козметиката на ТАЛОДЕРМА - 4

• 71 163
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
Що така никой не ме забелязва? newsm78За трети и последен път питам в тази тема.
Пламена, здравей!
Надявам се да ми помогнеш в избора на козметика за моя тип кожа. На 26 г. съм, кожата на лицето ми е смесена, Т-зоната мазна и с разширени пори, бузите сухи, със склонност към образуване на лишеи. Другият ми въпрос е за околоочен гел или крем - време ли е да ползвам?
Криста, забелязах те, но ще ти отговоря в понеделник, когато съм на работа, след като се консултирам с Веси и колежката от козметиката - най-вече заради лишеите.
  bouquet

# 556
Здравей, Пламена!
Преди време бях писа ла на Веси за моята кожа и всичко което тя препоръча беше Heart Eyes. На 23 години съм. Моята кожа е смесена, суха по бузите и мазна с комедони и пъпчици в Т зоната. Освен това е много чувствителна с неравномерен тен и не изглежда свежа. От вашите продукти в момента ползвам тоника за мазен и смесен тип кожа  bouquet, нощния крем за мазен и смесен тип кожа   bouquet, околоочен гел с ройбос  bouquet, хумата  bouquet.
Може ли да ми прпоръчаш дневен крем със слънцезащитен фактор и хидратиращо действие (каква е разликата между крем магия и другите типове дневен крем)? Мислиш ли че е подходящо да си купя от избелващия лосион за да третирам комедоните?
За наближаващото лято съм решила да започна анти-целулитна война  Grinning . Подходящ ли е антицелулитния ви крем за суха кожа? Тъй като по тялото ми кожата ми е много суха (ползвам еудермол 8 ). Мога ли да мажа антицелулитния с еудермола?  Thinking
И един последен въпрос, кога ще бъде готов сайта ви? Мисля че ще е много полезен каталог на продуктите които предлагате, какъвто не мога да намеря в никоя аптека...

Благодаря ти предварително,  дано  не те затруднявам много.   bouquet

# 557
Що така никой не ме забелязва? newsm78За трети и последен път питам в тази тема.
Пламена, здравей!
Надявам се да ми помогнеш в избора на козметика за моя тип кожа. На 26 г. съм, кожата на лицето ми е смесена, Т-зоната мазна и с разширени пори, бузите сухи, със склонност към образуване на лишеи. Другият ми въпрос е за околоочен гел или крем - време ли е да ползвам?

Криста, забелязах те, но ще ти отговоря в понеделник, когато съм на работа, след като се консултирам с Веси и колежката от козметиката - най-вече заради лишеите.
  bouquet

Благодаря, ще чакам с нетърпение Grinning

# 558

Здравейте Веси и Пламена!

На Веси голямо благодаря за всичко което направи за нас в този форум и пожелание за много успехи в новата работа Peace
На Пламена - добре дошла и късмет Hug

Преди 3 седмици споделих тук моят проблем (пигментни петна вследствие излагане на слънце - всъщност се пигментираха белезите от акне). В момента съм вече в 9-ти месец на бременноста.
Веси ми препоръча избелващата серия - тоник, лосион и серум. (до започване на лечение с тях се мазах с мазила по рецепта от дерматоложка, които пратих по мейла, Веси разчете и предложи да не ги ползвам на този етап)

Сега след 3 седмици стриктно мазане с избелващите продукти на талодерма искам да се отчета и да питам още някои неща Embarassed
Определено пигментираните участъци на кожата се избелиха Peace - може би с около 30 %. Това добър резултат ли е за 20 дни? Другото което ме вълнува е след като родя и ако съм кърмачка (дай боже Wink) дали ще мога да продължавам да се мажа с тях (т.е. съставките им няма да навредят на кърмата)
И последно: зачервените участъци по лицето от разчоплени пъпки по същият начин като пигментирани от слънце участъци ли се третират? - мога ли и тях да мажа с избелващият серум?..или при тях пигментацията в червено не се дължи на меланина?

(п.с. искам да ви попитам проблем ли ще е ако ви изпратя отново рецепта за разчитане и анализ за избелващ крем на същата дерматоложка чиито рецепти отхвърлихме. Предписани са на моя приятелка отново по повод пигментни петна, но като резултат от бремеността и. Сега тя е кърмачка и се притесни за мазилата след разговор с мен по повод мойте рецепти)

Ще 4акам отговора с нетърпение Hug

И ужасно много ви благодаря предварително  bouquet

# 559
  • в ябълковата градина
Амадис, здрасти.
Не съм посещавала отдавна и гледам Веси я няма.
Дали ти би могла да ми помогнеш с едно питане: става дума за това, че много пъти повторих Антицелулитния и Веси ми беше казала да правя почивка.

Това е съдържанието на Aura Slim и тъй като нищо не ми говори, ще се радвам да си кажеш мнението: Dimethicone, Cetyl and Myristate Esters, ethyl Nicothinate, Cola Eztract, Ivy Extract, Seaweed Extract, Diiodo Hexamethyl-diamino-isopropanol, Cholic acid sodium salt, Bladderwrack Extract.

Това е съдържанието на Eveline Extreme 3D Slimming and Firming Cream
:
Purified water, Ceterayl Alcohol, Ceteareth-20, Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Cholesterol, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Gingo Biloba, Caffeine, Butylene Glycol, Laminaria Hyperborea, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate SE, Centelia Asiatica, Sodium Salicylate, Silica, Lecithin, Carnitine, Ubiquinone, Hedera Helix, Hydrolised Collagen, Hydrolised Elastin, Carbomer, Triethanolamine, DMDM Hydantoin, Menthol, Isopropyl Alcohol, EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butyparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Fragrance.

Дано съм ги написала правилно. Кой според теб е по-добър като съсътавки и има ли нещо от съставките, което те притеснява. Мерси много и извинявай за дългия пост.

Поздрави!

# 560
Здравей Пламена и добре дошла! Hug
моят въпрос е по-различен-вече около месец ползвам продуктите на талодерма
понеже не съм в БГ помолих да ми изпратят от там дневния крем за мазна и смесена кожа,но когато отворих картонената кутийка вътре на пластмасовата пише за нормална и суха кожа и тъй като партидния номер е еднакъв 31006-1008 се зачудих на коя кутийка да вярвам? newsm78
ако си бях в БГ направо щях да си купя друг,но сега е по-сложнолЩе съм благодарна ако можеш да ми отговориш за да знам дали да ми пратят друг

Пробвах го ,не ми е много мазен,но все пак се страхувам да не ми запуши порите ако не е за моята кожа...
На Веси желая успех в новата работа !  bouquet

Ще чакам отговора ти   

# 561
Рубедерм 9 newsm74

# 562
Жени К - за съжаление тази година ще пропуснем изложенията.
 Sad

# 563
На Веси желая успех в новата работа !  bouquet

bouquet  Hug Благодаря за милите думи!  Heart Eyes
Много благодаря!

Плами ще погледне партидата и ще ти каже!!! Simple Smile
И ще ти обясни защо няма проблем Wink

Всичко най-хубаво!

# 564
# 565
Здравейте Веси и Пламена! Искам да пожелая на Веси много успехи в новата  работа и разбира се не само в професионален, но и в личен план. Peace Веси, бях ти писала за съвет в предните страници, но видях, че си затрупана с толкова въпроси и не можеш да огрееш навсякъде ,затова си купих на своя глава избелващия лосион и най-вече съм доволна, че си намерих дневния Магия.Мисля, че не съм сгрешила.Изчела съм внимателно всичко за използването на избелващите продукти и ще следвам съветите ти.Имаш специални поздрави от колежката ми и сина и Слави който изглежда вече доста по-добре а и така се чувства.Ами освен да ти пожелая всичко най -хубаво и попътен вятър на теб Веси, а на Amadis Добре дошла при нас.Е, надявам се все пак, че до 14.03.има време и ще бъдеш още малко с нас и дано не ми се сърдиш Praynig.Всички грешим понякога. EmbarassedТова е от мен засега.За съжаление само вечер  мога да преглеждам форума и да влизам в него, защото съм на работа през деня.Чао Веси и Пламена! :  bouquet

kat 27, здрасти!  Hug
Въобще не съм ти видяла питанката назад  smihesorry Ама, нали ме знаеш - кажи си пак, ако има нещо... Simple Smile Не, не съм сърдита - в никакъв случай! Между другото, не съм си разчиствала ЛС от сумати и време, тъй че поне съм сигурна, че там не си писала  Grinning Хубаво е, че си си намерила Магията - ще чакаме отзивите ти малко по-нататък! Simple Smile А на самия Избелващ лосион също си има указания за употреба - смятам, че не могат да възникнат пробелми Wink

Благодаря за благопожеланията и на теб! Дай Боже всичко да е наред, все пак човек прави такива стъпки с цел да подобри с нещо ситуажията Simple Smile
Радвам се, че Слави се чувства по-добре! Може от време на време да сменяте етеричното Лавандулово масло с такова от Бял бор, Тетра (Смрадлика) или Чаено дърво или да ги допълва към Лавандуловото, но нека има известна алтернативност, а може да си слага и 3-4 капки Биоцитрин в тоника, например.
Simple Smile
Поздрави и на тях! Плами е на разположение, ако търсите конкретно някой продукт.

bouquet кожа и всичко най-хубаво!
 Hug

# 566
Пламена, здравей!

bouquet

Благодаря, ще чакам с нетърпение Grinning
Сега вече мога да отговоря, след като обсъдихме терапията с Веси. Препоръчваме ти следните продукти:
1. Тоалетно мляко за чувствителна кожа на Талодерма - лайката в него ще успокои явно раздразнената от нещо кожа. /Обърни внимание на почистващия продукт, който използваш в момента./Задължително измиваш остатъците с хладка вода.
2. Тоник за мазен и смесен тип на Талодерма - трябва да регулираме омазняването в Т-зоната, без да изсушим чувствителната кожа на бузите.
3. Дневния крем за Чувствителна кожа на Талодерма - той ще възстанови бариерно-защитните функции на епидермиса, подпомогнат от хидратиращото действие на:
4. Околоочния гел с Рой бос на Лечител. Него нанасяш на цялото лице, преди дневния и нощния крем - поне първата седмица от терапията.
5. Нощен крем за мазен и смесен тип кожа на Талодерма, с който ще се опитаме да предотвратим появата на комедони, а глога ще поддържа влажността  на сухите участъци.
6. Допълнителната грижа, която ти препоръчваме е:
-Избелващия лосион на Талодерма. Нанася се на почистено с тоалетно мляко, измито и подсушено лице. След 10-15 мин. се измива и се нанася маска с хума, розова вода и дермален разтвор на лавандулово масло. Тази терапийка препоръчваме първите 3-4 дена, а след това един път седмично.
-Масло от Авокадо - на Икаров. Правиш маслена маска - намазваш лицето с маслото и отгоре слагаш потопена в гореща вода и добре изцедена хавлиена кърпа. Тази процедура - един път седмично. Лишеите ще се повлияят веднага.
На този етап гелчето за очи с Рой бос е достатъчна грижа, но ако забелязваш сенки под очите и бръчици - можеш да започнеш и нощния крем за околоочен контур на Талодерма
Това са съветите към теб.
И да пишеш за резултати

bouquet  

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 10:39 от amadis

# 567
Здравей, Пламена!
Преди време бях писа ла на Веси за моята кожа и всичко което тя препоръча беше Heart Eyes. На 23 години съм. Моята кожа е смесена, суха по бузите и мазна с комедони и пъпчици в Т зоната. Освен това е много чувствителна с неравномерен тен и не изглежда свежа. От вашите продукти в момента ползвам тоника за мазен и смесен тип кожа  bouquet, нощния крем за мазен и смесен тип кожа   bouquet, околоочен гел с ройбос  bouquet, хумата  bouquet.
Може ли да ми прпоръчаш дневен крем със слънцезащитен фактор и хидратиращо действие (каква е разликата между крем магия и другите типове дневен крем)? Мислиш ли че е подходящо да си купя от избелващия лосион за да третирам комедоните?
За наближаващото лято съм решила да започна анти-целулитна война  Grinning . Подходящ ли е антицелулитния ви крем за суха кожа? Тъй като по тялото ми кожата ми е много суха (ползвам еудермол 8 ). Мога ли да мажа антицелулитния с еудермола?  Thinking
И един последен въпрос, кога ще бъде готов сайта ви? Мисля че ще е много полезен каталог на продуктите които предлагате, какъвто не мога да намеря в никоя аптека...

Благодаря ти предварително,  дано  не те затруднявам много.   bouquet

здравей, Илияна!  Hug   Hug   bouquet

Тук съм все още и ще ти отговоря с удоволствие лично  Grinning
Едно по едно:
- ти никакъв дневен крем ли не използваше??  newsm78 Не, че е фатално, но сега ще сложим някакъв Simple Smile По принцип, искрено вярвам, че за крем Магия от Антарктическия океан® ти е рано! Wink Разликата между него и другите кремо, както дневни, така и нощни, е съшествена. Първо и най-важно - съдържа АНТАРКТИЦИН® ! Wink
Той е продукт на Lipotec S.A. - Испания и представлява иновативен гликопротеин, който се получава при култивирането на един бактериален вид, наречен Pseudoalteromonas Antarctica NF3. Това е бактерия, изолирана от ледник на Адмиралтейския залив в Антарктида!, където съществува при онези екстремални условия Simple Smile
ANTARCTICINE® :
- намалява размера и заглажда бръчките по кожата на лицето, защото стимулира вътреклетъчно синтеза на колаген тип I и IV и еластин;
- стимулира регенерацията и съответно и зарастването на рани;
укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда;
- повишава стабилните нива на хидратация на кожата със средно 45% спрямо първоначалните нива преди употреба;
- защитава кожата от измръзване до минус 19'С.
Останалите съставки са вит. А и Е и 4 натурални масла:
*Масло, слънчогледово: стимулира клетъчната обмяна и хидратация, орегулира функциите на мастните жлези, възстановява кожния тургор;
*Масло, бадемово: омекотява, успокоява и заглажда кожата;
*Масло, пшеничен зародиш: изглажда бръчките, стимулира клетъчното дишане и регенерация;
*Масло, гроздови семена: много богато на вит. Е (защитава кожата от свободните радикали), хидратира в дълбочина, изглажда бръчиците.

Дневният крем е с спф 12, анощният е много подходящ и за областта около очите.
Смятам, че с оглед на богатия състав на масла, можеш да отложиш употребата му с още 5 години поне Wink

Останалите дневни кремове акцентират на билковите екстракти, витамините и 2 натурални масла - гроздови семена и жожоба, които гарантират ограничаването на дехидратацията на кожата през деня. Спф - 12.
Избира се според типа кожа, но като цяло всички дневни кремове от серията Thalloderma ®,  а не Magic from the Antarctic Sea ® Wink са подходящи за употреба при смесен тип кожи, когато кожата изисква крем за чувствителна или реивтализиращ например! Суха не, разбира се Simple Smile Така, че за дневен крем си избери между Мазна и смесена (повлиява и порите и омазняването), Чувствителна или Нормална и суха, аможеи ревитрализиращ, но ми се струва, че няма нужда Simple Smile
Що се отнася до ношните кремове - те са по-хранителни и % на мазнините е по-висок. При тях се придържайте към нощния крем за мазна и смесена кожа - там есктрактите и уреята са достатъчни, за поддържане на добри й вид Simple Smile

- Избелващ лосион - да, няма да сгрешиш, ако си го вземеш Simple Smile 1-2 пъти седмично е достатъчно. След него гледай винаги да си правиш маската с хума и Лавандула - най-добре е! Wink А е хубав и за подкожни косъмчета, ако ти се случва  Sunglasses

- Рубедерм - 9. Ама никакъв проблем при сухите кожи Wink Най-общо, базата на масажните ни кремове е Кокосово масло + Пчелен восък и вече е добавено съответното етерично масло. Мисля, че вече е ясно, че всяка кожа става кадифено мека и гладка Simple Smile
Еудермол - 8 си нанасяй свободно на местата, които няма да тертираш за целулит - не ги нанасяй един върху друг, просто едното от 2те няма да попие  Peace

А сайтът ..... ни е мнооооого тъмна Индия.  Cry
Но, vesel4e беше така мила да предложи да направи нещо като он-лай каталогче с продуктите и състава (със снимки, естествено), а и информация за типовете кожа. Просто ще се организирам тази седмица и ще й направя диск с информацията  Grinning
Господ да я благослови за това! Ако знае в каква услуга ще е на всички тук ....

Това е май!?  newsm78  Grinning
 Mr. Green  Hug
Всичко хубаво и ако имаш въпроси - тук сме и 2те!  Hug
  bouquet кожа!

# 568
Благодаря,vesi_127 ,следващият път ще ида до тази аптека,още повече,че ми е близо.А засега си купих избелващ лосион на друга БГ фирма със сходни на Талодерма съставки,та да видим...
Здравей!
 Hug
Сега ивадих справка за поръчките и видях, че избелваща серия са зареждали Общинска 7 на Гурко 63 и Кирякова на Сан Стефано105. Други аптеки, които са по-заредени с козметиката ни са: Лавър, Младост, Линк 2002, Оптима, Диляна, Каприз. Ако се интересуваш от адреси или телефони - пиши.
Цветуща кожа
  bouquet

# 569

Здравейте Веси и Пламена!

На Веси голямо благодаря за всичко което направи за нас в този форум и пожелание за много успехи в новата работа Peace
На Пламена - добре дошла и късмет Hug

Преди 3 седмици споделих тук моят проблем (пигментни петна вследствие излагане на слънце - всъщност се пигментираха белезите от акне). В момента съм вече в 9-ти месец на бременноста.
Веси ми препоръча избелващата серия - тоник, лосион и серум. (до започване на лечение с тях се мазах с мазила по рецепта от дерматоложка, които пратих по мейла, Веси разчете и предложи да не ги ползвам на този етап)

Сега след 3 седмици стриктно мазане с избелващите продукти на талодерма искам да се отчета и да питам още някои неща Embarassed
Определено пигментираните участъци на кожата се избелиха Peace - може би с около 30 %. Това добър резултат ли е за 20 дни? Другото което ме вълнува е след като родя и ако съм кърмачка (дай боже Wink) дали ще мога да продължавам да се мажа с тях (т.е. съставките им няма да навредят на кърмата)
И последно: зачервените участъци по лицето от разчоплени пъпки по същият начин като пигментирани от слънце участъци ли се третират? - мога ли и тях да мажа с избелващият серум?..или при тях пигментацията в червено не се дължи на меланина?

(п.с. искам да ви попитам проблем ли ще е ако ви изпратя отново рецепта за разчитане и анализ за избелващ крем на същата дерматоложка чиито рецепти отхвърлихме. Предписани са на моя приятелка отново по повод пигментни петна, но като резултат от бремеността и. Сега тя е кърмачка и се притесни за мазилата след разговор с мен по повод мойте рецепти)

Ще 4акам отговора с нетърпение Hug

И ужасно много ви благодаря предварително  bouquet

здрасти!  Hug

Ами, браво за резултатите! Да, това се счита за нормално. Първите трани резултатати идват след 14-21 дни от употребата и се продължава до постигане на желания краен ефект Simple Smile Можеш съвсем спокойно да ги пупотребяваш и по време на лактацията - няма вредни съставки!   bouquet

Няма проблем да изпратиш рецептата - ще я предложим отново на вниманието на вещите в дерматологията Wink Ще чакам!

bouquet кожааааа!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт