козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 172
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
 При мен усещането е все едно че си се намазала със сок от лимон.Не щипе ,но леко стяга. много слаб приятен аромат. като гледам състава основното са плодови киселини ,няма силно действие.Аз имам лунички/средно количество/ за 5 дни  сутрин и вечер забелязвам избледняване.Смятам да мина само вечерс мазане. През деня слънцезащитен50+ фактор.

# 511
Веси, моля те, почисти си кутията за лични съобщения! Лимитът е изчерпан и не мога да ти пусна лична бележка.

Мерси предварително  Hug

# 512
Веси, здравей!
Надявам се да ми помогнеш в избора на козметика за моя тип кожа. На 26 г. съм, кожата на лицето ми е смесена, Т-зоната мазна и с разширени пори, бузите сухи, със склонност към образуване на лишеи. Другият ми въпрос е за околоочен гел или крем - време ли е да ползвам?

# 513
  • София
Довечера ще пробвам избелващия лосион.

Би ли споделила после резултатите и как се чувства кожата ти,след известно време,да речем?  bouquet Попадала съм на избелващи с много агресивни съставки,затова вече внимавам много какво мажа.И разпитвам  Simple Smile

Споделям първото впечатление от снощното мазане с лосиона.
Приятно мирише, не щипе въобще, както например тоника на Биотрейд. Днес лицето на пипане е много гладко.

Да ви кажа нещо интересно като казах Биотрейд. С техния ексфолииращ тоник докато си мажех лицето ми разяждаше лака на ноктите  Shocked
Снощи първата ми работа след като се намазах беше да допра тампончето до ноктите. Няма такова чудо.

И се чудя с какъв акъл съм се мазала с оня "лакочистител" по лицето. То сигурно затова като го спрях и ми излязоха огромни пъпки в голямо количество. Ама Веси може да обясни феномена с разяждането на лака.

# 514
  • Толбухин
Веси от доста време имам дневния крем за мазен и смесен тип кожа изписа ми го д-р Дърленски от Добрич.
Но крема има неприятен аромат,на етикета пише че е в срок ,но ме съмнява че са ми набутали стар крем в аптеката.( на етик.пише 41105-1107).Интересува ме как мирише крема и дали мога да си ползвам моя без притеснения???
Много ти благодаря.

# 515
  • Толбухин
побут

# 516
Емчо, моят дневен крем мирише много приятно, но все пак това е строго индивидуално. МОже би просто на теб не ти допада тази парфюмна композиция. Но Веси дано да се включи с повече инфо за номера, който си дала  Peace
Слагах си от избелващия тоник почти всяка вечер в продължение на седмица. 2 пъти след него слагах от маската с хума, както препоръча Веси. Не ми щипе, не ми се бели кожата! Сутрин е много гладка и мека, има леко избистряне на тена, и изравняване. Аз съм доволна  Hug

# 517
  • София
Емчо, моят дневен крем мирише много приятно, но все пак това е строго индивидуално. МОже би просто на теб не ти допада тази парфюмна композиция. Но Веси дано да се включи с повече инфо за номера, който си дала  Peace
Слагах си от избелващия тоник почти всяка вечер в продължение на седмица. 2 пъти след него слагах от маската с хума, както препоръча Веси. Не ми щипе, не ми се бели кожата! Сутрин е много гладка и мека, има леко избистряне на тена, и изравняване. Аз съм доволна  Hug
При мен абсолютно същото. Освен това имам чувството, че ми повлия на черните точки newsm78 . Много съм доволна. Слагах си всеки път обаче маската с хума после.  Peace

# 518
  • Толбухин
Не че на мен не ми харесва аромата на крема,ами той мирише все едно съм забравила плажно мляко в дъното на някой шкаф за 3-4 год. Sick
И така мирише още като го купих в края на лятото даже имаше и зелени петънца и така стои на рафта и не смея да го ползвам.Явно наистина е стар и ще го изхвърля и ще си купя нов.

# 519
Зелени петънца  Shocked
Емчо, нещо определено не е наред, в такъв случай. Моят крем е снежно бял, и консистенцията е еднородна, дори прилича на ванилово кремче  Simple Smile Дано Веси се включи, за да ти каже повече за партидата от номера. Докога е в срок на годност? Ако не е изтекъл, явно в магазина не е съхраняван както трябва.

# 520
  • Стара Загора
За крема дневния аз имам този в тубата и другия в кутийката, в тубата явно има някаква съставка дето хич не ухае приятно, но си го измазах сега почвам този в кутийката, много по - добре ухае.

# 521
Вчера започнах антицелултния - Рубедерм 9 , останах доста приятно изненадана. Кожата стана супер мека и гладка след като мазилото попи, а при самато мазане се получи ефект като от Аура слим, кожата се зачерви, което за мен е признак на някакво действие. С тая разлика, че при Аура слим трябваше яко да се търкам, а после да ми се пали дупето  Rage, докато при Рубедерма без много търкане и мачкане, кожата се зачерви веднага.
Дано окаже и ефект върху целулита, въпреки че се съмнавям нещо да изпари тия релефи...

# 522
Не че на мен не ми харесва аромата на крема,ами той мирише все едно съм забравила плажно мляко в дъното на някой шкаф за 3-4 год. Sick
И така мирише още като го купих в края на лятото даже имаше и зелени петънца и така стои на рафта и не смея да го ползвам.Явно наистина е стар и ще го изхвърля и ще си купя нов.

Shocked

Зелени петънца  Shocked
Емчо, нещо определено не е наред, в такъв случай. Моят крем е снежно бял, и консистенцията е еднородна, дори прилича на ванилово кремче  Simple Smile Дано Веси се включи, за да ти каже повече за партидата от номера. Докога е в срок на годност? Ако не е изтекъл, явно в магазина не е съхраняван както трябва.

ДА!

Тъкмо щях да кажа, че видях партидния номер и извадихме музейнта мостра - беше си нормална. Истината е, че за да се докара до там в срок на годност (до 11.07.), значи е мнооооооооооого лошо съхраняван - т.е. на много топло! НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙ!!
А откъде го взе? Мисля, че ако имаш касова бележка, можеш спокойно на им го върнеш! Но не го използвай!

Що се отнася до крема - мирише на една фина П(арф.)К(омпоз.) Simple Smile Трябва да изглежда точно както Десика го описва Wink
Иначе - почситва и балансира типа кожа, регулира омазняването и е съобразен с цел абсолютно некомедогенност на съставките, поради типа кожа  Flutter

bouquet кожа!
Ако има нещо - насреща съм.

# 523
Такаааа, сега, най-напред да се извиня, че не съм ви писала толкова дни! - знаете как е ... многократно съм се извинявала  Blush  Peace

Другото нещо, което бих искала да ви кажа е следното:
СМЕНЯМ МЕСТОРАБОТАТА.
Ще работя в "ТАЛОДЕРМА" ООД до 14.03.2007 вкл., а може би ще взема 1-2 дни отпуска накрая, но не се знае още, пък и не е съществено Simple Smile
Първо, искам да ви кажа колко приятно ми е било всичкото това време и се радвам искрено, че създадох такава тема, защото, струва ми се, поне отчати тя ви беше полезна не само с информация за продуктите на Талодерма, но и за кожата и козметиката въобще - което и целях Simple Smile
Ще се радвам да мога да влизам в темата от време на време и да видя, че тя е продължена Wink
А тя ще продължи! - Предвам я на една моя колежка в Търговксия отдел, която ще ви обгрижва с не по-малко внимание и желание Simple Smile
Някои от вас може би познават постингите й с псевдоним Amadis  Grinning
Казва се Пламена и през дните докато съм тук ще започне да пише по малко заедно с мен. Ще се пробваме да й направим регистрация с името - Талодерма Simple Smile, за да може да сте винаги сигурни кой ви пише Simple Smile Ще видя какво ще ми кажат модераторите по въпроса... По същия начин ще можете да искате информация кой продукт от къде да си купите, ще бъдете подробно информирани за всеки новоизлизащ продукт и неговите качества, можете спокойно да питате и за неща от общ характер при бялата козметика - колжеките от отдел "Козметика" винаги ще дадат информация по въпроса Simple Smile

И така ....
  bouquet кожа на всички!
А до време разделно има още малко Wink

Днес ще погледна всички постинги, на които не съм отговорила.

# 524
Вчера започнах антицелултния - Рубедерм 9 , останах доста приятно изненадана. Кожата стана супер мека и гладка след като мазилото попи, а при самато мазане се получи ефект като от Аура слим, кожата се зачерви, което за мен е признак на някакво действие. С тая разлика, че при Аура слим трябваше яко да се търкам, а после да ми се пали дупето  Rage, докато при Рубедерма без много търкане и мачкане, кожата се зачерви веднага.
Дано окаже и ефект върху целулита, въпреки че се съмнавям нещо да изпари тия релефи...

Привет!  Hug

Загряващият ефект е резултат от вложеното етерично Канелено масло Simple Smile То има силно стимулиращ кръвообращението и отточните процеси ефект, ревулзивен. Резултатите са добри и бързи - гарантирам, но ти сама ще се увериш Wink Добре е 3 седмици да се използва системно, а после 1 да се почива, за да се метаболизира добре етеричното масло. За поддържане на постигнати резултати може да се маже и почива 2:2.
Да не се използва по време на бременност и кърмене!

bouquet кожа!

Общи условия

Активация на акаунт