Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви продукти и лечения бихте препоръчали за моята чувствителна, смесена кожа? Понякога е суха и имам проблеми с акне по брадата и челото.
Кой околоочен крем бихте препоръчали за 37-годишна жена с тъмни кръгове и подпухнали очи?
Как мога ефективно да се справя с акнето и лъщящото чело?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви продукти и лечения бихте препоръчали за моята чувствителна, смесена кожа? Понякога е суха и имам проблеми с акне по брадата и челото.
За чувствителна и смесена кожа, препоръчвам следната комбинация от продукти за 2 седмици: почистващ препарат за мазен и комбиниран тип кожа, тоник за мазен и комбиниран тип кожа, хума с масло от гроздови семки и етерично масло от лавандула, маска за мазна кожа и акне, нощен крем за мазна и комбинирана кожа, овлажнител за мазна и комбинирана кожа, околоочен гел с Ройбос. Използвайте тези продукти според указанията сутрин и вечер, следвайки предложената програма за лечение.
-
Кой околоочен крем бихте препоръчали за 37-годишна жена с тъмни кръгове и подпухнали очи?
-
Как мога ефективно да се справя с акнето и лъщящото чело?
За ефективно справяне с акнето и лъщящото чело, препоръчвам комбинация от продукти за период от 2 седмици. Това включва тоалетно мляко за мазна и комбинирана кожа, тоник за мазна и комбинирана кожа, хума с масло от гроздови семки и етерично масло от лавандула, маска за мазна кожа и при акне, нощен крем за мазна и комбинирана кожа, дневен крем за мазна и комбинирана кожа , околоочен гел с Ройбос. Използвайте тези продукти според инструкциите, като следвате предложената програма за лечение както сутрин, така и вечер.
-
Кои са най-добрите места в София за закупуване на определени продукти?
-
Какви продукти за грижа за кожата са налични?
Аз си взех околоочния гел с Р-с. Много съм доволна, намали малко торбичките под очите. Аз съм на 40 години имам суха кожа. Явни мимически бръчки на чело и около устата. Кожата ми е доста суха. Пъпки нямам. Порите са по-видими около носа и на челото. Имам малко лунички ,а освен това съм и пушач. Ако можеж да ми препоръчаш крем и лосион. Нищо не обясняват в магазина който посетих. Девойката каза да си намеря каквото ми трябва на щанда. Друг път няма да ходя при тях! Мразя ,че дори не прикриват неудоволствието си да работят някой хора. Ако имаш възможност ми отговори или ми препоръчай дру тър.обект 
здравей! Спокойно, ще ти препоръчам
- там на Л. Каравелов са уникални просто! Не знам какво да кажа 
Гелчето също е на място 
- докарала си се с един куп продукти
Само той ми остана от твоите поръчки
Мерси предварително
- вечно прецакват кабели, мрежата пропада съответно, а днес направо изключили суитча
Не знам ... Не виждат ли поне, че някакви диодчета примигват и сигурно служи за нещо ...