черни точки  и т.н.

Chocha, здравей  Flutter

Само преди да предложа някаква комбинация, ще те помоля да ми кажеш защо окачествяваш кожата си като смесена сега? Има ли нещо характерно?
Виж по индекса на темите в 1вия постинг на тази тема къде са харакетиристиките на типовете кожи и техните състояния и ми копирай в следващото съобщение всичко, което се отнася за теб!  Peace

Hug
Очаквам да пишеш!

# 503
  • Sofia
Веси,прочетох това,което ми препоръча и ще го редуцирам до следното:На места ми е по-суха кожата,но Т-зоната ми се омазнява,имам свеж тен,без пъпки и комедони,с изключение на преди цикъл по една две редовни Wink,гладка ми е кожата и нямам разширени пори.

# 504
Здравей Веси,ето ме и мен отново.Опитах се да вляза във форума, но не успях явно,тъй като ти не ми отговори и затова опитвам отново. Не съм писала, защото нямах нужда -в смисъл, че си ползвам продуктите ви и всичко е о,кей.Но като влизам във форума и чета за избелващата серия ми се ще да питам само ако има нужда ли се ползва или е хубаво от време на време за профилактика и на безпроблемна кожа.Чета, че има пийлинг ефект и ако ми препоръчаш нещо с удоволствие ще си го взема,всъщност не ме притеснява и цялата серия да си купя, но ще те моля да ми кажеш как да процедирам.А иначе днес си купих трети крем Магия, но имаха само нощният и пак си взех от него.Мисля, че няма проблем да го ползвам отново-какво ще кажеш?Взех си пак тоника и млякото на ройбос.Ако си намеря и дневния магия ще си го купя и него.Между другото след горещо препоръчване на вашата козметика имате вече постоянни клиенти от региона Дупница, Сапарева баня.Даже днес дойде племенницата ми в София с един огромен списък с поръчки и опоска щанда на Лечител в халите.Това е.Ще чакам като имаш време да ми пишеш.Бай, бай.

# 505
zdravei vesi Hug iskam samo da te pitam znae6 li ne6to,skoeto kosata raste po-burzo za6toto mnogo isakam dalga kosa,no ne moga da 4akam ve4e Simple Smile

# 506
vesi pak sam az.Tai kato ve4e kazah,4e ne mi se 4aka kosata mi da porasne,iskam da te popitam kak to4no stava odaljavaneto na kosa i kolko gore-dolu struva tazi procedura,kolko vreme izdarja na glavata i takiva ne6ta.Mnogo 6te ti buda blagodarna,ako razbera Hug

# 507
  • София
vesi pak sam az.Tai kato ve4e kazah,4e ne mi se 4aka kosata mi da porasne,iskam da te popitam kak to4no stava odaljavaneto na kosa i kolko gore-dolu struva tazi procedura,kolko vreme izdarja na glavata i takiva ne6ta.Mnogo 6te ti buda blagodarna,ako razbera Hug

И как по точно свързваш удължаването на косата във фризьорски салон с козметиката на Талодерма?  newsm78

# 508
  • София
Днес аз не можах да отида до някоя от изброените аптеки, обаче мъжа ми имаше път към Княжево и го пратих до магазин Ади. Намерил го той, и ми се обажда да му кажа какво точно да ми купи, накрая ми даде продавачката. Ама се справихме с пазаруването де.

Довечера ще пробвам избелващия лосион. Бях си поръчала още хума и кремчето за ръце Е1 /трета опаковка вече/. Ще се отдам на мазане  Crazy

Веси, след колко време най-рано мога да забележа резултати от ползването на избелващия лосион?

bouquet

# 509
Довечера ще пробвам избелващия лосион.

Би ли споделила после резултатите и как се чувства кожата ти,след известно време,да речем?  bouquet Попадала съм на избелващи с много агресивни съставки,затова вече внимавам много какво мажа.И разпитвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт