козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 153
  • 710
  •   1
Отговори
# 540

Здравейте,Веси!Моля съвет! Много бих искала правилно да използвам козметиката ви и да се грижа за кожата си .Имам твърде светла кожа и затова всичко личи ясно:петна , порички в т-зоната...Моля съвет как да я хидратирам,какъв околоочен крем да ползвам и каква дневна грижа.На 28 год. съм,рано ли е за противобръчкови неща?Стана ми ясно, че скъпата козметика е неподходяща за мен,а бих искала по сериозна грижа!Досега съм нямала съществени проблеми,просто с времето трябва и по специална терапия!хайде помогнете!Бъдете здрави!И хубав ден на всички!!!!! Hug

Здравей! Радваме се, че си избрала Талодерма в борбата за хубава кожа. След консултция с Веси, решихме следното:
1. Избелващ тоник на Талодерма - така ще тушираме петънцата
2. Тоалетно мляко за чувствителна кожа на Талодерма- все пак кожата ти е доста светла, което предполага известна чувствителност
3. Дневен крем за нормална кожа на Талодерма - има достатъчно ниво на защита от слънчевите лъчи, но през летните месеци, при по-интензивно слънце е хубаво да увеличим spf
4. Нощен за очи на Талодерма - предлагаме ти го като нощна грижа за цялото лице - тъй като имаш известно омазняване в Т-зоната, за сега ще се въздържим от нощен за нормална.
5. Гелчето с Рой бос - като околоочен и за по-добро ниво на хидратация - може под дневния или нощния крем.
Ако се увеличат комедоните или като превенция - маската с хума и розова вода ще е чудесна. Може да добавиш и лавандулово масло за да засилиш почистващия ефект.
На този етап - от анти ейдж грижа не се нуждаеш.
Така, че- сутрин почистваш с тоал. мляко, измиваш с хладка вода остатъците, тонизираш, гелчето за очи и дневния крем. Вечер - мляко, пак вода, тоник, изчакваш да изсъхне, гел за очите, нощен за очи, но нанесен на цялото лице. Един - два пъти седмично маската. Това е от нас.
Цветуща кожа!  bouquet

# 541
  • Варна
Бих искала да се обърна кън Пламена (amadis)! Предполагам че се повтарям с въпросите на някои момичета, но искам и аз съвет какъв тип крем да си взема. Кожата ми е смесена- по бузите я усещам опъната, а в Т-зоната е мазна с комедони. Не знам има ли значение, но като си измия лицето и ако не съм сложила крем, чувствам кожата си много опъната. Какъв крем за околоочния контур ми препоръчваш. И още нещо да попитам, имате отделно серия за предпазване от слънцето, трябва ли тях да ползвам за летните месеци?
Много благодаря предварително!

# 542
  • софия
Здравей Веси,

да си призная чисто любопитство ме `доведе` до темата за козметиката ТАЛОДЕРМА...обаче...направо си останах силно заинтригувана Laughing
Искам да помоля за съвет и аз....на 32 години съм...след раждането кожата на лицето ми се промени...сега е доста по-суха....дори се бели с фини люспички като не сложа крем, а като си помисля, че преди си беше смесена...с омазняване на Т зоната..сега омазняването е много по-малко...какъв дневен и нощен крем би ми препоръчала...и изобщо нещо комплексно за цялостна грижа за лицето /и шията може би?!/
има ли магазин/аптека в София, кв.Лозенец където се предлагат продуктите на Талодерма?

# 543
Бих искала да се обърна кън Пламена (amadis)! Предполагам че се повтарям с въпросите на някои момичета, но искам и аз съвет какъв тип крем да си взема. Кожата ми е смесена- по бузите я усещам опъната, а в Т-зоната е мазна с комедони. Не знам има ли значение, но като си измия лицето и ако не съм сложила крем, чувствам кожата си много опъната. Какъв крем за околоочния контур ми препоръчваш. И още нещо да попитам, имате отделно серия за предпазване от слънцето, трябва ли тях да ползвам за летните месеци?
Много благодаря предварително!
Hug
Няма проблем с въпросите - ние сме тук за да отговаряме. Не си писала на колко години си, ноо -  аз разбрах Mr. Green Кожата ти е типично смесена - сухи бузки и омазнена Т-зона. След консултация, естествено ти препоръчваме следната терапия за лице:
1. Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа на Талодерма - ще почисти кожата без да нарушава хидро-липидния слой.  Следва измиване с вода.
2. Избелващ лосион на Талодерма - нанеси го за 10-15 мин. на Т-зоната и след това отново с вода. Това ще премахне вроговения слой и ще отвори порите за почистване с маската от хума, розова вода и олеум лавандула. Алтернатива на цялата тази процедура е маската против акне на Талодерма. Терапията с лосиона я правим всяка вечер в продъжение на една седмица. След това поддържаме един път седмично или при нужда.
3. Тоник за мазен и смесен тип на Талодерма. Изчакваш да попие и тогава нанасяш крема.
4. Дневен за мазен и смесен тип. Той е и с УВ филтър. Ако си със светъл тен - през лятото можеш да вземеш крем от серията Протекта със спф 15, но имай предвид, че филтрите допълнително омазняват кожата.
5. Крем за мазен и смесен тип в тубичка - като нощна грижа - успокоява и освежава кожата с конкретите от роза и лавандула.
6. Като грижа за очите, за 25 год. по-подходящ е гела с Рой бос, но ако имаш тъмни кръгове - спокойно можеш да си вземеш нощния крем за очи на Талодерма.
Дано се похвалиш с добър резултат скоро. Очакваме отзиви  bouquet

# 544
Здравей Веси,

да си призная чисто любопитство ме `доведе` до темата за козметиката ТАЛОДЕРМА...обаче...направо си останах силно заинтригувана Laughing
Искам да помоля за съвет и аз....на 32 години съм...след раждането кожата на лицето ми се промени...сега е доста по-суха....дори се бели с фини люспички като не сложа крем, а като си помисля, че преди си беше смесена...с омазняване на Т зоната..сега омазняването е много по-малко...какъв дневен и нощен крем би ми препоръчала...и изобщо нещо комплексно за цялостна грижа за лицето /и шията може би?!/
има ли магазин/аптека в София, кв.Лозенец където се предлагат продуктите на Талодерма?
Здравей!
Не съм Веси, но двете обсъдихме проблемите на кожата ти и ти препоръчваме следните продукти:
1. Почистване на лицето с тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа. Разбрах, че се е поизсушила след раждането, но все още е с мазни участъци. Измиване на остатъците с хладка вода.
2. За премахване на тези люспички и почистване на Т-зоната, ще използваме Алфа-ходрокси киселините на избелващия лосион на Талодерма - на цялото лице. След това маска от хума и розова вода.
3. След маската - нанасяме ревитализиращия тоник на Талодерма - активира обменните процеси и подобрява кръвообръщението в кожата.
4. Като дневна грижа - можеш да започнеш с крема за мазен и смесен тип, като след време го замениш с ревитализиращия.
5. За нощен крем сме категорични - Магия от Антарктическия океан, който можеш да нанасяш и около очите.  Специалната и съставка - Антарктицин - ще повиши защитните функции на кожата, ще я хидратира и изглади.
По отношение на аптеките - в Лозенец зареждаме Веспа, но за съжаление, не ни е редовен клиент. Тел. е 866 60 73.
Ако не можеш от там да си поръчаш продуктите, ще ти пуснем справка с кои магазини и аптеки работим по-редовно. Hug
До скоро и цветуща кожа.

# 545
  • под тепетата
Добре дошла, amadis!    Hug
 Надявам се да ми помогнеш със съвети за моята кожа,тъй като разбирам че Веси е доста заета. На предната  27 страница си бях поставила въпросите към нея.
 На Веси желая успех в новата работа и нови, по-високи хоризонти!  bouquet     

# 546
  • софия
Много благодаря за бързия отговор  Amadis Hug  bouquet
имам такова питане: дали ще участвате на някое от предстоящите изложения за козметика в НДК?

# 547
Здравейте Веси и Пламена! Искам да пожелая на Веси много успехи в новата  работа и разбира се не само в професионален, но и в личен план. PeaceВеси, бях ти писала за съвет в предните страници, но видях, че си затрупана с толкова въпроси и не можеш да огрееш навсякъде ,затова си купих на своя глава избелващия лосион и най-вече съм доволна, че си намерих дневния Магия.Мисля, че не съм сгрешила.Изчела съм внимателно всичко за използването на избелващите продукти и ще следвам съветите ти.Имаш специални поздрави от колежката ми и сина и Слави който изглежда вече доста по-добре а и така се чувства.Ами освен да ти пожелая всичко най -хубаво и попътен вятър на теб Веси, а на Amadis Добре дошла при нас.Е, надявам се все пак, че до 14.03.има време и ще бъдеш още малко с нас и дано не ми се сърдиш Praynig.Всички грешим понякога. EmbarassedТова е от мен засега.За съжаление само вечер  мога да преглеждам форума и да влизам в него, защото съм на работа през деня.Чао Веси и Пламена! :  bouquet

# 548
Веси, здравей!
Надявам се да ми помогнеш в избора на козметика за моя тип кожа. На 26 г. съм, кожата на лицето ми е смесена, Т-зоната мазна и с разширени пори, бузите сухи, със склонност към образуване на лишеи. Другият ми въпрос е за околоочен гел или крем - време ли е да ползвам?

Веси не ми отговори, но се надявам Пламена да ми помогне.

# 549
Здравейте,момичета!
Въпрос към Пламена:кои аптеки в Бургас са добре заредени с ваши продукти,защото имам интерес към някои от тях.Исках да си взема избелващата серия,но в "Лечител",както обикновено,нямаха почти нищо на Талодерма.Напълно безразлично ми заявиха,че не зареждали всички ваши продукти,не знаят кога какво ще имат и -очевидно-никакъв интерес да продават.Това ми се случва за ен-ти път и тази "аптека"смятам да я пропускам за в бъдеще.
Успех на Веси в новата работа!

# 550
Благодаря Ви  smile3525
Много мило посрещане!
Добре дошла, amadis!    Hug
 Надявам се да ми помогнеш със съвети за моята кожа,тъй като разбирам че Веси е доста заета. На предната  27 страница си бях поставила въпросите към нея.
 На Веси желая успех в новата работа и нови, по-високи хоризонти!  bouquet     
Биляна, извинявай. Наистина в петък работата ни дойде в повече, а и аз не можах да прегледам  последните странички.
Desika ти е отговорила на въпросите относно крема и ти е дала аптеки в Пловдив. Ако не можеш да намериш продуктите в тях, в понеделник съм на работа и ще видя кои са заредили последно козметика.
Сега по съществената част - ще започнем с очите. Веднага ти препоръчвам нощния крем за околоочен контур на Талодерма. Той тонизира кожните капиляри и кръвната циркулация в тях и така, ще премахнем или поне намалим тъмните кръгове. Морския колаген, витамините А и Е, ще омекотят кожата и ще стимулират обменните процеси в клетките. Ако наблюдаваш отоци сутрин - можеш да ги тушираш с околоочния ни гел с Рой бос.
Като обща грижа, може да използваш следните продукти:
1. Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа - трябва да отстраним замърсяванията, кожния себум и евентуален грим. Хладка вода за отстраняване на остатъците.
2. Да тонизираме кожата с ревитализиращ тоник, за да я подготвим за следващия продукт.
3. Маската на проф. Пенев - след задължителен тест за чувствителност и алергични реакции към съставките и.  Само на проблемната Т-зона се нанася за 20-30 мин и се отмива с хладка вода. През първата седмица може да се прави всяка вечер, а следващите - като поддържаща терапия - един път седмично.
4. Като нощна грижа можем да направим един курс с Магията от Антарктическия океан. Съставката Антарктицин ще стимулира производството на колаген и еластин и ще забави процесите на стареене на кожата.
5. Дневната грижа ще я оставим на дневния крем за мазен и смесен тип на Талодерма - мисля, че той ще внесе баланс след по-тежките масла в нощния крем.
Това са препоръките ми към теб. Дано съм била полезна.[/color]

# 551
  • под тепетата
Благодаря, amadis!   bouquet
 Още в понеделник ще гледам да се заредя с посочените от теб продукти и започвам Mr. Green

# 552
  • Ах, морето
Здравейте,момичета!
Въпрос към Пламена:кои аптеки в Бургас са добре заредени с ваши продукти,защото имам интерес към някои от тях.Исках да си взема избелващата серия,но в "Лечител",както обикновено,нямаха почти нищо на Талодерма.Напълно безразлично ми заявиха,че не зареждали всички ваши продукти,не знаят кога какво ще имат и -очевидно-никакъв интерес да продават.Това ми се случва за ен-ти път и тази "аптека"смятам да я пропускам за в бъдеще.
Успех на Веси в новата работа!

И аз останах със същото впечатление от там. Иначе аз си купих продуктите от Общинска аптека, която се намира на "Гурко" до Трета Пол-ка. Каквото нямаше, си поръчах. Те зареждат всяка събота, така че след няколко дни си взех каквото ми трябваше и общо взето съм доволна. Определено има положителен ефект, но постоянство се иска, а аз често забравям или съкращавам процедурата. По пр-п може да провериш и в някоя друга Общ.аптека.

# 553
Що така никой не ме забелязва? newsm78За трети и последен път питам в тази тема.
Пламена, здравей!
Надявам се да ми помогнеш в избора на козметика за моя тип кожа. На 26 г. съм, кожата на лицето ми е смесена, Т-зоната мазна и с разширени пори, бузите сухи, със склонност към образуване на лишеи. Другият ми въпрос е за околоочен гел или крем - време ли е да ползвам?

# 554
Благодаря,vesi_127 ,следващият път ще ида до тази аптека,още повече,че ми е близо.А засега си купих избелващ лосион на друга БГ фирма със сходни на Талодерма съставки,та да видим...

Общи условия

Активация на акаунт