Рицарки на бялото кантарче - 10 част

• 14 625
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Бебче,без да знам дали е така, ама ми се струва че си правила доста тренировки и изобщо не ми се виждаш отпусната!
Изглеждаш страхотно и мъжа ти вероятно е прав!
С предварителната уговорка, че няма да ми се разсърдиш, те подкрепям за свалянето на още 1 килце!

# 286
А изобщо няма за какво да ти се сърдя Танитка,та нали за това питам, аз мисля за още 3.5 да сваля.А тренировки наистина съм правила до преди време но сега немога да стигна до тях.

# 287
бебче, браво какиното Simple Smile Повече няма да кажа.
Птичкеnewsm57  айде да се разберем така ... Знам, че е кофти така да подвеждам и да я караме, все едно ме няма. ОК? Чак терсене ми стана някак - уж ме няма и изведнъж... съжалявам. Няма ме... Ще пиша само за себе си, да си отчета какво и колко, а иначе ни дума, ни вопъл. Така става ли? Че вярно приказваме, че стресът вреди. Айчето изчезна, ти недоволстваш, Майчето не разбира от похвали... Пфу, срамувам се. Да не се бях обаждала, а? Млъквам...

# 288
А Ассе искам и твоето мнение на моята чуденка.
А за това да не се обаждаш аз не съм съгласна,твоите компетентни съвети са ни много важни.

# 289
  • Варна
Пипи как бе кака-имам още баят кила да разкарвам, пък за повишението-тупнаха ми още работа-контролна, нямам подчинени, ама мога да правораздавам и да се карам-ухааа Mr. Greenпък как грешат ако знайш
И парици дадоха естествено-ма те на мен все са ми малко-тез поли не са с песен

# 290
  • София
Кой пита за Тае-бото-да давам ли линкове пак Laughing

Аз,моля те,искам Laughing Blush
bebche05,според мен си доста стегната. PeaceБраво!
А за свалянето-подкрепям за още мъничко"-"...

# 291
Няма ме... Ще пиша само за себе си, да си отчета какво и колко, а иначе ни дума, ни вопъл. Така става ли? .... Млъквам...

Айдаааа, к'ва стана тя #Crazy

Асса, да ги нямаме такива Naughty Тук ще стоиш, ТУКА!!! Ще участваш редовно, активно, вдъхновяващо, респектиращо Crossing Arms Щяла да си мълчи и само да чете, айде де hahaha Сърце юнашко дали ще изтрае Mr. Green

Искаме си Асса! Искаме си Асса!  newsm18 newsm18 newsm18

Тончо, така е, те подчинените хич нищо не разбират hahaha

# 292
  newsm57 Птичке белокрила, прелест небесна, няма угодия Simple Smile Добре, приемам да списвам по - редовно. Не знам, дали щях да удържа на дума, ама като си знам ината, сигурно щях.
Тъй, готвя си за утре заран  smile3545, че кой знае какви съм ги натворила. Днес пада яко пиене на вода и, напълно естествено, често посещаване на малката стаичка...
Бебче, не разбрах каква ти е питанката... Ще се върна назад да я открия... Да, разбрах. Моето мнение е съвпада с мнението ми за себе си. Доколкото си спомням, сме горе-долу еднакви мерки. Смятам да свалям и да стягам. Да свалям мазнинки, което не е същото, както да се свалят килограми. Между другото и аз имам аналогични мускули по краката, които сега, със започването на тренировките, много бързо се показаха. Та, свалянето на мазнините става с ниско - въглехидратно хранене с малък калориен дефицит, а стагянето със спорт. Като цяло - подкрепям решението ти за още сваляне. 3,5кг? Няма да е лесно, но не е невъзможно. Май много объркано го написах. Но трениране след малко - задължително. Не е нужно да се ходи на фитнес - за този вид стягане има достатъчно добри упражнения, които могат да се правят и вкъщи.

# 293
Аууу Бебче   Shocked и аз съм тъй кат птичето
 Hug много добре изглеждаш- да не кажа чудесно  Peace сега вече 1-2-3 кг си решаваш ти- аз и така много ти се радвам... стягане- дааа- може малко и както е казала Асса с упражнения в къщи...или пак да агитирам за Тае-бо  Laughing аз преди 4 месеца като играех и бях същите кила като сега имаше поне разлика във вида на краката и корема ми (дупето не го броя,щото то си ми и мускулесто мойто  Rolling Eyes )   bouquet

# 294
Благодаря за отзивите на моята питанка момичета!Във зала не съм спортувала има няма от 7-8години винаги съм го правила в къщи играех преди  доста време Каланетика,после С.Крауфорд и с нея подскачахме до скоро но напоследък нещо немога да намеря време за това.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 15:49 от bebche05

# 295
  • София
Аз едно време Синди я гледах с пакет чипс в ръка. Но тогава бях 57 кг, а не 75 като сега де.
Сега през ден на фитнес и белтъчна диета за стопяване на мазнинките около средата.

# 296
    Хади , ида си. Щом Ассето не се кара , няма повече да се крия  newsm43
    Ама , квой тва чудо бе , тез снимки на  Бебока  два часа немога да ги открия. Аз ли съм тъпа , техниката лий много хитра  newsm78 Сега вече ги видях.
    Бебе , само да ти кажа , че си супер засукано гадже. Бравос ! Пък той мъжо ти сигур иска да има и де да тъ пощипва. Ти и тва трябва да гледаш.

Иначе , другите мацки хубави акъли са ти дали .

Ох боли ме корем от обяд , не мога да се изправя. И аз незнам от какво.
   .

# 297
Айя, изуми ме с това твоето криене, наистина... Колкото и да четох, не можах да разбера, за какво е трябвало да дърпам уши?  newsm78 Че чак и за укриване, преминаване в нелегалност да става дума.

Като цяло ме гони днес едно усещане, че влязох, като слон в стъкларски магазин   261uu (тук е по-подходящо, Птичке, отколкото в твоя подпис). И Майчето, на, не ме разбра. Аз си мислех, че комплимент правя, а тя как ме разбрала. Ама то, щото всеки си възприема света откъм собствената си камбанария - тормозят я, милата, +700 гр. и си мисли, че това имам предвид. То си е тормоз, спор няма.

Дотук - 2,5 литра вода. Ще има още. Ще има и упражнения. Даже мисля да ходя да се отчета, а след това да си продължа работата пак. Да, и ми е воден ден днес. Добре, че нямам апетит. Но, за сметка на това, ми ужасно студено, както отдавна не е било...  cold   Спрете ме, моля, че сума глупости ще изпиша...  boo

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 18:41 от Асса

# 298
Хайде на вечерната проверка!
Изпих 2,5 литра вода, до довечера ще го докарам до 3,5 литра!
Ядох консерва риба тон, 2 сварени яйца и 3 кюфтета (телешки - сама си ги приготвих, нямат соя), половин кофичка кис.мляко 2% с 2 суп. лъжици трици! И това е май не е достатъчно, ама идея нямам какво още да хапна!
Утре съм на вода и чай, после следва смесен период - така ,че ще задържам!

# 299

Ассе , ми то гузен , негонен бяга. Аз се притесних , че си чешем езиците от сутринта и както е тръгнало пак тема трябва да правиш скоро. И точно да викам на другите да съ възгищисаме малко и ти съ появи и........ smile3556

Танче , аз съм яла още по- малко ама в неразположение някакво коремно се намирам , че затуй.

Общи условия

Активация на акаунт