Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 612
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Хммм. кат са замислям, може би слончето щеше да повлияе по добле, щеше направо на плакат да ни направи, а то туй пиле ... файда ник'ва  Tired

# 271
     Малееее, ама тя Асса тука била. Аз изчезвам. Scatter

# 272
Музо моя, ти се върна!
Бързам аз да те прегърна! Hug

# 273
Ей рицарки не ми се сърдете за поста със спортуването ми   Praynig Praynig- просто се иронизирах, защото наистина съм............ безволева. Вярно е ,че всяка вечер си обещавам да стана по-рано да правя упражнения, но .............. абе за порицаване съм си  Confused

# 274
Добър да е денят ви, Рицарки!
Плановете са си планове, ама важни ангажименти ме завърнаха. Няма да има седмица спокойствие и силна храна. Тук съм.
Не знам за мерки и теглилки. Утре заран ще бърша сълзи и сополи. Няма да е днес.

Майче, супер си. Браво. Аз тази седмица ще правя ударен режим. Засега ще се задържа още на стриктно Дюканстване, не му е дошло времето за разпускане.
Айя, не съм видяла още снимките, но завиждам леко за хобито. ???? Що изчезващ???? Не е добре тъй...
Птичке, надявам се скоро да минаваш за хвалене. Време е. Стига му отпуска края. ОК? Не съм лоша, а по-скоро стимулираща полезни действия.
бебче, не видях бодито, другите снимки обаче мярнах. Определено сменен външен вид. И решението ти за бавно сваляне е много добро.
Таня, задържането е част е от отслабването. Без него няма как да се мине. Но пък удоволствието от мръдването е страхотно.

Уф... това е. По - късно ще имам пак включвания. Водатааааа

# 275
Сега ще ти кажа аз как спортувам. Лягам си вечер и си затварям очите. Обещавам си утре сутринта да стана по-рано и да направя следните упражнения.....и си ги представям всичките упражнения, които ще направя. И като се събудя сутринта в 7 бързам да пия едно кафе и да отида на работа. На следващата вечер пак така. А кажете сега, че не съм постоянна в спорта  Crossing Arms
hahaha hahaha hahaha ей тоя спорт и аз го практикувам редовно  Laughing
Исайкова Тае-бо-то е връхТЪТ просто...аз го играх 3 месеца къде през ден,къде всеки ден и резултатите още след първия бяха поразително видими...стяга (най-вече около талията и стомаха) , тонизира много и т.н. От мен и Тонимирка лоша дума за туй няма да чуеш и аз съм за Тае-бо  Peace
Айчеее за таз същата бременност говоря -дет е в подписа ми...  Embarassed миналия месец чукнах 2 години...и 1 месец вече станало  ooooh! не ми говори,че тва си е срам мойто ... дали да не ида да се замонаша някъде  Thinking ....

Ассе радост е за моето оЧо да ви видя тук  Hug

# 276

Майче, супер си. Браво.

Що? Кво съм напраила? Аааа щото съм качила и аз, за туй ли ми се радваш? Ок, ще подсмърчаме заедно. Ама не е чесно, щото ти си хапна при мама вкуснотии, а аз не прегрешавам, ама никак  Cry

# 277
А не съм ги качила още снимките сега се заемам.

# 278
 Как за качването, какво говориш/пишеш? Имам предвид снимките, разбира се Simple Smile Сериозно.
Ох, хапнах, да... то с тези празници... както и да е.
Но ми се случи една от най-прекрасните разходки в живота. Е това е важното. Така искрено съжалих, че нямахме никакъв фотоапарат,,,, Целият парк грееше в жълто. Невероятно. И едно топло, едно спокойствие. Злато по дърветата, злато по земята. НЕВЕРОЯТНО. Обиколихме луна-парка. Нямаше никой, само ние с малкото човече. Качих се на разните му там люлки. Тя се повози и на колички. Само за нас пускаха разните му там машини. И така няколко незабравими часа. Да, килограмите си заминават, кога по - бързо, кога по - бавно, но тези спомени си остават.

# 279
Ето ги и мойте покупки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14325&AlbumId=73283

Да не се уплашите като ме видите с бодито!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 280
Ассаwavey

Съгласна съм с теб, че подобни моменти с любите хора са най-скъпото нещо и че тези спомени остават завинаги! Hug

И сега, да не си помислите, че съм се поболяла Mr. Green
Ассаааа, какви са тези експерименти, дето си правиш с нас, а  Crossing Arms Недей така Naughty Не ни стресирай! Ние тъкмо се развилняхме днес на спокойствие и ти, дзак, изненадА ни #Crazy Виж как половината се разбягаха hahaha

И що не си признаеш, че ти е мъка за нас, ами се оправдаваш с работа Twisted Evil

Пък за снимките на майчето - не ги харесвам Crossing Arms Майче, ти си си хубава и дрешките са екстра, ама тоз дето те е снимал, да му дърпаш ушите! Изкарал те е късокрака! Следващия път - снимка отдолу - както се снима манекенка Peace Ако трябва да заляга на пода! Иначе само на мен ми е разрешен тоз поглед от висини (от 175 сантима, де) Mr. Green

bebche, малиииии Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 13:53 от бяла птица

# 281
О, бебок, как ще работя сега!
Бравос, бравос!

# 282
  • Варна
Кой пита за Тае-бото-да давам ли линкове пак Laughing
Който не се е захванал с него-той не е станал кат Тонимир-хади сега си признайти кой не ма аресва Mr. Green
Обядвам и чета-бебе туй боди да не ти докара още едно беби-мъж ти как не са му са подкосили краката кат тъй снимал Joy-аз пък благодарение на мойто либоф са охрантутих и не ставам за снимки-ма съм са взел в ръце де-не е кат да мрънкам само Peace

# 283
Качих ги да кажете мнението си според мен имам още малко нужда от сваляне и после много ама много стягане особено околу дупето.А според мъжлето нямам нужда да свалям вече.

Абе Тони та той ме гледа всяка вечер тъй.Пък и беше поседнал на дивана.

Та чакам да си кажете тежката дума.

# 284
О, Тончо, нещо не се засичаме с теб напоследък Hug

Не бой се, ще ги смъкнеш пак килцата Peace Пък и ти доста отслабна, сигурно вече стигаш оптималните си кила (нали така казват, че всеки си имал някакво заложено тегло и вари го, печи го, все около него се върти), та ще бъде по-трудно.

Честито повишение Peace Само не разбрах - шеф ли стана, или паричките повече newsm78 Или и двете Twisted Evil

Къде пак зачезна Shocked

Бебче, аз вече се произнесох Stop Това Shockedне ти ли стига, ааааа Laughing И се оказах по-деликатна от някои, щот не изказах на глас туй, дето си го помислих  stork-boy  Ще почакаме и ще видим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт