козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 226
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Аз също имам въпрос към Веси.Къде в П-в може да се купи избелващ лосион? На Л. Каравелов казаха ,че никога не са имали и нямало по складовете.Отказаха да ми заявят дори ,въпреки че исках да го капарирам.  Thinking Аз си взех околоочния гел с Р-с. Много съм доволна, намали малко торбичките  под очите. Аз съм на 40 години имам суха кожа. Явни мимически бръчки на чело и около устата. Кожата ми е доста суха. Пъпки нямам. Порите са  по-видими около носа и на челото. Имам малко лунички ,а освен това съм и пушач. Ако можеж да ми препоръчаш  крем и лосион. Нищо не обясняват в магазина  който посетих. Девойката каза да си намеря каквото ми трябва на щанда. Друг път няма да ходя при тях! Мразя  ,че дори не прикриват  неудоволствието си да работят  някой хора. Ако имаш възможност ми отговори или ми препоръчай дру тър.обект Praynig

Hug здравей! Спокойно, ще ти препоръчам Simple Smile - там на Л. Каравелов са уникални просто! Не знам какво да кажа  Sunglasses

Лосиончето правилно си го подбрала Simple Smile
В Марица ЧА са взели по 2 броя от всички продукти, тъй че ще има и 1 за теб, ако вече не си го купила Wink Гелчето също е на място Simple Smile

Аз мисля, че продуктите за теб в моемнта са:

1. Тоалетно мляко - суха кожа
Глицерин, екстракти от Краставица и Овес, урея, вит. А и Е

2. Тоник - суха кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Салвия, Рзоамрин, Слез, Сладък корен и Липа, вит. А и Е, без алкохол

3. Избелващ лосион
4. гелче с Ройбос - за цялото лице!, вкл. очички Simple Smile

5. Нощен крем - Магия от Антарктическия океан
с АНТАКТИЦИН, натурални масла от пшеничен зародиш, гроздови семена, бадемово и соево, вит. А и Е

6. Дневен крем - суха кожа
с екстракти от Лайка, Овес, Краставица и Слез, урея, вит.  А и Е, натурални масла от Жожоба и Гроздови семки, спф 12

Simple Smile

Лосиончето, ако нямаш петна - максимум 2 пъти седмично, вечер, а след него не е зле да удариш една хума Wink Може първите 3-4 вечери да е всяка вечер, за постигане на първото освежаване на кожата.

Мисля, че в аптека Марица ги има тези неща. Ройбос е ясно, че само от Лечител. Може би и Магията ще намериш там в момента! Иначе дневният го има в Марица.
Още една нова аптека, май близо до Марица е Дара ЧА - на ул. Йоаким Груев, 38. Там също има добро зареждане на козметика Simple Smile Също тъй в аптеки Фармахит - Кауфланд Simple Smile

Ще чакам да ми пишеш какво мислиш за комбинацията!?   bouquet
 Hug

# 481
Веси, писах ти преди няколко дена, моля те отговори ми, защото искам да си поръчам нещата по човек, който ще пътува...

# 482
  • по пътя на светлината
Привет, Веси!Престраших се след дълго отлагане да те ангажирам и с моята кожа. EmbarassedОт нормална към смесен тип(разширени пори по носа и скулите,малки пигметни петънца ,мимически бръчици на челото и около очите),употребявам цигари,но в умерени количества.Ползвам на Талодерма-мляко и тоник за смесен и мазен тип кожа,гелче Ройбос,нощен за около очи,дневен за чуствителна кожа и крем на друга фирма с фактор 30.Всъщност въпросите са ми;- след като кожата ми е склонна към образуване на комедони  може ли да използвам дневния и нощния от серия Магия,вечер лосиона за ибелване и възможо ли е върху дневен крем от Талодерма да се мажа с крем фактор 30 ?На 36 години съм и кожата ми  вече реагира на слънце,студ и вятър,има жълт и сивкав отенък все по често.  Cry

# 483
Привет, Веси!Престраших се след дълго отлагане да те ангажирам и с моята кожа. EmbarassedОт нормална към смесен тип(разширени пори по носа и скулите,малки пигметни петънца ,мимически бръчици на челото и около очите),употребявам цигари,но в умерени количества.Ползвам на Талодерма-мляко и тоник за смесен и мазен тип кожа,гелче Ройбос,нощен за около очи,дневен за чуствителна кожа и крем на друга фирма с фактор 30.Всъщност въпросите са ми;- след като кожата ми е склонна към образуване на комедони  може ли да използвам дневния и нощния от серия Магия,вечер лосиона за ибелване и възможо ли е върху дневен крем от Талодерма да се мажа с крем фактор 30 ?На 36 години съм и кожата ми  вече реагира на слънце,студ и вятър,има жълт и сивкав отенък все по често.  Cry

Привет!  Hug

Peace - докарала си се с един куп продукти
Предлагам, първо да ми препишеш състава на този крем с фактор 30, че да видим има ли нещо подчертано комедогенно в него! Ок ли е?
От друга страна - абсолютно ненужно е да слагаш върху дневния крем друг с спф. Дневните ни кремове са с спф 12 и за този сезон поне са достатъчни. Ако имаш проблеми с пигментирането, естествено е през лятото да заложиш на по-висок фактор. Но все пак - дай състава, че да видим за какво става дума Simple Smile
Магия, можеш, той не е комедогенен, но има 4 масла и подозирам ще включим така или иначе хума с Лавандула.

Кажи ми, моля те, на какво отдаваш петната?

Чакам да ми пишеш!  Hug

# 484
  • Countryside
Веси, извинявам се за офф-а обаче къде в софия да намеря избелващия лосион на Талодерма??В лечител ми казаха че никога не са го получавали #Crazy Само той ми остана от твоите поръчки Whistling Мерси предварително  bouquet

# 485
  • по пътя на светлината
Привет, Веси! Продуктите на Талодерма са по твоя препоръка още от лятото плюс маската с хума ,гроздово масло и лавандула.Крема със защитен фактор който си позволих да ползвам се казва dermophil-Soin anti-irritant,Hypervitamine anti-age,съдържанието е;цинк, парабен,цетилов алкохол,ретинолглицерин, пропулен гликол(ако правилно го пиша),магнезиум сулфат.Спрях да го ползвам сега и петънцата(големи колкото лунички)се появиха.Кожата ми много бързо почернява дори и при студен вятър,да не говорим при слънце,е бях спряла изобщо да се мажа с всички кремчета.Кремчетата на Талодерма са божествени,за което много ти благодаря!  bouquetКато ми приключат бих желала да мина на Магия или Ревитализиращи,какво е твоето мнение?

# 486
Здравей, Веси, чета всичко тук и се реших и аз да те попитам- на 34 год. съм със смесен тип кожа, пъпки, разширени пори и черни точки, а вече имам и мимически бръчки- посъветвай ме какво да използвам...

Здравей!  Hug
Тук се смесват доста фактори Simple Smile, но мисля, че ще се справим. Ще ти предложа комбимнация с последващи изменения по нея, защото първо трябва да овладеем възпаленията и омазняването, а после да се заемем по-активно с мимическите бръчици. Като цяло, винаги е важно да се уравновеси мастната секреция, за да може да се третират други проблеми!

Предлагам ти следното:
1. Тоал. мляко - мазен и смесен тип кожа
2. Тоник - мазен и смесен тип кожа
3. Околоочен гел с Ройбос
4. Лосион - избелващ
5. Хума + масло Гроздови семена + етерично масло Лавандула
6. Нощен крем - мазен и смесен тип кожа
7. Ако държиш на УВ-филтър в този сезон - Дневен крем за мазен и смесен тип кожа или за чувствителна кожа - избери си Wink,
а ако не - за през деня Нощен крем около очи на цяло лице.

Мисля, че първата седмица трябва да слагаш от лосиона за по 10 мин. и после маска с хума и Лавандула всяка Божия вечер!
От втората седмица - лосион, 1 най-много 2 пъти, а маската хума 2 до 3, но след лосиона - винаги!

Вечер:
тоал. мляко - лосион, избелващ (когато правиш) + плакнене - маска с хума (когато правиш) - тоник (вкл. очи) - гелче с Ройбос (цяло лице, вкл. очи) - Нощен крем за мазна и смесена кожа

Сутрин:
тоал. мляко (поне първата седмица) или просто хладка вода Simple Smile - тоник - гелче Ройбос - съответният дневен крем или крема около очи

След като привършиш дневният продукт, можеш да си избереш или Дневен крем МАГИЯ или да продължиш по същата схема. Зависи с какво поведение са мимическите ти бръчици. Ако наистина нямаш особена нужда от филтри - най-добре Нощен МАГИЯ за дневен, за да няма отежняващи филтри и евентуално едно напудряне с цел матиране, ако се налага. Но при наличието на маска с хума и Лавандула такова силно лъщене няма да има. Но преди крем Магия, който освен основната си съставка Антактицин има и 4 масла, трябва да се овладеят възпаленията и омазняването.
По принцип тук има няколко преимущества:
1. Лосионът ще подпомогне възстановяванвето и при бръчиците, защото подобрява нивото на влажност и текстурата като цяло!
2. Дневният за чувствителна кожа има конкрет от Роза, който ревитализира!
3. Кремът около очи няма излишни мазнини, но има Колаген, което подпомага възвърщането на еластичността, тъй като освен, че дълбоко овлажнява, колагенът засилва и обменните процеси. Добра основа е за грим след попиване, ако това те притеснява (кремчето имам предвид  Peace )

Какво ще кажеш?  Simple Smile
  bouquet кожа и чакам да ми пишеш!

Да пускам ли справка откъде да си купиш тези неща?

# 487
Благодаря ти много, ще си ги поръчам още днес и след като ми ги донесат и започна ще ти пиша отзиви. Малко не съм сигурна маската с хума как да направя Rolling Eyes, но ще се разровя, какви упътвания си дала на другите момичета. Благодаря ти още веднъж! Hug

# 488
  • по пътя на светлината
Благодаря ,ти Веси за отговора!Явно съм пропуснала да пиша,че при мен лъщене на кожата няма,та дори да имам комедони,изглежда сякаш не и достига кислород и вода.Предполагам ,че в Лечител на Халите в София ги има продуктите,ако имаш повече информация и имаш време пиши.

# 489
Днес си купих от м-н Лечител срещу Кукления театър гел с Ройбос, исках да взема и нощен Магия, но ми отговориха, че е изчрпан. Скоро ще има ли зареждане, Веси?

# 490
Момичета, извинете ме, че така бавно отговарям тези дни ....  Peace Като изключим, че половината ден днес не можех да заредя форума, проблемът е тук ... Че имам много работа, имам, но имаме и едни майсторииииии, дето думи нямам  ooooh! - вечно прецакват кабели, мрежата пропада съответно, а днес направо изключили суитча  smile3555  Не знам ... Не виждат ли поне, че някакви диодчета примигват и сигурно служи за нещо ...  smile3515

Че така - приемете искрените ми извинения до края на седмицата, но ще пиша по-спорадично.
  bouquet Благодаря за разбирането!

# 491
Днес си купих от м-н Лечител срещу Кукления театър гел с Ройбос, исках да взема и нощен Магия, но ми отговориха, че е изчрпан. Скоро ще има ли зареждане, Веси?

Eta, мила, ние не зареждаме магазините на Лечител като аптеките - те поръчват голямо количество и после си доставят периодично по магазините при изчерпване  Peace
вярвам, че ще е скоро, но в момента смятам, че ще намериш крема в Санита на ген. Колев, срещу окръжна, в ап-ка Райчанови (тя е в пресечката вдясно, след АБВ книжарницата под голямата Валентина), дрогери я Мари - 2 магазина на колх. пазар, магазин Силкар - на ген. Цимерман, малко над Червения площад Simple Smile

Хубава вечер!   bouquet

# 492
Аха, благодаря за отговора, Веси!

А от Лечител ми обясниха, че в момента не се произвеждал, та за това ми беше по-скоро питането. Ще проверя където ми каза.  Peace

# 493
Здравейте, мацки:)Нова съм тук, но от доста време чета темата с надеждата да намеря нещо подходящо за себе си и с присъщото ми недоверие към неползваната досега от мен козметика на Талодерма:)Днес обаче си купих тоалетно мляко за мазна и смесена кожа и останах приятно изненадана:)))Така че искам да те помоля, Веси, да ми препоръчаш ваши продукти ( усещам, че ще си ги ползвам с кеф:)))Кожата ми е мазна, акнеична, с разширени пори по бузите, черни точки по носа и белези от стари пъпки ( някои избледнели, някои не толкова).Не съм бременна, не кърмя, пуша.Дерматолозите ми изписват винаги някакви мазила, от които ми се излющва кожата до основи и дни наред не мога да изляза сред хора. Ефект-временен. На 24 години съм и дано с твоя помощ реша тоя лицев проблем, че хич не се чувствам добре в кожата си:(Слагам маска от хума от време на време или на Гарние с краставица.За козметички не ми се коментира никак. Ще ти бъда благодарна, ако ми препоръчаш ваши продукти:)))И те моля за още нещо-ако има "дермален разтвор" или етерични масла,моля, обясни на неграмотника бавно и отчетливо как се прави кашата и как се ползва:)))Благодаря ти за отделеното време:)Лека вечер:)

# 494
Здравей Веси, и аз се заинтересувах от козметиката на Талодерма и бих искала да питам какви грижи да полагам за своята кожа.
Имам хубава кожа, на 34 год. съм и кожата никога не ми е създавала проблеми.
Не съм имала акне, много рядко ми излиза накоя пъпка само на брадичката, но това е един 2 пъти в годината.
Иначе след баня и сутрин кожата ми е по-скоро суха и има нужда от овлажняване, имам малко мимически бръчки основно около очите. Та въпроса ми е как да се грижа за кожата си, до сега съм ползвала само дневни кремове, различни марки, от време на време крем за очи и много рядко нощен крем.
Нося контактни лещи, не съм имала никога проблеми с алергии.
Мисля че кожата ми е смесена. Нямам тъмни кръгове и торбички под очите.
Май проблема ми е само премахване на мимически бръчици, овлажняване и предпазваме от преждевременно остаряване на кожата.Очаквам съветите ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт