козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 70 993
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
Веси Hug

1. ..значи първо снимах рецептите от дерматоложката и ги пращам на мейла ти (те вкл. маска-вечер и почистващ лосион)...за мен разчитането им е : "Мисията невъзможна" Wink
2. от всички продукти които ми препоръча с всичко съм наясно освен с това и 3-те избелващи ли да си взема (тоник, лосион, серум) или да взема задължително тоника и да избера единият от другите два? и каква е схемата на мазането им?  bouquet
3. и последно, прочетох съставка "арбутин" в тоника и серума. нали не е вредна за бебето Rolling Eyes

мерси отново. ще пиша след като ги взема Blush а на теб приятен ден Grinning

Да, видях рецептите - получих ги по-точно Simple Smile
И на мен са ми нечетливи, но тук има колеги, които ще се справят Wink Навярно утре ще ти кажа. Само видях резорцин на око вътре и не ми хареса - 1во, то това е за временна употреба, 2ро не знам как се връзва с бременност (т.е. не съм 100% сигурна, че е безопасен). Но ще питам проф. за това.
То аз утре ще липсвам един ден, между другото, значи ме чакай в петък с тоговор! Simple Smile
Спри мазилото за сега.
Да - и трите избелващи продукти.
Не - арбутин не е опасен за бебето. Извлича се от мечото грозде и това, което прави е да подтиска синтеза на меланин.
Спеьиално за избелващите - вечер: лосион - тоник - серум
сутрин: тоник - серум - крем с спф

До скоро!   bouquet

# 406
  • Варна
Веси златна си!  Hug
Благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 407
  • Ах, морето
Здравей, Веси!
Нова съм във форума, но темата за козметиката на Талодерма силно ме заинтригува. Заслугата за това е най-вече твоя   bouquet Защото винаги даваш бързи и изчерпателни отговори, съобразени с всеки конкретен случай. Не можах да изчета всичко по темата, защото от време на време не ми се зарежда форумът и е много изнервящо, но от това което прочетох успях да се ориентирам какви продукти ще са необходими за моя тип кожа и побързах да си ги набавя. Това, което нямаше, поръчах и от следващата седмица започвам да се мажа.
Въпросът ми е дали вашата фирма предлага продукти за коса ( от сайта ви нищо не разбрах). В аптеката ми казаха, че не предлагате, но реших за по-сигурно да те питам. Ако все пак не предлагате, би ли могла да ме посъветваш за някакви маски (примерно) или масла за подхранване и блясък на косата (евентуално и с/у косопад). Извинявам се, ако темата е вече обсъждана, но както казах, съм нова тук  Embarassed
Предварително ти благодаря.

# 408
Веси Hug

1. ..значи първо снимах рецептите от дерматоложката и ги пращам на мейла ти (те вкл. маска-вечер и почистващ лосион)...за мен разчитането им е : "Мисията невъзможна" Wink
2. от всички продукти които ми препоръча с всичко съм наясно освен с това и 3-те избелващи ли да си взема (тоник, лосион, серум) или да взема задължително тоника и да избера единият от другите два? и каква е схемата на мазането им?  bouquet
3. и последно, прочетох съставка "арбутин" в тоника и серума. нали не е вредна за бебето Rolling Eyes

мерси отново. ще пиша след като ги взема Blush а на теб приятен ден Grinning

Да, видях рецептите - получих ги по-точно Simple Smile
И на мен са ми нечетливи, но тук има колеги, които ще се справят Wink Навярно утре ще ти кажа. Само видях резорцин на око вътре и не ми хареса - 1во, то това е за временна употреба, 2ро не знам как се връзва с бременност (т.е. не съм 100% сигурна, че е безопасен). Но ще питам проф. за това.
То аз утре ще липсвам един ден, между другото, значи ме чакай в петък с тоговор! Simple Smile
Спри мазилото за сега.
Да - и трите избелващи продукти.
Не - арбутин не е опасен за бебето. Извлича се от мечото грозде и това, което прави е да подтиска синтеза на меланин.
Спеьиално за избелващите - вечер: лосион - тоник - серум
сутрин: тоник - серум - крем с спф

До скоро!   bouquet

Веси страхотна си!  Hug
спирам мазилата (от дерматоложката) и 4акам отговора ти с нетърпение в петък - притесних се за този резорцин - 3 месеца я мажа тая маска Tired дано се окаже безвреден за бебето..а и все пак е в супер малки количества в рецептата....

До скоро Heart Eyes

# 409
  • Countryside
Здравей,Веси Hug
Отдавна чета тук и все не се наканвам да ти пиша Blush
В момента използвам крема за около очи Ройбос и крема за ръце Епитализиращ и избелващия лосион, и хума (един вид самоназначих си някои продукти по избор Blush)
Много съм доволна от вашите продукти, и искам да ми препоръчаш пълна серия, подходяща за моята кожа Heart Eyes
Значи на 25г съм, кожата ми е комбинирана, лъщи челото, около носа и брадичката, бузите са по-скоро сухи(особено през зимата). Излизат ми пъпчици главно по челото и много рядко по-брадичката (имам и по някое леко петънце от предишни пъпчици) и имам леко разширени пори на бузите до носа. Имам леки бръчици около очите и една на челото  ooooh! Имам и друг проблем кожата ми е много чувствителна към козметичнипродукти и нерядко се обривам от прехвалени марки  #2gunfire (Рок, Еусерин и Виши   #Crazy )
Друго имам малко пигменти петна по раменете и гърба от неразумно печене на слънце на младини Sick и ако можеш да препоръчаш нещо и за там, че ми седи грозно, а иначе имам хубава кожа на тялото  Thinking
И за целулит ако препоръчаш- ще си златна  Hug Имам и леееки стрии по краката, около дупето ooooh! За справка не съм бременна и не кърмя, така че може и тежката артилерия Blush  Mr. Green
Благодаря предварително и се надявам скоро да ми отговориш.   bouquet
Аааа и къде в София има пълен набор от вашите продукти, аз живея до халите и редовно проверявам Лечителя там, но някои неща ги няма (визирам избелващия лосион)
Мерси още веднъж  bouquet

# 410
Веси, здравей.Ако можеш напиши ми къде в Сливен зареждате с продуктите.Досега съм проверила 2 аптеки, които са ми по път, но нямат нищо.

# 411
Веси, здравей.Ако можеш напиши ми къде в Сливен зареждате с продуктите.Досега съм проверила 2 аптеки, които са ми по път, но нямат нищо.

привет, dan4ela  Flutter
СЛИВЕН
Има 2 доста добре подплътени с козметика аптечки и няколко други:
!! Екомедика 1 ЧА
ул. Българка - суперм. 15

!! Флора ЧА
ул. Бургаско шосе, 37

магазин Камелия
ул. Цар Симеон, 2
предимно Rubedem - масажни има там

Дружба ЧА
кв. Дружба, 14-В

Вита ЧА
ул. Цар Симеон, 30

а-ка Частна болница
ул. Хаджи Димитър, 19

Санита ЧА и Юра ЧА (Х. Димитър, 16) - предимно билки и галеника

bouquet - приятно пазаруване!  Hug
П.С. поръчвай си спокойно в някоя от тях това, което искаш, а не е налично към момента. Мисля, че следващият курс натам е точно следващата седмица. Но, ако не намериш всичко и поръчаш някой от продуктите - кажи ми къде и кои продукти, ще се погрижа да напомнят на аптеката при заявката.

# 412
Здравей, Веси, много съм впечатлена от вниманието ти към всеки и компетентните препоръки, които даваш. Мислех, че ще се справя сама, след като видях съветите ти, но вече усещам, че имам нужда от помощ. Моята кожа е много мазна, въпреки, че вече съм на 30 години. Използвам сутрин матираш крем на Виши, но след няколко часа кожата ми отново е мазна. Имам разширени пори и черни точки на Т зоната, а в последните месеци ми се появиха и финни разширени капилярчета по бузите. Всъщност точно те много ме притесняват. И всичко това придружено с тъмни сенки под очите. Как ще ми препоръчаш да й помогнем на  тази моя кожа?

# 413
Мили дами, извинете ме за пасуването в петък  Peace , но тук имах драстична, полу-перманентна, липса на интернет! Както се казва "тука има, тука нема" или "жик - так", ако предпочитате, та така ..... Wink

Днес се захващам с малко задна дата  Peace

Желая на всички ви ползотворна седмица и   bouquet кожа!

# 414
а, ето пък сега научавам, че и токът ще спре за известно време след малко -  ooooh! какво да кажа освен "чакайте меееееееееееееееееееееее "

Sunglasses
  bouquet

# 415
Веси, съжалявам че чак сега се включвам в темата-признавам си, много съм сериозна Mr. Green Embarassed
дала си ми отговор на 2-ра стр. и ме интересувяа продуктите от къде мога да ги купя сега , до 4-5 дни Simple Smile
Благодаря ти  bouquet

# 416
  • Countryside
Здравей,Веси Hug
Отдавна чета тук и все не се наканвам да ти пиша Blush
В момента използвам крема за около очи Ройбос и крема за ръце Епитализиращ и избелващия лосион, и хума (един вид самоназначих си някои продукти по избор Blush)
Много съм доволна от вашите продукти, и искам да ми препоръчаш пълна серия, подходяща за моята кожа Heart Eyes
Значи на 25г съм, кожата ми е комбинирана, лъщи челото, около носа и брадичката, бузите са по-скоро сухи(особено през зимата). Излизат ми пъпчици главно по челото и много рядко по-брадичката (имам и по някое леко петънце от предишни пъпчици) и имам леко разширени пори на бузите до носа. Имам леки бръчици около очите и една на челото  ooooh! Имам и друг проблем кожата ми е много чувствителна към козметичнипродукти и нерядко се обривам от прехвалени марки  #2gunfire (Рок, Еусерин и Виши   #Crazy )
Друго имам малко пигменти петна по раменете и гърба от неразумно печене на слънце на младини Sick и ако можеш да препоръчаш нещо и за там, че ми седи грозно, а иначе имам хубава кожа на тялото  Thinking
И за целулит ако препоръчаш- ще си златна  Hug Имам и леееки стрии по краката, около дупето ooooh! За справка не съм бременна и не кърмя, така че може и тежката артилерия Blush  Mr. Green
Благодаря предварително и се надявам скоро да ми отговориш.   bouquet
Аааа и къде в София има пълен набор от вашите продукти, аз живея до халите и редовно проверявам Лечителя там, но някои неща ги няма (визирам избелващия лосион)
Мерси още веднъж  bouquet
Весииииии къде сииии Confused
Когато имаш време моля те отговори ми на въпросите- знам че са много, но пък ти винаги даваш добри препоръки и обосновани отговори за всеки  bouquet

# 417
Веси, съжалявам че чак сега се включвам в темата-признавам си, много съм сериозна Mr. Green Embarassed
дала си ми отговор на 2-ра стр. и ме интересувяа продуктите от къде мога да ги купя сега , до 4-5 дни Simple Smile
Благодаря ти  bouquet

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Grinning

Ами, по принцип най-добре първо отиди в Лечител. Оттам ще си вземеш гелчето с Ройбос, тоника, тоал. мляко и нощния крем, хумата също. Доколкото знам предлагали и етерични масла (вкл. Лавандулово) и масло гроздови семена. И маската навярно. Само кремчето за мазна и смесена кожа в туба го няма при тях.
Него в Ади магазин на бул. Цар Борис, 359 или магазинчето им в Люлин-4 - павилион 31-32 на Руския пазар.
Също и във Феникс ЧА - Красно село, ул. Княгиня Клементина, 18.

Hug   bouquet кожа!

# 418
wesi моля те отговори и на моя постинг плззз.
също още въпрос- как да си защитя лицето от студа? дневният крем за смесена кожа на талодерма достатъчен ли е?

да напомня- кожата си определям като нормална към смесена, имам комедони по бузите, може би е  дехидратирана, това , което правя е да я мия с вода, понякога с маската с хума, и да мажа гел ройбос по цялото лице. пъпчасвам от подхранващите кремове и засега единственото коеот правя е това, а през деня слагам пак гел ройбос и после дневен крем за мазна/смесена кожа на талодерма. на 25 г съм . искам да подхраня с нещо, но не знам с какво? как да разбера кожата ми дали има нужда от доп подхранване? не ми опъва, няма лишеи тази година..имам назалноустни гънки:(/много гримаснича с лице/  както и тъмни кръгове под очите.
плз дай съвет:)) хем да подхраня хем да не омазня, хем да защитя от студа, хем да не бръчкясам..изобшщо сложна работа:))

# 419
Веси-за теб  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт